Yleiset suodattimet

EMIRATES Alennuskoodi ja -kupongit

Emirates Airlines tarjoaa erilaisia ​​tarjouksia, tarjouskoodeja ja kuponkeja auttaakseen asiakkaitaan säästämään mahdollisimman paljon lentovarauksissa. Kuponkeilla voidaan vähentää... Lue lisää
Sinun Rating: Ei eristetty
Arvosana: 5 - 2 ääntä
Käy Store
10%
 • 8

10% Emirates Tarjouskoodi

Joulukuu 29, 2024 KATSO KOODI CC17
10%
 • 6

10% EMIRATES Kuponkikoodi valituille lennoille

Helmikuu 23, 2025 KATSO KOODI OB01

Nykyiset alennuskoodit ja tarjoukset EMIRATESILLE

🛍️ Luokka Matkustaa
🔥 Tarjouksia yhteensä 3
🎇️ Alennuskoodit 3
📌 Tarjoukset 0
➡️ Paras kuponki 5% alennus
🚚 Ilmainen toimitus EI
🔄 Palautusaika 30 Days
⏳ Viimeisin päivitys 01 joulukuu 2023

Usein kysyttyjä kysymyksiä EMIRATESISTA

Tarjoaako EMIRATES alennuskoodeja?

Currently there are 3 Discount Codes and Promotions that will work for EMIRATES in December 2023 and the best Coupon offers 5% Alennus

Mitkä ovat uusimmat kupongit ja alennuskoodit EMIRATESILLE?

Tällä hetkellä EMIRATESillä on seuraavat alennuskoodit ja kampanjatarjoukset

Kuinka löydän Emirates Airlinesin alennuskoodit?

On olemassa useita tapoja löytää Emirates Airlinesin alennuskoodeja. Voit vierailla Emirates-verkkosivustolla, tilata Emirates-uutiskirjeen tai seurata Emiratesia sosiaalisessa mediassa. Voit myös etsiä Emirates Airlinesin alennuskoodeja verkkosivuston tai kuponkisovelluksen avulla.

Voinko maksaa Emirates Airlines -lipun PayPalilla?

Kyllä, voit maksaa Emirates Airlines -lipun PayPalilla.

Onko olemassa Emirates Airlinesin alennuskoodi, joka toimii aina?

Ei ole olemassa mitään Emirates Airlinesin alennuskoodia, joka toimii aina. Alennuskoodit ovat voimassa tietyn ajan ja niitä voidaan käyttää lentojen varaamiseen valittuihin kohteisiin.

Kuinka löydän lennolleni voimassa olevat Emirates Airlinesin alennuskoodit?

Paras tapa löytää lennolle voimassa olevat Emirates Airlines Alennuskoodit on vierailla Emirates Airlinesin verkkosivuilla, tilata Emirates Airlines -uutiskirje tai seurata Emiratesia sosiaalisessa mediassa. Voit myös käyttää kuponkisivustoa, kuten verkkosivustoamme, löytääksesi Emirates Airlinesin alennuskoodeja.

Mitä tapahtuu, jos Emirates Airlinesin alennuskoodi ei toimi?

Jos Emirates Airlinesin alennuskoodi ei toimi, varmista, että annat oikean koodin. Varmista myös, että koodi on voimassa varaamallesi lennolle. Jos koodi on edelleen virheellinen, voit ottaa yhteyttä Emirates Airlinesin asiakaspalveluun saadaksesi apua.

Kuinka lisätä EMIRATES Airlines Tarjouskoodi

Haluatko saada lisäalennuksen varaaessasi lentoa Emirates Airlinesilta etkä tiedä kuinka käyttää uusinta kuponkia? Tässä on tarvittavat vaiheet:

 • 1
  Siirry viralliselle Emirates Airlinesin verkkosivustolle, siirry "Varaukset" -osioon ja valitse määränpääsi ja matkapäiväsi.
 • 2
  Paina "Hae" -painiketta nähdäksesi käytettävissä olevat lentovaihtoehdot. Valitse haluamasi lento ja täytä matkustajatiedot.
 • 3
  Ennen kuin viimeistelet varauksesi, kirjoita alennuskoodi sille varattuun kenttään.
 • 4
  Tarkista, että alennus on käytetty oikein ja suorita varausprosessi loppuun.
 • 5
  Varmista, että olet saanut varausvahvistuksen ja että alennuskoodi on voimassa matkallesi.
 • 6
  Jos kohtaat ongelmia tai sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Emirates Airlinesin asiakaspalveluun lisäapua varten.

Parhaat kuponkikoodit EMIRATESILLE

TYYPPI KUVAUS PÄÄTTYY
Koodi 10% Emirates Tarjouskoodi Joulukuu 29, 2024
Koodi 5 % Emirates Alennuskoodi opiskelijoille N / A
Koodi 10% EMIRATES Kuponkikoodi valituille lennoille Helmikuu 23, 2025

Mistä löytää Emirates-alennuskoodeja

 • Emirates Airlinesin alennuskupongit löytyvät Emirates Airlinesin viralliselta verkkosivustolta.
 • Voit myös tarkistaa Emirates-lippujen erikoistarjoukset alennussivustoilta ja kuponkialustoilta, kuten Groupon tai CouponFollow.
 • Suosittelemme Emirates-uutiskirjeen tilaamista pysyäksesi ajan tasalla uusimmista tarjouksista ja kampanjoista.
 • Joskus Emirates Airlines voi jakaa alennuskuponkeja kumppaneidensa, kuten luottokorttiyhtiöiden tai kanta-asiakaskumppaneiden, kautta. Tarkista näiltä kumppaneilta, onko tällaisia ​​tarjouksia saatavilla.
 • Seuraa Emirates Airlinesin sosiaalisen median tilejä pysyäksesi ajan tasalla saatavilla olevista tarjouksista tai alennuskuponkeista.

Emirates-kuponkien käyttösäännöt

 • Emirates Airlinesin alennuskoodeja tarjotaan osana erilaisia ​​lentoyhtiön järjestämiä kampanjoita.
 • Nämä koodit voidaan saada Emirates-uutiskirjeen, yrityksen kumppaneiden tai muiden viestintäkanavien kautta.
 • Jotta voit hyötyä Emirates Tarjouskoodin tarjoamasta alennuksesta, sinun on täytettävä tietyt ehdot, kuten koodin voimassaoloaika, kelpoiset kohteet ja siihen sisältyvät matkaluokat.
 • On myös tärkeää tarkistaa, onko koodin käytössä rajoituksia, kuten matkustajien vähimmäismäärä tai lipun vähimmäisarvo.
 • Jos haluat käyttää Emirates Alennuskoodia, sinun on syötettävä koodi varatessasi lippua sille varattuun kenttään.
 • Suosittelemme, että luet huolellisesti kunkin tarjouskoodin erityiset ehdot ennen sen käyttöä väärinkäsitysten välttämiseksi.

Millaisia ​​koodeja Emirates tarjoaa

Emirates Airlines tarjoaa erilaisia ​​alennuskoodeja, mukaan lukien:
 • Lentolippualennukset: Näitä alennuskoodeja voidaan käyttää alentamaan lentolippujesi hintoja tietyllä summalla tai prosentilla.
 • Business-luokan korotukset: Näillä alennuskoodeilla voit varata bisnesluokan paikan normaalihintaa halvemmalla.
 • Ilmaiset matkatavarat: Näillä alennuskoodeilla voit varata paikan ilmaisilla lisämatkatavaroilla.
 • Pääsy loungeen: Näillä alennuskoodeilla pääset Emirates-loungeen ennen lentoasi.

Nykyiset Emirates-kampanjat ja kupongit

 • 10% alennus lentolipuista valittuihin kohteisiin.
 • Ilmainen päivitys bisnesluokkaan kaukomatkoille.
 • Alennetut lentoliput opiskelijoille.
 • Erikoistarjoukset suurille ryhmille.
 • 15% alennus lentolipuista Emirates Skywards -kanta-asiakasohjelman jäsenille.
 • Erikoishinnat premium-luokan matkoille.
 • Ainutlaatuisia tarjouksia online-varauksiin.

Emirates Airlinesin tarjoamat mainoskampanjat

EMIRATES AIRLINESilla on joka vuosi useita online-kampanjoita, joiden kautta saat edullisia lentolippuja. Näitä kampanjoita ovat Early Bird -kampanja, Weekend Getaway -kampanja, Black Friday, Cyber ​​Monday, joulu ja paljon muuta.

Varhainen lintujen myynninedistäminen

Emirates Airlines tarjoaa Ear Bird -tarjouksen asiakkaille, jotka varaavat lippunsa etukäteen. Tämän kampanjan avulla asiakkaat voivat hyötyä alennetuista hinnoista, kun he varaavat lentonsa vähintään 90 päivää ennen lähtöpäivää.

Companion Fare -kampanja

Emirates Airlines tarjoaa myös kumppanihintatarjouksen, jossa asiakkaat voivat tuoda kumppanin ja nauttia alennetuista hinnoista molemmille matkustajille. Tämä tarjous on saatavilla valituille lennoille ja kohteille, ja asiakkaat voivat hyödyntää tätä tarjousta varaamalla lippunsa yhdessä.

Viikonlopun pakotarjous

Asiakkaille, jotka etsivät nopeaa viikonloppumatkaa, Emirates Airlines tarjoaa erikoistarjouksen. Tämä tarjous sisältää alennetut hinnat perjantaisin lähteville ja sunnuntaisin paluulentoille, jotta asiakkaat voivat saada kaiken irti viikonloppumatkastaan.

Perheen edistäminen

Emirates Airlines ymmärtää perhematkailun tärkeyden ja tarjoaa perhepromootiota. Tämä tarjous antaa perheille mahdollisuuden nauttia alennetuista hinnoista matkustaessaan yhdessä. Saadakseen tähän kampanjaan asiakkaiden tulee matkustaa vähintään yhden alle 12-vuotiaan lapsen kanssa.

Business Class Upgrade Promotion

Emirates Airlines tarjoaa myös bisnesluokan päivitystarjouksen asiakkaille, jotka haluavat nauttia ylellisemmästä matkakokemuksesta. Tämän tarjouksen avulla asiakkaat voivat päivittää turistiluokan lippunsa bisnesluokkaan alennettuun hintaan saatavuuden mukaan.

Kanta-asiakaskampanja

Emirates Airlines palkitsee uskollisia asiakkaitaan kanta-asiakaskampanjalla. Tämä tarjous tarjoaa eksklusiivisia etuja ja etuoikeuksia usein matkustaville, kuten etuoikeutettu lähtöselvitys, ylimääräiset matkatavarat, pääsy lentokentän loungeihin ja bonusmaileja. Asiakkaat voivat liittyä Emirates Skywards -kanta-asiakasohjelmaan hyödyntääkseen tätä kampanjaa.

Lomapakettien kampanja

Lentotarjousten lisäksi Emirates Airlines tarjoaa myös lomapaketteja. Nämä tarjoukset sisältävät alennetut lentoliput sekä hotellimajoituksen ja muut matkapalvelut. Asiakkaat voivat valita erilaisista lomapaketeista mieltymyksiensä ja budjettiensa mukaan.

Emirates Airlines Black Friday -tarjoukset

Emirates Airlinesilla on ilo julkistaa Black Friday -kampanjansa. Tämän rajoitetun ajan tarjouksen aikana asiakkaat voivat nauttia ainutlaatuisista alennuksista lennoista eri kohteisiin maailmanlaajuisesti. Emiratesin tunnetuilla palveluilla ja huippumodernilla lentokoneella matkustajat voivat kokea äärimmäisen mukavuuden ja mukavuuden matkansa aikana. Plus Emirates Skywards -jäsenet voivat ansaita bonusmaileja kelvollisilla lennoilla, mikä tarjoaa entistä enemmän arvoa uskollisuudelleen. Hyödyntämään nämä säästöt asiakkaita kehotetaan varaamaan lentonsa Emirates-verkkosivuston kautta tai ottamaan yhteyttä Emirates-puhelinkeskukseen. Älä missaa tätä tilaisuutta tutustua maailmaan Emirates Airlinesin kanssa lyömättömin hinnoin.

Emirates Airlines Cyber ​​Monday -tarjoukset

Emirates Airlinesilla on ilo julkistaa Cyber ​​Monday -kampanjansa. Tämä rajoitetun ajan tarjous antaa asiakkaille mahdollisuuden nauttia ainutlaatuisista alennuksista lennoista eri kohteisiin. Matkustajat voivat hyödyntää alennettuja hintoja sekä turisti- että bisnesluokan lipuissa. Lisäksi Emirates Skywards -jäsenet voivat ansaita bonusmaileja tehdessään varauksen tämän kampanjan aikana. Cyber ​​Monday -alennus on saatavilla rajoitetun ajan, joten asiakkaita kehotetaan varaamaan lentonsa nopeasti saadakseen parhaat tarjoukset. Älä missaa tätä tilaisuutta kokea maailmanluokan palvelu ja mukavuus, josta Emirates Airlines on tunnettu alennettuun hintaan.

Emirates Airlinesin joulutarjoukset

Emirates Airlinesilla on ilo tarjota erinomaista palvelua ja alennettuja hintoja valituilla lennoilla lomakauden aikana. Matkustajat voivat hyödyntää näitä erikoishintoja varaamalla lentonsa 1.–31. joulukuuta. Lisäksi he tarjoavat ilmaisia ​​aterioita ja juhlajuomia kaikilla lennoilla tänä aikana. Tämä sisältää valikoiman perinteisiä jouluaterioita ja sesongin juomia. Emirates Airlines ymmärtää, kuinka tärkeää on viettää aikaa rakkaiden kanssa juhlakaudella ja haluaa tehdä matkustamisesta mahdollisimman mukavaa. Matkustuskokemuksen parantamiseksi Emirates Airlines tarjoaa myös etuoikeuslennolle pienten lasten kanssa matkustaville perheille. Joulukampanjoiden ansiosta lentää Emirates Airlinesilla on unohtumaton ja nautinnollinen kokemus kaikille matkustajille.

Lisää tuloksia vastaavista kuponkisivustoista

Maksutavat

PayPal
Pankkisiirto
Luottokortti

Kuljetusvaihtoehdot

Sähkopostilla

Ota yhteyttä -vaihtoehdot

Lentokenttätoimisto - Terminaali 3 - Dubai
Emirates
www.emirates.com/

Emirates Johdanto

Emirates Airlines on tunnettu lentoyhtiö, jonka kotipaikka on Dubai, Yhdistyneet arabiemiirikunnat. Se on yksi maailman suurimmista lentoyhtiöistä, joka lentää yli 3,600 150 lentoa viikossa yli XNUMX kohteeseen kuudella mantereella. Lentoyhtiö tunnetaan ylellisestä ja mukavasta matkakokemuksestaan, joka tarjoaa huippuluokan mukavuudet ja poikkeuksellista palvelua matkustajilleen. Matkustajat voivat nauttia tilavista istuimista, herkullisista aterioista ja laajasta valikoimasta viihdevaihtoehtoja, kuten elokuvia, TV-ohjelmia ja musiikkia. Lentoyhtiö tarjoaa myös ilmaisen Wi-Fi:n tietyillä lennoilla, jolloin matkustajat voivat pysyä yhteydessä koko matkan ajan. Poikkeuksellisen palvelunsa lisäksi Emirates Airlines tarjoaa erilaisia ​​tarjouskoodeja tarjotakseen asiakkaille alennettuja hintoja ja erikoistarjouksia. Nämä tarjouskoodit löytyvät lentoyhtiön viralliselta verkkosivustolta tai sen markkinointikampanjoista. Käyttämällä näitä koodeja varausprosessin aikana matkustajat voivat saada eksklusiivisia alennuksia ja etuja, jotka tekevät matkakokemuksestaan ​​entistä edullisemman ja nautinnollisemman. Laajan maailmanlaajuisen verkostonsa ja houkuttelevien tarjouskoodiensa ansiosta lentoyhtiö on edelleen suosittu valinta matkustajille ympäri maailmaa.

Emirates Airlinesin peruutus- ja hyvityskäytäntö

 • Emirates Airlinesilla on peruutus- ja hyvityskäytäntö. Jos matkustaja haluaa peruuttaa varauksensa, hänen on tehtävä se ennen lennon lähtöaikaa.
 • Hintatyypistä riippuen voidaan soveltaa erilaisia ​​ehtoja ja maksuja. Flex- ja Flex Plus -hintojen osalta matkustajat voivat peruuttaa varauksensa ja saada täyden hyvityksen. Saver-hinnoista veloitetaan kuitenkin peruutusmaksu.
 • On tärkeää huomata, että saapumatta jättämisestä tai peruutuksesta lähtöajan jälkeen ei hyvitetä.
 • Hyvitystä varten matkustajien on täytettävä hyvityslomake ja palautettava se Emirates Airlinesille.
 • Hyvitysprosessi voi kestää jonkin aikaa, ja hyvitettävä summa riippuu hinnan tyypistä ja mahdollisista maksuista.
© 2022 oxiDeals. Kaikki esitetyt tiedot ovat informatiivisia otsikoita.