Yleiset suodattimet

Lufthansan alennuskoodi ja kupongit heinäkuu 2024

Hyödyntämällä näitä kuponkeja ja tarjouksia, matkustajat voivat kokea poikkeuksellisen palvelun ja mukavuuden, josta Lufthansa on tunnettu, ja nauttia samalla erinomaisesta vastineesta... Lue lisää
Sinun Rating: Ei eristetty
Arvosana: 5 - 1 äänestää
15%
 • 143

15% Lufthansan tarjouskoodi valituille lennoille

Tammikuu 31, 2025 KATSO KOODI 9SN7
€75
 • 102

75 € Lufthansan alennuskoodi kansainvälisille lennoille

Maaliskuussa 30, 2025 KATSO KOODI 737U

Mistä löydät Lufthansan alennuskoodeja

Voimassa oleva Lufthansan alennuskoodi antaa sinulle heti alennuksen lennon hinnasta, jonka haluat varata tänään. Joskus voit saada sellaisen suoraan Lufthansan sivulta kampanjaosiossa tai omalta Lufthansan sivultamme, mutta on muitakin hyviä tapoja saada Lufthansan alennuskoodit voimassa tänään.

Parhaat tavat saada Lufthansan alennuskoodeja

 • Vieraile Lufthansan virallisella verkkosivustolla ja etsi etusivun "Tarjoukset" tai "Tarjoukset" -osio.
 • Vaihtoehtoisesti voit tilata Lufthansan uutiskirjeen saadaksesi päivitykset alennuskoodeista suoraan sähköpostiisi.
 • Seuraa Lufthansaa sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.
 • Varo mahdollisia Lufthansan myynninedistämissähköposteja tai mainoksia.
 • Jotkut kolmannen osapuolen verkkosivustot myös kokoavat ja jakavat Lufthansan alennuskoodeja, joten nekin kannattaa tarkistaa.
Lufthansan promokoodi

Millaisia ​​tarjouskoodeja Lufthansa tarjoaa

Lufthansan alennuskoodeja on peräti 6 tyyppiä, joilla voit saada paremman hinnan, päivityksen, bonuksia tai maileja Miles & More -palkitsemisohjelmassa. Alla kerromme lyhyesti, mitä kaikenlaisia ​​Lufthansan alennuskoodeja on nyt saatavilla.

Kaiken tyyppiset Lufthansan alennuskoodit

 • Alennuskoodi: Tämäntyyppinen alennuskoodi tarjoaa tietyn prosenttiosuuden tai alennetun määrän Lufthansan lentovarauksen kokonaishinnasta. Sitä voi käyttää maksuprosessin aikana Lufthansan verkkosivuilla tai mobiilisovelluksessa.
 • Kumppanikoodi: Tämän tyyppisellä tarjouskoodilla asiakkaat voivat tuoda kumppanin Lufthansan lennolle alennettuun hintaan. Alennus koskee yleensä seuran lippua, kun se varataan yhdessä päämatkustajan lipun kanssa.
 • Päivityskoodi: Lufthansa tarjoaa toisinaan tarjouskoodeja, joiden avulla asiakkaat voivat päivittää istumapaikkaansa tai palveluluokkaansa alennettuun hintaan. Tämä voi tarjota mukavamman ja ylellisemmän matkakokemuksen pienemmillä kustannuksilla.
 • Ilmainen matkatavarakoodi: tämän tyyppinen tarjouskoodi oikeuttaa asiakkaat lisälaukkuun Lufthansan lennolla ilmaiseksi. Se voi olla loistava tapa säästää rahaa matkatavaramaksuissa ja matkustaa mukavammin.
 • Kilometrikoodi: Lufthansan kanta-asiakasohjelma Miles & More tarjoaa usein tarjouskoodeja, joiden avulla jäsenet voivat ansaita bonusmaileja lennoillaan. Nämä koodit voidaan syöttää varausprosessin aikana varmistaaksesi, että ylimääräiset mailit hyvitetään jäsenen tilille.
 • Loungen pääsykoodi: Lufthansan lounget tarjoavat matkustajille mukavan ja eksklusiivisen ympäristön rentoutua ennen lentoa.
 • Toisinaan tarjotaan tarjouskoodeja, jotka antavat asiakkaille pääsyn näihin loungeihin alennettuun hintaan tai jopa ilmaiseksi.
Lufthansan kuponkikoodi

Lufthansan tarjouskoodin käyttösäännöt

Jotta saat alennuksen nyt Lufthansan tarjouskoodilla, sinun on noudatettava tiettyjä sääntöjä sen käytössä. Useimmissa tapauksissa näiden sääntöjen noudattamatta jättäminen johtaa käytetyn Lufthansan tarjouskoodin mitätöimiseen.

5 sääntöä Lufthansan tarjouskoodin käytöstä

 • Varmista, että kuponki on voimassa eikä ole vanhentunut.
 • Lue kuponkiin liittyvät ehdot huolellisesti.
 • Käytä kuponki määritetyn ajan kuluessa.
 • Varmista, että täytät mahdolliset vähimmäiskulutusvaatimukset.
 • Ota yhteyttä Lufthansan asiakaspalveluun, jos sinulla on kysyttävää tai selvennystä.
Lufthansan alennuskoodi

Nykyiset Lufthansan tarjoukset ja alennuskoodit

Jos tiedät viimeisimmät Lufthansan tarjoukset ja alennuskoodit, tiedät mitä varaukseesi kannattaa käyttää, jotta tiedät, mitä alennuksia voit saada. Uusimpien Lufthansan kampanjatarjousten joukossa ovat 50% alennus tietyistä lennoista (businessluokka), 10% alennus lentolipuista tiettyihin kansainvälisiin kohteisiin ja 25% alennus lentolipuista alle 12-vuotiaille.

10 uusinta Lufthansan kampanjakoodia ja alennustarjousta

 • 50% alennus bisnesluokan lennoista valittuihin Euroopan kohteisiin.
 • 30% alennus turistiluokan lennoista Aasiaan.
 • Ilmaiset kirjatut matkatavarat kaikilla 48 tunnin sisällä varatuilla lennoilla.
 • 20% alennus lennoista Etelä-Amerikkaan, kun käytät tarjouskoodia "LHSALE20".
 • Business-luokan matkustajille ilmainen pääsy Lufthansan loungeihin.
 • 10% alennus lennoista Afrikkaan Miles & More -jäsenille.
 • Erikoisalennukset Eurooppaan matkustaville opiskelijoille.
 • 25% alennus lennoista Australiaan perheille, jotka matkustavat alle 12-vuotiaiden lasten kanssa.
 • Eksklusiiviset alennukset autonvuokrauksesta ja hotellivarauksista Lufthansan matkakumppaneiden kautta.
 • Ylimääräiset bonusmailit kampanja-aikana varatuille lennoille.
Lufthansan kuponkikoodi

Lufthansan vuotuiset myynninedistämiskampanjat

Osana juhlatarjoustaan ​​he tarjoavat erityisalennuksia valituista lennoista lomakauden aikana. Matkustajat voivat nauttia alennuksista eri kohteisiin maailmanlaajuisesti. Lisäksi se tarjoaa ilmaisia ​​päivityksiä Business Class -luokkaan valituilla reiteillä, mikä tarjoaa matkustajille mukavamman ja ylellisen matkakokemuksen.

Lufthansan kesätarjoukset

Nauti alennetuista hinnoista valittuihin kohteisiin kesäkauden aikana. Varaa nyt varmistaaksesi paikkasi!

Lufthansa Winter Wonderland

Tutustu maagisiin talvikohteisiin lento- ja pakettitarjouksilla. Älä missaa tätä rajoitetun ajan tarjousta!

Lufthansa Business Class Bonanza

Paranna matkakokemustasi eksklusiivisilla bisnesluokan lipputarjouksilla. Koe ylellisyyttä ja mukavuutta enemmän kuin koskaan ennen.

Lufthansan perheen hauskanpitokampanja

Suunnittele ikimuistoinen perheloma upeilla lento- ja majoitustarjouksilla. Hyödynnä perheystävälliset palvelut ja tilat.

Lufthansan kaupunkilomatarjoukset

Löydä eloisia kaupunkeja Lufthansan kaupunkilomakampanjoiden avulla. Nauti edullisista hinnoista ja tutustu uusiin kohteisiin.

Lufthansan opiskelija-alennukset

Opiskelijat voivat nyt matkustaa halvemmalla erikoisalennuksillamme. Hyödynnä tämä tarjous ja tutki maailmaa opiskelun aikana.

Lufthansa Miles & More -ohjelma

Ansaitse bonusmaileja ja nauti ainutlaatuisista eduista kanta-asiakasohjelmamme avulla. Rekisteröidy nyt ja ala ansaita palkintoja lennoistasi.

Lufthansan matkatarjoukset

Matkustaa ryhmässä? Hyödynnä Lufthansan ryhmämatkatarjouksia ja nauti alennetuista hinnoista koko seuruellesi.

Lufthansan talvitarjoukset

Tänä talvena asiakkaat voivat hyötyä alennetuista hinnoista eri kohteisiin maailmanlaajuisesti. Kampanjat sisältävät alennetut hinnat sekä economy- että business-luokan lipuista. Lisäksi Lufthansa tarjoaa joustavia varausvaihtoehtoja, joiden avulla asiakkaat voivat muuttaa matkapäiviään ilman kuluja. Nämä tarjoukset ovat saatavilla vain rajoitetun ajan, joten asiakkaita kehotetaan varaamaan lentonsa mahdollisimman pian.

Lufthansan ystävänpäivätarjoukset

Lufthansa tarjoaa useita ystävänpäivän erikoistarjouksia, joiden avulla voit viettää tätä erityistä päivää rakkaasi kanssa. Nämä tarjoukset sisältävät: Lentoalennukset jopa 50% lennoilla valittuihin kohteisiin maailmanlaajuisesti.

Lufthansan erikoistarjoukset hotelleille

Lufthansa on tehnyt yhteistyötä useiden hotellien kanssa ympäri maailmaa tarjotakseen Ystävänpäivän erikoistarjouksia. Autovuokra-alennukset: Lufthansa tarjoaa alennuksia jopa 20% autonvuokrauksesta valittuihin kohteisiin. Lufthansan tarjouskoodi

Lufthansan usein kysyttyjä kysymyksiä

Tarjoaako Lufthansa alennuskoodeja?

Tällä hetkellä Lufthansalla on 2 alennuskoodia ja kampanjaa heinäkuussa 2024, ja paras kuponki tarjoaa 75 € alennuksen.

Mitkä ovat uusimmat Lufthansan kupongit ja alennuskoodit?

Tällä hetkellä Lufthansalla on seuraavat alennuskoodit ja kampanjatarjoukset

Onko LUFTHANSA Alennuskoodien käytössä rajoituksia?

Kyllä, alennuskoodien käytössä voi olla rajoituksia. Näitä voivat olla viimeiset voimassaolopäivät, vähimmäisostovaatimukset tai tietyt matkapäivät. On tärkeää, että luet huolellisesti jokaiseen alennuskoodiin liittyvät ehdot.

Voidaanko LUFTHANSA-alennuskoodeja yhdistää muihin kampanjoihin tai tarjouksiin?

Useimmissa tapauksissa alennuskoodeja ei voi yhdistää muihin kampanjoihin tai tarjouksiin. On kuitenkin aina suositeltavaa tarkistaa kunkin alennuskoodin ehdot varmistaaksesi mahdolliset rajoitukset.

Kuinka kauan LUFTHANSA Alennuskoodit ovat voimassa?

Alennuskoodien voimassaoloaika voi vaihdella. Joillakin alennuskoodeilla voi olla tietty viimeinen voimassaolopäivä, kun taas toiset voivat olla voimassa tietyn ajan. On tärkeää tarkistaa kunkin alennuskoodin ehdot sen tietyn voimassaoloajan osalta.

Voidaanko LUFTHANSA-alennuskoodeja käyttää mihin tahansa lennolle?

Alennuskoodeja voidaan yleensä käyttää kaikilla Lufthansan tarjoamilla lennoilla kunkin alennuskoodin ehdoissa määritellyin rajoituksin.

Voidaanko LUFTHANSA-alennuskoodeja käyttää useisiin varauksiin?

Alennuskoodien käyttö useissa varauksissa voi vaihdella kunkin alennuskoodin ehtojen mukaan. Jotkut alennuskoodit voivat olla rajoitettuja yhteen käyttöön, kun taas toiset voivat sallia useita käyttökertoja tietyn ajanjakson sisällä.

Voinko saada hyvityksen LUFTHANSA Alennuskoodilla tehdystä varauksesta?

Alennuskoodeilla tehtyjen varausten hyvityskäytäntöihin sovelletaan kunkin alennuskoodin ehtoja. On tärkeää tarkistaa varauksessasi käytettyyn alennuskoodiin liittyvä hyvityskäytäntö.

Lufthansan tarjouskoodin lisääminen

Jos haluat lentää saksalaisen Lufthansan lentoyhtiöllä, älä unohda lisätä tarjouskoodia ennen lennon varaamista. Lufthansa-kupongin lisääminen onnistuu seuraavasti:

 • 1
  Valitse lähtö- ja kohdelentokentät ja matkapäivät.
 • 2
  Klikkaa tekstiä "Economy, 1 traveller".
 • 3
  Avautuvasta ikkunasta voit valita lentoluokan, matkustajamäärän ja oikealla puolella on laatikko, jossa on teksti Pääsykoodi. Älä kirjoita tarjouskuponkia tähän, napsauta Jatka-painiketta.
 • 4
  Napsauta "Hae lentoja" -painiketta ja valitse sinulle sopiva lentovaihtoehto.
 • 5
  Täytä matkustajan tiedot ja siirry maksutapaan.
 • 6
  Täytä Lufthansan kuponki annettuun ruutuun, jos mahdollista, ja viimeistele lentovarauksesi.

Nykyiset Lufthansan alennuskoodit ja tarjoukset

🛍️ Luokka Matkustaa
🔥 Tarjouksia yhteensä 2
🎇️ Alennuskoodit 2
📌 Tarjoukset 0
➡️ Paras kuponki 75€ alennus
🆕 Uusin kuponki 15% Alennus
🚚 Ilmainen toimitus EI
🔄 Palautusaika 30 Days
⏳ Viimeisin päivitys 18 heinäkuu 2024

Parhaat kuponkikoodit Lufthansalle

Lufthansan KOODI Lufthansan TARJOUKSEN KUVAUS PÄÄTTYY
ZEJQPO829SN7 15% Lufthansan tarjouskoodi valituille lennoille Tammikuu 31, 2025
ZBTBNG4G737U 75 € Lufthansan alennuskoodi kansainvälisille lennoille Maaliskuussa 30, 2025

Kupongit ja tarjoukset Lufthansan kaltaisista myymälöistä

 • 3

Booking.com Tarjouskoodi: enintään 15% alennus

Elokuu 14, 2025 KATSO KOODI 2024
 • 4

KIWI.com Tarjouskoodi: USD15 alennustilaus yli USD215

Elokuu 21, 2025 KATSO KOODI MMER
 • 7

Trip.com jopa 8 % tarjouskoodilla ensimmäisestä tilauksesta

Elokuu 15, 2025 KATSO KOODI THB8
 • 48

EMIRATES.com 15% tarjouskoodi valitse lennot

Elokuu 16, 2025 KATSO KOODI CC17

Lisää tuloksia vastaavista kuponkisivustoista

루프트한자 - 나무 위키

https://namu.wiki/w/%EB%A3%A8%ED%94%84%ED%8A%B8%ED%95%9C%EC%9E%90
노선에서 코드셰어를 걸고 있다. 프랑크푸르트 암마인 국제공항에는 1등석 전용 넰미널까지 렠워서 암마인 얤 격 히 섞어 쓰는 데 비해, 루프트한자는 상대적으로 에어버스의 비중이 커서 핀란드의...

에어부산 - 나무위키

https://namu.wiki/w/%EC%97%90%EC%96%B4%EB%B6%80%EC%82%B0
항공(루프트한자), 바닐라 에어/피치 항공(전일본공수)의 관계와 비슷하다. 사실 저비용 항공사를 만들어...이유가 없다. 에어부산, 에어서울을 만들고 코드쉐어를 해서 동맹 항공사에 표는 팔아먹고, 코드쉐어...

LH, ‘프리미엄 트래블’ 프로모션 - 트래블데일리

http://www.traveldaily.co.kr/news/articleView.html?idxno=15445
킷’을 제공한다. ▲여행의 영감을 위한 ‘도서 문화 상품권'▲함께하는 여행을 위한 ‘루프트한자 항공권 할인 코드' ▲지상 여행을 위한 ‘카카오 블랙 택시 이용 코드' ▲하늘 여행을 위한 ‘루프트한자 기내...

폴리곤, 셀로에 CDK 사용 제안…드래곤프룻 업그레이드 완료

https://www.btcc.com/ko-KR/coin-news/market-updates/polygon-suggests-using-cdk-for-cello-dragonfruit-upgrade-completed
Op코드 PUSH0을 지원한다”고 밝혔다. '드래곤프룻' 업그레이드는 높은 가스비(전송 수수료) 땴소를 위해 소를 위해 영지 션이 도입된 것이 주된 내용으로 알려졌다. 영지식 롤업은 암호학에서 누군가...

컬처윈도우 문화의창

https://www.culturewindows.com/news/index.php?code=20230717145100_5158&page=8
할인코드 란에 ‘ICNCNX’를 입력하면 즉시 5%의 운임 할인이 적용된다. 탑승 기간은 오는 12월 28일부터 내년 3월 2일까지다. 더불어 이달 말까지 카카오페이, NH농협카드로 결제 시 최대 2만원 중복 할인되는...

파리 직항vs 경유 어떤게 나아요?

http://sudadot.com/bbs/bbs.php?mode=view&mid=board_rR9C21&id=112232
ilma 코드쉐어 에어프랑스 5901( 대한항공이아니라는 큰아쉬움이..) = 직항을 탈경우, 파리- 포르투갈...경유할 경우 파리in 리스본out으로 루프트한자 약100만원입니다 인천-뮌헨-파리 리스본-프랑크푸르트...

Maksutavat

Pankkisiirto
Luottokortti
Lahjakortti

Kuljetusvaihtoehdot

Sähkopostilla

Ota yhteyttä -vaihtoehdot

Köln, Venloer Straße 151-153, Saksa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
lufthansa.com

Lufthansan esittely

Lufthansa on vakiintunut kansainvälisesti toimiva lentoyhtiö. He tarjoavat asiakkailleen laajan valikoiman kampanjoita, jotka tarjoavat heille erilaisia ​​etuja ja alennuksia. Nämä kampanjat on suunniteltu houkuttelemaan ja pitämään asiakkaita ja varmistamaan samalla asiakastyytyväisyys. Lufthansan tarjoukset sisältävät alennetut hinnat, bonusmailit ja eksklusiiviset tarjoukset kanta-asiakasohjelman jäsenille. Lisäksi heillä on kumppanuussuhteita eri hotellien ja autovuokraamojen kanssa, minkä ansiosta asiakkaat voivat nauttia lisäetuja tehdessään varauksen Lufthansan kautta. Kaiken kaikkiaan Lufthansan kampanjoiden tavoitteena on tarjota asiakkaille lisäarvoa ja mukavuutta tekemällä heidän matkakokemuksestaan ​​nautinnollisempi.

Lufthansan varausehdot

Varauksia voi tehdä eri kanavien kautta, mukaan lukien Lufthansan verkkosivut, mobiilisovellus, puhelinpalvelu tai matkatoimistot. Lufthansa tarjoaa erilaisia ​​hintavaihtoehtoja, kuten Economy Class, Premium Economy Class, Business Class ja First Class, joista jokaisella on omat palvelut ja tilat.

Lufthansan peruutusehdot

Matkustajat voivat peruuttaa varauksensa 24 tunnin sisällä varauksesta ilman kuluja, kunhan lähtöpäivä on vähintään 7 päivän päässä. 24 tunnin lisäajan jälkeen tehdyistä peruutuksista voidaan periä maksuja hintatyypistä ja peruutusajasta riippuen. Lufthansa tarjoaa matkustajille joustavuutta tarjoamalla hyvitettäviä ja ei-palautettavia hintavaihtoehtoja, jolloin asiakkaat voivat valita tarpeisiinsa sopivan joustavuustason. Lennon häiriöiden, kuten viivästysten tai peruutusten, sattuessa Lufthansa tarjoaa matkustajille vaihtoehtoisia matkustusvaihtoehtoja, mukaan lukien uudelleenvarauksen seuraavalle vapaalle lennolle tai hyvityksen. Lufthansan kuponki
© 2024 oxiDeals. Kaikki esitetyt tiedot ovat informatiivisia otsikoita.