Yleiset suodattimet

ETIHAD Alennuskoodi ja -kupongit

ETIHAD Airways, Yhdistyneiden arabiemiirikuntien kansallinen lentoyhtiö, tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman tarjouksia ja alennuksia. Yksi tällainen tarjous on ETIHAD Vierasmailien käyttö... Lue lisää
Sinun Rating: Ei eristetty
Arvosana: 0 - 0 ääntä
10%
 • 4

ETIHAD Airways Tarjouskoodi lennoille: lisämaksu 10% alennus

Kesäkuu 30, 2024 KATSO KOODI ER10
$60
 • 4

60 dollarin ETIHAD Tarjouskoodi paluulennon varaamiseen

Tammikuu 31, 2025 KATSO KOODI IHAD
10%
 • 4

10% ETIHAD Tarjouskoodi opiskelijoille

Vanhentuneet kuponit

20%
 • 2

Jopa 20% alennus tällä ETIHAD Tarjouskoodilla

Joulukuu 31, 2023 KATSO KOODI AY20

Nykyiset alennuskoodit ja tarjoukset ETIHADille

🛍️ Luokka Matkustaa
🔥 Tarjouksia yhteensä 4
🎇️ Alennuskoodit 4
📌 Tarjoukset 0
➡️ Paras kuponki 10% Alennus
🚚 Ilmainen toimitus EI
🔄 Palautusaika 30 Days
⏳ Viimeisin päivitys 27 helmikuu 2024

Usein kysyttyjä kysymyksiä ETIHADista

Tarjoaako ETIHAD alennuskoodeja?

Tällä hetkellä ETIHADissa on 4 alennuskoodia ja kampanjaa helmikuussa 2024 ja parhaat kuponkitarjoukset 10% Alennus

Mitkä ovat ETIHADin uusimmat kupongit ja alennuskoodit?

Ovatko ETIHAD Alennuskoodit saatavilla kaikkiin kohteisiin?

ETIHAD Alennuskoodit voivat olla saatavilla tiettyihin kohteisiin tai tietyille alueille suuntautuville/joilta lähteville lennoille. On tärkeää tarkistaa alennuskoodin ehdot nähdäksesi, koskeeko se haluamaasi kohdetta.

Kuinka paljon alennuksen saan ETIHAD Alennuskoodilla?

ETIHAD Alennuskoodilla saatava alennuksen määrä voi vaihdella. Se voi vaihdella prosenttiosuudesta kokonaishinnasta kiinteään määrään lipun hinnasta.

Voinko käyttää useampaa kuin yhtä alennuskoodia yhteen ETIHAD-varaukseen?

Yleensä vain yksi alennuskoodi voidaan käyttää ETIHAD-varausta kohden. On tärkeää lukea alennuskoodin ehdot nähdäksesi, onko rajoituksia voimassa.

Koskevatko ETIHAD Alennuskoodit kaikenlaisia ​​hintoja?

ETIHAD-alennuskoodeilla voi olla rajoituksia hintatyypeille, joihin niitä voidaan soveltaa. Jotkut alennuskoodit voivat olla voimassa vain tietyissä hintaluokissa tai lipputyypeissä.

Kuinka kauan ETIHAD Alennuskoodit ovat voimassa?

ETIHAD Alennuskoodien voimassaoloaika voi vaihdella. Joillakin koodeilla voi olla tietty viimeinen voimassaolopäivä, kun taas toiset voivat olla voimassa vain rajoitetun ajan.

Voinko käyttää ETIHAD Alennuskoodia olemassa olevaan varaukseen?

Useimmissa tapauksissa ETIHAD-alennuskoodeja voi käyttää vain varauksen yhteydessä, eikä niitä voi käyttää olemassa oleviin varauksiin.

ETIHAD Tarjouskoodin lisääminen

Lennä ETIHADilla parhaaseen hintaan käyttämällä tarjouskoodia. Etkö ole varma ETIHAD-kupongin käyttämisestä? Tässä on toimituksellisen tiimimme opas ETIHAD Tarjouskoodin käyttöön:

 • 1
  Siirry viralliselle ETIHAD.com-sivulle ja valitse lähtö- ja saapumislentokentät sekä lentopäivät. Älä vielä paina "Hae lentoja" -painiketta.
 • 2
  Näet tekstin "Promo Code" sen laatikon alla, jossa lähtöpäivä on. Napsauta "Promo Code" -tekstiä.
 • 3
  Kun olet napsauttanut "Promo Code" -tekstiä, näet laatikon, johon sinun on kirjoitettava ETIHAD-kuponki.
 • 4
  Kirjoita ETIHAD Tarjouskoodi.
 • 5
  Napsauta "Hae lentoja" -painiketta.
 • 6
  Katso, mitkä ETIHAD-lentotarjoukset ovat saatavilla uusilla alennettuilla hinnoilla ETIHAD Tarjouskoodin ansiosta.

Parhaat kuponkikoodit ETIHADille

TYYPPI KUVAUS PÄÄTTYY
Koodi ETIHAD Airways Tarjouskoodi lennoille: lisämaksu 10% alennus Kesäkuu 30, 2024
Koodi 60 dollarin ETIHAD Tarjouskoodi paluulennon varaamiseen Tammikuu 31, 2025
Koodi 10% ETIHAD Tarjouskoodi opiskelijoille N / A

Mistä löydän ETIHAD-alennuskoodeja

Virallisella ETIHAD-sivulla löydät osion kampanjatarjouksista. Voit myös tilata ETIHAD-uutiskirjeen pysyäksesi ajan tasalla uusimmista ETIHAD-kampanjoista. Kuitenkin varmistaaksesi, että saat ylimääräisen alennuksen lentolipustasi, jonka haluat varata tänään, alla on luettelo kaikista tavoista saada ETIHAD Tarjouskoodi.

Katso täältä, mistä ja miten voit saada ETIHAD-tarjouskoodeja

 • Vieraile virallisella ETIHAD Airwaysin verkkosivustolla ja siirry "Tarjoukset"- tai "Tarjoukset"-osioon.
 • Tilaa ETIHAD Airwaysin uutiskirje saadaksesi päivitykset alennuskoodeista ja tarjouksista suoraan sähköpostiisi.
 • Seuraa ETIHAD Airwaysia sosiaalisen median alustoilla, kuten Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä, missä he usein jakavat alennuskoodeja ja erikoistarjouksia.
 • Tutustu online-matkasivustoihin ja kokoojaalustoihin, jotka ovat erikoistuneet tarjoamaan alennuskoodeja lentoyhtiöille, kuten RetailMeNot tai CouponBirds.
 • Ota yhteyttä ETIHAD Airwaysin asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse ja kysy saatavilla olevista alennuskoodeista tai tarjouksista.
 • Liity ETIHAD Airwaysin tarjoamiin kanta-asiakasohjelmiin tai kanta-asiakasohjelmiin, koska ne tarjoavat usein alennuksia ja tarjouksia vain jäsenilleen.
 • Varo ETIHAD Airwaysin mainoksia tai myynninedistämissähköposteja, jotka voivat sisältää alennuskoodeja tai erikoistarjouksia.
 • Harkitse rekisteröitymistä luottokorteille tai kanta-asiakasohjelmille, joilla on kumppanuus ETIHAD Airwaysin kanssa, koska ne voivat tarjota alennuksia tai eksklusiivisia etuja kortinhaltijoille.
 • Tarkista matkatoimistoilta tai matkanjärjestäjiltä, ​​jotka ovat erikoistuneet varaamaan lentoja ETIHAD Airwaysin kautta, koska heillä saattaa olla pääsy eksklusiivisiin alennuskoodeihin tai tarjouksiin.
 • Osallistu matkanäyttelyihin tai messuille, joissa ETIHAD Airways saattaa olla läsnä, koska ne jakavat usein alennuskoodeja tai mainosmateriaaleja tällaisissa tapahtumissa.
Etihad Airwaysin tarjouskoodi

Millaisia ​​tarjouskoodeja ETIHAD tarjoaa

ETIHAD-lentoyhtiöiden alennuksia on useita: ETIHAD-promokoodiin perustuvista alennuksista opiskelija-alennuksiin tai alennuksiin ryhmien lentolippujen varaamisesta. Jotta tiedät, mikä kampanjatarjous tai ETIHAD Tarjouskoodi sopii sinulle, olemme laatineet alla luettelon kaikista tyypeistä, jotka ovat nyt saatavilla virallisella ETIHAD.com-sivustolla.

Selvitä, mitkä ovat kaikki ETIHAD-alennustarjoukset ja -koodit

 • Alennuskoodit: ETIHAD tarjoaa erilaisia ​​alennuskoodeja, joita voidaan käyttää varausprosessin aikana saadakseen prosenttiosuuden tai kiinteän summan kokonaishinnasta. Nämä koodit lähetetään yleensä asiakkaille sähköpostitse tai ne löytyvät viralliselta ETIHAD-verkkosivustolta.
 • Matkakumppanihinnat: ETIHAD tarjoaa ajoittain kumppanihintoja, joihin asiakkaat voivat tuoda kumppanin alennettuun hintaan varattaessa lentoja yhdessä. Nämä hinnat riippuvat saatavuudesta ja erityisistä ehdoista.
 • Päivitystarjoukset: ETIHAD tarjoaa päivitystarjouksia asiakkaille, jotka haluavat päivittää istuinluokkansa. Nämä tarjoukset lähetetään usein vaatimukset täyttäville asiakkaille sähköpostitse, ja niitä voidaan käyttää varausprosessin aikana tai lentokentällä saatavuuden mukaan.
 • Kausikampanjat: ETIHAD järjestää kausittaisia ​​kampanjoita lomien tai erikoistapahtumien aikana tarjoten alennettuja hintoja tai lisäetuja, kuten ylimääräisiä matkatavaroita tai pääsyä loungeen. Näitä kampanjoita mainostetaan yleensä ETIHADin verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavilla.
 • Kanta-asiakasohjelma: ETIHADin kanta-asiakasohjelma ETIHAD Guest tarjoaa jäsenille yksinoikeuden kampanjatarjouksiin ja alennuksiin. Jäsenet voivat ansaita maileja kumppanilentojen tai aktiviteettien kautta ja lunastaa ne alennettuun hintaan tai muihin palkintoihin.
 • Yritysalennukset: ETIHAD tarjoaa yritysalennuksia yrityksille ja organisaatioille, jotka varaavat usein lentoja niiltä. Nämä alennukset neuvotellaan tapauskohtaisesti ja voivat tarjota merkittäviä säästöjä yritysmatkustajille.
 • Opiskelija-alennukset: ETIHAD tarjoaa alennuksia opiskelijoille, mikä antaa heille mahdollisuuden säästää matkakuluissa. Nämä alennukset ovat yleensä 18–32-vuotiaiden opiskelijoiden saatavilla ja edellyttävät voimassa olevaa opiskelijatodistusta.
 • Ryhmävaraukset: ETIHAD tarjoaa erikoishintoja ja etuja ryhmävarauksille, mikä tekee ryhmille helpompaa ja edullisempaa matkustaa yhdessä. Nämä hinnat ovat saatavilla vähintään 10 matkustajan ryhmille, ja ne voidaan varata ETIHADin ryhmävarausosaston kautta.
 • Kampanjakumppanuudet: ETIHAD tekee yhteistyötä useiden kumppaneiden, kuten hotellien, autovuokraamojen ja luottokorttiyhtiöiden kanssa tarjotakseen ainutlaatuisia tarjouskoodeja tai alennuksia. Nämä kumppanuudet tuovat lisäarvoa asiakkaille ja parantavat heidän matkakokemustaan.
 • Flash-alennukset: ETIHAD järjestää ajoittain flash-alennuksia tarjoten rajoitettuja alennuksia tietyiltä reiteiltä tai paikkaluokilta. Näistä myynneistä tiedotetaan yleensä ETIHADin verkkosivujen, sosiaalisen median kanavien tai sähköpostiuutiskirjeiden kautta, ja ne tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden saada alennettuja hintoja.
Etihad Airwaysin kuponkikoodi

ETIHAD Tarjouskoodin käyttösäännöt

Monet vierailijoistamme ovat kirjoittaneet meille, että ETIHAD Tarjouskoodi ei ole voimassa tai se ei saa kuvauksessa mainittua alennusta. No, suurin osa tästä valittaneista ei noudattanut ETIHAD-kuponkien käyttösääntöjä. Varmistaaksemme, että saat ETIHAD-kupongin tarjoaman alennuksen, olemme laatineet alla luettelon viidestä tärkeästä säännöstä, joita on noudatettava, kun haluat käyttää kuponkia.

ETIHAD Kuponkikoodin 5 sääntöä

 • Varmista, että kuponkikoodi on voimassa eikä se ole vanhentunut.
 • Tarkista kupongin käyttöehdot ymmärtääksesi mahdolliset rajoitukset.
 • Käytä kuponkikoodia maksuprosessin aikana ETIHAD-verkkosivustolla tai -sovelluksessa.
 • Tarkista ennen oston suorittamista, että alennus on käytetty oikein.
 • Huomaa, että kuponkeilla voi olla erityisiä käyttövaatimuksia, kuten vähimmäisostosmäärä tai tiettyjä tuotteita tai palveluita koskevia rajoituksia.
Etihad Airwaysin alennuskoodi

Nykyiset ETIHAD-kampanjat ja alennuskoodit

Uusimpien tarjouskoodien ja alennustarjousten joukossa on kuponkitarjous 20% alennus tiettyihin kansainvälisiin kohteisiin, 10% off business-luokan alennuskoodi ja 25% alennus lennoista Australiaan ja Uuteen-Seelantiin. Katso alta 10 viimeisintä ETIHAD Airwaysin kampanjatarjousta ja alennuskoodia.

10 viimeisintä ETIHAD-kampanjakoodia ja alennustarjousta

 • 20% alennus kaikista ETIHAD Airwaysin kansainvälisistä lennoista.
 • Osta lentolippu, niin saat ilmaisen tarjouksen valituista kotimaan lennoista Yhdistyneiden arabiemiirikuntien sisällä.
 • 10% alennus bisnesluokan lipuista lennoilla Eurooppaan.
 • Erikoistarjous: Nauti ilmaisesta päivityksestä ensimmäiseen luokkaan Yhdysvaltoihin suuntautuvilla lennoilla.
 • Saada 15% alennus kaikista ETIHAD Holidaysin kautta tehdyistä hotellivarauksista.
 • Ainutlaatuinen tarjous ETIHAD-vierasjäsenille: Ansaitse tuplamaileja lennoillasi Aasiaan.
 • Käytä tarjouskoodia "ETIHAD10" saadaksesi a 10% alennus autonvuokrauksesta.
 • Rajoitettu tarjous: säästä 25% kaikilla Australian ja Uuden-Seelannin pakettimatkoilla.
 • Nauti ilmaisesta välilaskusta Abu Dhabissa, kun varaat edestakaisen lennon ETIHAD Airwaysilta.
Etihad Airwaysin kuponkikoodi

ETIHADin vuotuiset myynninedistämiskampanjat

ETIHAD opiskelija-alennus

Opiskelijat voivat nauttia alennetuista hinnoista ja lisäeduista matkustaessaan ETIHAD Airwaysin kanssa.

ETIHAD-lomapaketit

Tutustu all-inclusive-lomapaketteihin, jotka sisältävät lennot, majoituksen ja aktiviteetit, saadaksesi vaivattoman lomakokemuksen.

ETIHAD Bonus Mailit

Ansaitse bonusmaileja valituilla lennoilla, jolloin voit kerätä enemmän palkintoja ja etuja kanta-asiakasohjelman avulla.

ETIHADin kesäalennukset

Nauti alennetuista hinnoista ja erikoistarjouksista kesäkaudella, joten on täydellinen aika suunnitella seuraava lomasi.

ETIHAD Group Travel

Matkusta ryhmän kanssa ja hyödynnä alennettuja hintoja ja henkilökohtaista palvelua vaivattomaan matkaan.

ETIHAD Lentokenttäkuljetukset

Nauti ilmaisista lentokenttäkuljetuksista, kun varaat lentosi ETIHAD Airwaysilta, mikä varmistaa kätevän ja stressittömän matkakokemuksen.

ETIHAD matkavakuutus

Suojaa itsesi ja omaisuutesi kattavalla matkavakuutuksella, joka tarjoaa mielenrauhaa matkasi aikana.

Lennä nyt, maksa myöhemmin

Nauti mukavuudesta varata lentosi nyt ja maksaa myöhemmin joustavilla maksutavoilla.

ETIHAD Perhematkat

Hyödynnä alennukset ja erikoistarjoukset perheille, jotka matkustavat yhdessä, ja tee matkastasi edullisempi ja nautinnollisempi.

ETIHAD Business Class -päivitys

Paranna matkakokemustasi hyödyntämällä eksklusiivisia tarjouksia nauttiaksesi bisnesluokan hyttien ylellisyydestä ja mukavuudesta.

ETIHAD Weekend Getaways

Löydä jännittäviä kohteita nopeaa viikonloppumatkaa varten erityisesti räätälöityjen pakettiemme avulla, mukaan lukien lennot ja majoituksen.

ETIHAD-vieraskampanja

Liity kanta-asiakasohjelmaan ja hyödynnä eksklusiivisia etuja, kuten ensisijainen sisäänkirjautuminen, pääsy loungeen ja bonusmailit.

ETIHAD joulualennukset

ETIHAD Airways tarjoaa matkustajille jännittäviä joulualennuksia tänä lomakaudella. Näillä erikoistarjouksilla matkustajat voivat nauttia alennetuista hinnoista valituilta lennoilla eri kohteisiin maailmanlaajuisesti. Suunnitteletpa sitten talvimatkaa tai vierailet rakkaiden luona lomien aikana, nyt on täydellinen aika varata lennot ETIHADilta. Hyödynnä alennettuja hintoja ja koe maailmanluokan palvelu ja mukavuus, josta ETIHAD on tunnettu. Älä missaa näitä upeita joulutarjouksia. Varaa lennot ETIHADilta tänään ja tee lomakaudestasi entistä ikimuistoisempi. Etihad Airwaysin tarjouskoodi

Lisää tuloksia vastaavista kuponkisivustoista

Mitä voin tehdä, jos minun Etihad mainos koodi ei toimi?

https://www.voucherbox.co.uk/vouchers/etihad
voinko säästää eniten rahaa Etihad? Helpoin tapa säästää seuraavaa lentoa varten on Etihad mainos koodi. Tässä muutamia alennuksia Etihad on tarjolla: Etihad alennus koodi: Ota 15...

Etihad

https://www.savingmea.com/store/etihad/
Yhdistyneiden arabiemiirikuntien kansallinen lentoyhtiö. Etihad Airways Bonukset Koodi & Kupongit tarkistettu ja voimassa, huhtikuu 2023 Voimassa asti Etihad Bonukset Koodi & Tarjoukset -kuponki Koodi 30. huhtikuuta 2023 Abu Dhabista...

40% pois Etihad Airways alennus mainos koodi 2023

https://www.rushflights.com/10-off-etihad-airways-discount-coupon-code-2016/
kaikki Economy-luokan lennot Iso-Britanniasta (Lontoo ja Manchester) Tämän matkapäivät Etihad mainos koodi ovat läpi koko vuoden 2020. Myöskään tälle ei ole määritelty minimitilausta...

Etihad AMEX-tarjous: Helpoin tapa säästää Etihad Lentoliput!

https://milepro.com/etihad-amex-offer/
ehdottomasti yksi parhaista tarjouksista Etihad on juuri nyt, mutta varmuuden vuoksi tutustu meidän Etihad Bonukset Koodi sivulta kaikki muut tällä hetkellä saatavilla olevat tarjoukset. Onko olemassa an Etihad Amex...

Etihad Airways Bonukset Koodit, kupongit ja tarjoukset joulukuu 2022

https://zouton.com/etihad-airways-coupons
tai kiltti. On olemassa erilaisia ​​tapoja, joilla palkintoja voidaan saavuttaa. Kuinka käyttää Etihad Airways Bonukset Koodi? Muutaman yksinkertaisen ja helpon vaiheen avulla käyttäjät voivat hakea nopeasti Etihad...

Maksutavat

PayPal
Pankkisiirto
ApplePay
Luottokortti
Lahjakortti

Kuljetusvaihtoehdot

Sähkopostilla

Ota yhteyttä -vaihtoehdot

New Airport Road, Khalifa City A, PL: 35566. Khalifa City, Abu Dhabi, Yhdistyneet arabiemiirikunnat
etihadairways
Etihad
Etihad
www.etihad.com

ETIHAD Johdanto

ETIHAD Airways on Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa toimiva lentoyhtiö. ETIHAD tarjoaa laajan valikoiman palveluita ja tiloja matkustajilleen, mukaan lukien mukavat istuimet, viihdettä lennon aikana ja erilaisia ​​ruokailuvaihtoehtoja. Lentoyhtiö lentää yli 80 kohteeseen ympäri maailmaa tarjoten käteviä matkustusvaihtoehtoja sekä liike- että lomamatkailijoille. Lisäksi ETIHAD tarjoaa usein alennuksia ja kampanjoita asiakkailleen, jolloin he voivat nauttia kustannustehokkaasta matkakokemuksesta. Nämä alennukset ovat saatavilla lentoyhtiön virallisilla verkkosivuilla tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Suunnitteletpa työmatkaa tai lomamatkaa, ETIHAD Airways tarjoaa luotettavan ja tehokkaan matkaratkaisun houkuttelevin alennuksin.

ETIHADin varaus- ja peruutusehdot

Varauksen voi tehdä nettisivujen, mobiilisovelluksen kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Peruutukset voidaan tehdä 24 tuntia ennen aikataulun mukaista saapumispäivää ilman rangaistusta. Mikäli varaus peruutetaan 24 tunnin sisällä sovitusta saapumispäivästä, veloitetaan yhden yön yöpymistä vastaava peruutusmaksu. Jos asiakas ei saavu paikalle, varauksen kokonaishinta veloitetaan. Jos lähdet ennenaikaisesti, varauksen jäljellä olevat yöt veloitetaan peruutusehtojen mukaisesti. Varaus- ja peruutusehdot voivat vaihdella erikoistarjousten tai alennushintojen mukaan. Etihad Airwaysin kuponki
© 2024 oxiDeals. Kaikki esitetyt tiedot ovat informatiivisia otsikoita.