Yleiset suodattimet

KLM Alennuskoodi ja -kupongit huhtikuu 2024

KLM tarjoaa asiakkailleen erilaisia ​​kuponkeja ja tarjouksia. Nämä palkinnot on suunniteltu tarjoamaan lisäarvoa ja säästöjä matkustajille. Yksi esimerkki on kanta-asiakasohjelma,... Lue lisää
Sinun Rating: Ei eristetty
Arvosana: 4.8 - 1 äänestää
 • 3

ottaa 10% kampanja vain KLM.comin jäsenille

10%
 • 16

KLM Tarjouskoodi valituille kohteille: tallenna 10%

Kesäkuu 30, 2024 KATSO KOODI mfb
10%
 • 9

KLM Blue Explorer -jäsenyydellä saat 10% alennus

Marraskuussa 30, 2024 KATSO TARJOUS
 • 13

10% alennus kaikista Flying Blue Explorer -jäsenen kanssa KLM:ssä

 • 2

Lennä Amsterdamista Yhdysvaltoihin vain 333 USD:lla

Mistä löytää KLM-alennuskoodeja

KLM:ssä saat lisäalennuksen KLM:n viralliselta verkkosivustolta varaamista lentolipuista KLM Alennuskoodilla. Koska suurin osa vierailijoistamme ei vielä tiedä mistä ja miten löytää KLM-kuponkeja, olemme laatineet alle ehdotuksia.

Opas kelvollisten KLM Alennuskoodien hankkimiseen

 • Tarkista viralliselta KLM-sivustolta, onko saatavilla tarjouksia tai alennuskoodeja.
 • Tilaa KLM:n uutiskirje saadaksesi ilmoituksia alennuskoodeista.
 • Seuraa KLM:n sosiaalisen median tilejä pysyäksesi ajan tasalla kaikista tarjouksista tai alennuskoodeista.
 • Hae kuponkisivustoilta ja alennusalustoilta löytääksesi kaikki KLM Alennuskoodit.
 • Osallistu KLM:n kanta-asiakasohjelmiin saadaksesi eksklusiivisia alennuskoodeja.
 • Ota yhteyttä KLM:n helpdeskiin saadaksesi tietoa saatavilla olevista alennuskoodeista.
KLM: n tarjouskoodi

KLM Tarjouskoodien tyypit

KLM-tarjouskoodeja on useita tyyppejä riippuen kunkin matkustajan profiilista ja ajasta, jonka hän varaa ja matkustaa KLM Airlinesin kanssa.

Joitakin alennuskoodeja KLM:lle

 • Tarjouskoodi "EARLYBIRD" tarjoaa a 15% alennus vähintään 60 päivää ennen matkaa tehdyistä varauksista.
 • Tarjouskoodi "WEEKEND" tarjoaa a 10% alennus viikonloppumatkoista.
 • Tarjouskoodi "FAMILY" tarjoaa a 20% alennus vähintään 3 matkustajan varauksista.
 • Tarjouskoodi "BUSINESS" tarjoaa a 25% alennus työmatkoista.
 • Tarjouskoodi "LOYALTY" tarjoaa bonuspisteitä KLM:n kanta-asiakasohjelman jäsenille.
 • Tarjouskoodi "KESÄ" tarjoaa a 30% alennus matkoista kesäkaudella.
 • Tarjouskoodi "STUDENT" tarjoaa a 20% alennus alle 26-vuotiaille opiskelijoille.
KLM kuponkikoodi

KLM Alennuskoodin käytön säännöt

KLM-kupongin käyttämiseksi on hyvä noudattaa tiettyjä yleisiä sääntöjä varmistaaksesi, että saat siihen liittyvän alennuksen.

Tärkeimmät säännöt KLM Alennuskoodin käyttöön

 • Tarkista KLM-kupongin viimeinen voimassaolopäivä ennen sen käyttöä.
 • Varmista, että kuponki on voimassa vain KLM-lentolippujen ostoon.
 • Noudata KLM-kupongin ehtoja, kuten voimassaoloa vain tietyissä kohteissa tai matkaluokissa.
 • Et voi käyttää useampaa kuin yhtä KLM-kuponkia yhteen ostokseen.
 • KLM-kuponkia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin.
 • Varmista, että annat oikean kuponkikoodin varauksen yhteydessä.
 • Jos sinulla on ongelmia KLM-kupongin käytössä, ota yhteyttä asiakaspalveluun saadaksesi apua.
KLM Alennuskoodi

Viimeaikaiset KLM-kampanjatarjoukset ja kuponkikoodit

Viikoittaisia ​​KLM-kampanjatarjouksia on tietyissä kohteissa, joskus alennuksia on saatavilla KLM-alennuskupongin käyttäjille.
 • 20% alennus kuun loppuun mennessä ostetuista lentolipuista.
 • Erikoistarjous Flying Blue -jäsenille: 30% alennus bisnesluokan korotuksista.
 • 50 alennuskuponki hotellivarauksiin yhteistyössä KLM:n kanssa.
 • 10% alennus autonvuokrauspalvelusta KLM:n kautta.
 • Erikoistarjous perheille: alle 12-vuotiaat matkustavat ilmaiseksi.
 • 15% alennus lennoista eksoottisiin kohteisiin.
 • Tarjous kotimaan lennoille: 2 ilmaista matkatavaraa KLM-matkustajille.
KLM-tositekoodi

Tärkeimmät KLM:n vuotuiset promootiokampanjat

20% KLM-alennus opiskelijoille

20% alennus opiskelijalipuista kaikissa kohteissa. Tämän tarjouksen hyödyntämiseksi opiskelijoiden on toimitettava voimassa oleva opiskelijakortti tai todiste ilmoittautumisesta. Alennus koskee sekä KLM:n operoimia kotimaan että kansainvälisiä lentoja. Ymmärrämme opiskelijoiden taloudelliset haasteet ja pyrimme tekemään matkustamisesta heille edullisempaa. Uskomme, että tämä alennus auttaa opiskelijoita tutkimaan maailmaa ja saamaan arvokkaita kokemuksia. Huomaathan, että tätä alennusta ei voi yhdistää muihin kampanjoihin tai tarjouksiin. Lisätietoja ja alennetun lennon varaamista varten käy KLM:n verkkosivuilla tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

KLM Black Friday -alennus

Black Friday -kampanja, jossa alennukset jopa 30% lennoilla valittuihin kohteisiin. KLM tarjoaa Black Friday -alennuksen. Alennus on saatavilla valituille lennoille JA kohteisiin. Asiakkaat voivat säästää jopa 30% heidän varauksissaan. Kampanja on voimassa vain rajoitetun ajan. Saadakseen alennuksen asiakkaiden on varattava lentonsa KLM:n verkkosivuston tai mobiilisovelluksen kautta. Ehdot ovat voimassa.

KLM 15% Alennus ryhmille

15% alennus ryhmissä matkustaville. KLM tarjoaa alennuksia ryhmille. Nämä alennukset ovat saatavilla 10 tai useamman matkustajan ryhmille, jotka matkustavat yhdessä. Alennuksen määrä vaihtelee ryhmän koon ja kohteen mukaan. Asiakkaat voivat tiedustella ryhmäalennuksia KLM:n ryhmävarausosastolta.

KLM:n kesäkampanja

Kesäkampanja, KLM tarjoaa edullisia lentoja eksoottisiin kohteisiin. Meillä on ilo ilmoittaa, että KLM tarjoaa kesäalennuksen. Tämä alennus on voimassa rajoitetun ajan ja koskee tiettyjä lentoja. Vieraile KLM:n verkkosivustolla tai ota yhteyttä asiakaspalveluun saadaksesi lisätietoja tästä kampanjatarjouksesta. Kiitos, että valitsit KLM:n.

KLM:n ennakkovarausalennus

10% alennus matkustajille, jotka varaavat lennot vähintään 3 kuukautta ennen matkapäivää. KLM tarjoaa alennuksen niille, jotka varaavat lentolippunsa vähintään 3 kuukautta ennen matkapäivää. Tämä eksklusiivinen alennus on heidän tapansa osoittaa arvostusta asiakkaille heidän varhaisesta suunnittelustaan. Tämä tarjous kannustaa matkustajia suunnittelemaan matkansa hyvissä ajoin, mikä varmistaa sujuvamman matkakokemuksen.

KLM:n joulualennukset

Joulun promootiokampanja, KLM:llä on ilo ilmoittaa joulualennusten saapumisesta. Tämän rajoitetun ajan tarjouksen ansiosta asiakkaat voivat nauttia alennetuista hinnoista valituilla lennoilla. Suunnitteletpa talvimatkaa tai vierailet rakkaiden luona lomien aikana, nyt on täydellinen aika varata lippusi KLM:stä. Hyödynnä nämä eksklusiiviset alennukset ja koe KLM:n ainutlaatuinen palvelu ja mukavuus. Älä missaa tätä mahdollisuutta säästää rahaa matkustaessasi yhden maailman johtavista lentoyhtiöistä. Varaa lippusi tänään ja tee tästä joulukaudesta vieläkin erikoisempi KLM:n avulla.

KLM 25% Alennus KLM-kanta-asiakaskortilla

25% alennus KLM-kanta-asiakaskorttia käyttäville matkustajille. Asiakkaat, joilla on KLM-kanta-asiakaskortti, ovat oikeutettuja eksklusiivisiin alennuksiin. Nämä alennukset koskevat laajaa valikoimaa KLM:n tarjoamia tuotteita ja palveluita. Esittämällä kanta-asiakaskorttinsa oston yhteydessä asiakkaat voivat nauttia alennetuista hinnoista lennoista, päivityksistä ja lisäpalveluista. Tämä ohjelma on suunniteltu palkitsemaan uskollisia asiakkaita. Kannustamme kaikkia asiakkaita hyödyntämään nämä erikoistarjoukset ja maksimoimaan KLM-kanta-asiakaskorttinsa edut.

KLM Cyber ​​Monday -alennus

Cyber ​​Monday -kampanja KLM:ssä. Tunnettu lentoyhtiö tarjoaa jännittäviä Cyber ​​Monday -alennuksia. Hyödynnä nämä rajoitetun ajan tarjoukset säästääksesi seuraavasta KLM-lennostasi. Suunnitteletpa sitten työmatkaa tai ansaittua lomaa, nämä alennukset tarjoavat loistavan mahdollisuuden varata lentosi paljon halvemmalla. Älä missaa tätä mahdollisuutta kokea KLM:n poikkeuksellinen palvelu ja nauttia merkittävistä säästöistä. Toimi nopeasti ja varmista alennuslippusi KLM Cyber ​​Mondayn alennuksen aikana. KLM Tarjouskoodi

Usein kysyttyjä kysymyksiä KLM:stä

Tarjoaako KLM alennuskoodeja?

Currently there are 5 Discount Codes and Promotions that will work for KLM in April 2024 and the best Coupon offers 10% Alennus

Mitä ovat KLM Alennuskoodit?

KLM Alennuskoodit ovat aakkosnumeerisia koodeja, joilla voit saada alennuksia tai lisäetuja ostaessasi lentolippuja tai KLM Airlinesin tarjoamia palveluita.

Kuinka saan KLM Alennuskoodin?

On olemassa useita tapoja saada KLM Alennuskoodi. KLM voi tarjota näitä suoraan kampanjoidensa kautta tai voit löytää KLM:n alennuskoodeja kuponkisivustoilta tai matkanvarausalustoista.

Kuinka voin käyttää KLM Alennuskoodia?

KLM Alennuskoodin käyttäminen edellyttää koodin syöttämistä varauksen yhteydessä KLM:n verkkosivuilla tai heidän mobiilisovelluksessaan. Alennuskoodi lisätään automaattisesti varauksen kokonaishintaan, mikä vähentää lopullista hintaa.

Onko KLM Alennuskoodien käytöllä rajoituksia tai ehtoja?

Kyllä, KLM Alennuskoodien käytölle on tiettyjä rajoituksia ja ehtoja. Ne voivat vaihdella koodin mukaan ja voivat sisältää voimassaoloaikoja, tiettyjä kohteita tai tiettyjä varausluokkia.

Mitä etuja voin saada käyttämällä KLM Alennuskoodia?

Käyttämällä KLM Alennuskoodia voit saada etuja, kuten alennuksia lentolippuista, päivityksiä korkeampiin luokkiin tai muita lisäetuja, kuten pääsyn eksklusiivisiin loungeihin tai etuoikeutettuun lennolle.

KLM Alennuskoodin lisääminen

Jos olet valinnut KLM-setelin tältä sivulta ja haluat käyttää sitä onnistuneesti, sinun on suoritettava seuraavat vaiheet:

 • 1
  Valitse lähtö- ja saapumislentokenttä, henkilömäärä ja aika, jonka haluat matkustaa, ja napsauta sitten hakupainiketta.
 • 2
  Valitse haluamasi matkavaihtoehto ja sinulle sopiva lipputyyppi.
 • 3
  Täytä matkustajan tiedot.
 • 4
  Valitse seuraavassa vaiheessa Flying Blue -jäsentilin luominen tai kirjaudu sisään olemassa olevaan tiliisi, jos olet jo rekisteröitynyt. Valitse, haluatko valita matkallesi vakuutusvaihtoehdon ja napsauta sitten Jatka.
 • 5
  Seuraavalla sivulla, jossa sinun on valittava maksutapa, kirjoita KLM Tarjouskoodi kenttään, jossa on teksti "Syötä kuponkinumero tai alennuskoodi" ja napsauta LISÄÄ-painiketta.
 • 6
  Valitse maksutapa ja napsauta sinistä "Jatka maksuun" -painiketta viimeistelläksesi KLM-lippuvarauksesi.

KLM:n nykyiset alennuskoodit ja tarjoukset

🛍️ Luokka Matkustaa
🔥 Tarjouksia yhteensä 5
🎇️ Alennuskoodit 1
📌 Tarjoukset 4
➡️ Paras kuponki 10% Alennus
🚚 Ilmainen toimitus EI
🔄 Palautusaika 30 Days
⏳ Viimeisin päivitys 12 huhtikuu 2024

Parhaat kuponkikoodit KLM:lle

KLM CODE KLM OFFER DESCRIPTION PÄÄTTYY
N / A ottaa 10% kampanja vain KLM.comin jäsenille N / A
MFB KLM Tarjouskoodi valituille kohteille: tallenna 10% Kesäkuu 30, 2024
N / A KLM Blue Explorer -jäsenyydellä saat 10% alennus Marraskuussa 30, 2024
N / A 10% alennus kaikista Flying Blue Explorer -jäsenen kanssa KLM:ssä N / A

Coupons and Offers from stores similar to KLM

 • 1

Tarjouskoodi osoitteessa VIATOR.com: ylimääräinen 15 dollarin alennustilaus yli 150 dollaria

Voi 16, 2025 KATSO KOODI ON15
 • 1

20 dollarin kuponkikoodi osoitteessa CONDOR.com

Voi 8, 2025 KATSO KOODI eg20
 • 1

QatarAirways.com extra 5% promokoodi lentoliput

Voi 16, 2025 KATSO KOODI OFF5
 • 2

Ota 8 %:n tarjouskoodi osoitteessa KLOOK.com

Huhtikuu 24, 2025 KATSO KOODI MEUS
 • 1

Hotels.com 10% koko sivuston tarjouskoodi

Voi 22, 2025 KATSO KOODI TL10

Lisää tuloksia vastaavista kuponkisivustoista

London Daily News – 2019

https://statoperator.com/research/london-daily-news-2019-04-24/
Apollo tosite – 500 kr rabatt på resa till London 2 Klikkaa tästä vieraillaksesi The MedicoLegal Conference 2019 for Doctors and Lawyers -tapahtumassa – 16 – Queen Elizabeth II Conference Centre...

Maksutavat

PayPal
Pankkisiirto
ApplePay
Luottokortti
Lahjakortti

Kuljetusvaihtoehdot

Sähkopostilla

Ota yhteyttä -vaihtoehdot

Hotels.com, LP Huomio: IP/Trademark Legal Dept. DMCA Complaints c/o NRAI 16055 Space Center Blvd, Ste 235 Houston, TX 77062
hotellit
hotelsdotcom
Hotels.comEurope
www.Hotels.com

Hotels.comin esittely

Hotels.com on tunnettu online-matkatoimisto, joka tarjoaa laajan valikoiman majoitusvaihtoehtoja maailmanlaajuisesti. Sivuston avulla käyttäjät voivat etsiä hotelleja mieltymystensä ja budjettinsa mukaan, mikä auttaa matkustajia löytämään täydellisen yöpymispaikan. Laajan hotellivalikoimansa lisäksi Hotels.com tarjoaa myös erilaisia ​​alennuksia ja tarjouksia, joiden avulla asiakkaat voivat säästää rahaa varauksissaan. Nämä alennukset löytyvät sivuston "tarjoukset"-osiosta, jossa käyttäjät voivat selata erikoistarjouksia ja kampanjoita. Lisäksi Hotels.comilla on kanta-asiakasohjelma nimeltä "Hotels.com Rewards", jonka avulla jäsenet voivat ansaita ilmaisia ​​öitä ja nauttia lisäetuista, kuten eksklusiivisista alennuksista ja pääsystä vain jäsenille tarkoitettuihin tarjouksiin. Kaiken kaikkiaan Hotels.com tarjoaa kätevän ja kustannustehokkaan ratkaisun matkailijoille, jotka etsivät majoitusvaihtoehtoja laajan hotellivalikoimansa ja houkuttelevien alennustensa ansiosta.

Hotels.comin varaus- ja peruutusehdot

Varaa hotelli Hotels.comin kautta
 • Varaukset voidaan tehdä Hotels.com-sivuston tai Hotels.com-mobiilisovelluksen kautta.
 • Varauksen tekemiseksi asiakkaiden tulee syöttää matkatiedot, kuten kohde, sisään- ja uloskirjautumispäivät, huonemäärä ja vieraiden lukumäärä.
 • Kun varaus on tehty, asiakkaat saavat vahvistuksen sähköpostitse tai mobiilisovelluksen kautta.
Varauksen peruuttaminen Hotels.comin kautta
 • Varausten peruutusehdot voivat vaihdella hotellista ja valitusta hinnasta riippuen.
 • Jotkut varaukset voidaan peruuttaa maksutta tietyn ajan ennen sisäänkirjautumispäivää.
 • Muut varaukset voivat sisältää peruutusmaksuja tai niitä ei voi peruuttaa.
 • Peruuttaakseen varauksen asiakkaiden tulee käydä Hotels.comin verkkosivuston Omat varaukset -osiossa tai ottaa yhteyttä Hotels.comin asiakaspalveluun.
 • Tarkempia tietoja varauksen peruutuskäytännöistä vieraita kehotetaan tutustumaan varausvahvistuksessa oleviin ehtoihin tai ottamaan yhteyttä suoraan hotelliin.
Hotellit Com Coupon
© 2024 oxiDeals. Kaikki esitetyt tiedot ovat informatiivisia otsikoita.