Yleiset suodattimet

VUELING Alennuskoodi ja -kupongit

Löydä ihanteellinen kohde, inspiroidu ja käytä Vueling.com Tarjouskoodia säästääksesi enemmän rahaa. VUELING vie sinut yli 130 kohteeseen, mukaan lukien Espanjan suurkaupungit,... Lue lisää
Sinun Rating: Ei eristetty
Arvostelu: 5 - 1 äänestää
Käy Store

Vanhentuneet kuponit

 • 3

Vueling-perho alkaen 17.99 EUR

Voi 25, 2023 TARJOA
 • 11

Vueling-perho alkaen 17.99 EUR

Huhtikuu 27, 2023 TARJOA
 • 8

Vueling-perho alkaen 10.99 EUR

Maaliskuussa 19, 2023 TARJOA
 • 5

Vueling Promo lentää alkaen 12.99 EUR

Maaliskuussa 9, 2023 TARJOA

VUELINGin nykyiset alennuskoodit ja tarjoukset

🛍️ Luokka Matkustaa
🔥 Tarjouksia yhteensä 14
🎇️ Alennuskoodit 4
📌 Tarjoukset 10
➡️ Paras kuponki 20% Alennus
🚚 Ilmainen toimitus KYLLÄ
🔄 Palautusaika 30 Days
⏳ Viimeisin päivitys 03 kesäkuu 2023

Usein kysyttyjä kysymyksiä VUELINGistä

Tarjoaako VUELING promokoodeja?

Tällä hetkellä on 14 alennuskoodia ja kampanjaa, jotka toimivat VUELINGissä kesäkuussa 2023 ja parhaat kuponkitarjoukset 20% Alennus

Mitkä ovat uusimmat kupongit ja alennuskoodit VUELINGiin?

Tällä hetkellä VUELINGillä on seuraavat alennuskoodit ja kampanjatarjoukset

Kuinka saan VUELING Alennuskoodin?

 • Selaa koodeja verkkosivuiltamme.
 • Selaa tarjousten ja kuponkien luetteloa ja valitse niistä, joita haluat käyttää.
 • Napsauta "Hae koodi" saadaksesi koodin, kopioi se leikepöydällesi ja siirry Vueling.com-sivustolle toisella välilehdellä.
 • Kun pääset kassalle, etsi laatikko, johon voit syöttää koodin ja liittää sen sinne.
 

Milloin löydän halvimmat Vueling-hinnat?

Suosittelemme ostamaan liput mahdollisimman pian saadaksesi parhaat VUELING-hinnat. Myynnit tarjotaan saapumisjärjestyksessä, koska ne koskevat tiettyjä ostopäiviä rajoitetuilla kohteilla. Niiden keltaiset hinnat ovat heidän paras hintansa ja voit hyödyntää niitä. Suosittelemme vierailemaan nettisivuillamme, jolta löydät kaikki VUELING-kampanjat, jotta vältytään ympäri vuoden päivitetyistä kausittaisista alennustarjouksista.

Milloin voin kirjautua sisään verkossa VUELINGin kautta?

Vueling.com antaa sinun tehdä lähtöselvityksen verkossa ilmaiseksi, seitsemän päivää ja tuntia ennen lennon lähtöä. Ennen kuin lennät, valitse paikkasi ja kirjaudu sisään verkossa. Voit joko tulostaa maihinnousukortin tai kantaa sen mukanasi. Jos matkustat matkatavaroiden kanssa ja olet kirjautunut sisään verkossa, vie matkalaukkusi tiettyjen lentokenttien luovutuspisteisiin. Jos se ei toimi, voit aina noutaa maihinnousukortin maksutta lähtöselvityspisteistä.

Voinko saada alennuksia, jos liityn Vuelingin kanta-asiakasohjelmaan?

Ansaitaksesi pisteitä voit lunastaa ne ja saada kaiken irti matkoistasi liittymällä Vueling Clubiin. Voit saada alennuksia tai jopa ilmaisia ​​lippuja seuraavalle matkallesi käyttämällä pisteitäsi. Klubin jäsenet voivat myös säästää aikaa varaaessaan lentoja Vueling Club -tilin kautta.

Lyhyt opas VUELING Alennuskoodin käyttöön

VUELING Tarjouskoodilla voit saada lisäalennuksen lennostasi, joka voi olla 10 euroa per segmentti. Seuraa alla olevia ohjeita saadaksesi lisätietoja kupongin lisäämisestä.

 • 1
  Valitse lähtö- ja saapumislentokenttä, valitse lähtö- ja paluupäivä, valitse matkustajien määrä.
 • 2
  Riippuen siitä, mitä lisäpalveluita tarvitset, voit valita haluamasi tariffivaihtoehdon.
 • 3
  Tariffisuunnitelman alta löydät laatikon, johon syötät tarjouskoodin.
 • 4
  Napsauta "Käytä"-painiketta aktivoidaksesi koodin tarjoaman alennuksen ja jatkaaksesi.
 • 5
  Syötä tiedot täsmälleen sellaisina kuin ne näkyvät matkustajan henkilöllisyystodistuksessa, valitse maksutapa ja suorita ostoprosessi.

Kuinka käyttää VUELING Alennuskoodia lentolipuissa

VUELINGin alennuskoodi on loistava tapa säästää rahaa lentolipuissa. Nämä koodit toimivat lennoilla mistä tahansa kaupungista mihin tahansa kohteeseen. Näet keltaiset hinnat varausprosessin aikana, jos käytät koodia. Nämä ovat halvimmat hinnat, ja ne kannattaa käyttää VUELING Kuponkikoodia. Näitä koodeja voi käyttää vierailemalla virallisella VUELING-verkkosivustolla ja syöttämällä koodi kassalla tarjousruutuun. Tarjouskoodeilla voit säästää vielä enemmän seuraavalla matkallasi, jos budjettisi on rajallinen.

 

Kuinka saada kaikki irti VUELING-tarjouksista

Jos suunnittelet matkaa Espanjaan, saatat miettiä, kuinka saada kaikki irti VUELING-tarjouksista. Voit hyödyntää heidän toistuvia sosiaalisen median päivityksiä useissa erilaisissa kampanjoissa. Tilaa heidän uutiskirjeensä, niin saat ensimmäisten joukossa tietoa uusista kampanjoista ja tarjouksista. Nämä tarjoukset ovat usein rajoitetun ajan tarjouksia, joten varmista, että hyödynnät ne mahdollisimman pian säästääksesi rahaa.

Vueling.com tarjoaa upeita alennuksia pitkän matkan lennoista. Näiden tarjouskoodien avulla voit matkustaa rajoitetulla budjetilla etkä maksa täyttä hintaa. Käytä VUELING Tarjouskoodia hyödyntääksesi matkan aikana saatavilla olevia tarjouksia. Löydät ne myös heidän verkkosivuiltaan säännöllisesti, joten ne ovat aina ajan tasalla.

 

Joitakin tapoja säästää rahaa VUELINGin avulla

 • Katso kausiluonteiset tarjoukset ja alennukset hotelli- ja lentovarauksista.
 • Varaa Vueling Holidays -lento ja hotellihuone säästääksesi jopa 342 dollaria
 • Liity Vueling Clubiin ansaitaksesi ja lunastaaksesi pisteitä, joita voit käyttää ostoksiin sivustolla.
 

Vueling.comin tarjoamat edut

Vueling.com tarjoaa erikoistarjouksia lennoista helpottaakseen asiakkaiden toimintaa. Vueling.com tarjoaa myös erikoistarjouksia hotellihuoneista ja lennoista tehdäkseen lomista ja matkustamisesta edullisempia. Lentoyhtiö hyvittää olosuhteista riippuen, jos lento peruuntuu huonon sään, henkilöstöpulan tai teknisen vian vuoksi. Usein lentoyhtiö tarjoaa tällaisessa tapauksessa käteisvaihtoehdon.

VUELING tarjoaa sinulle suurta joustavuutta kaikissa tilanteissa. Joten jos suunnitelmasi muuttuvat, voit valita matkallesi parhaan ratkaisun. Valitse varauksellesi joustavampi Flex Pack. Tämän palvelun avulla voit peruuttaa varauksesi, saada lentohyvityksen takaisin tai muuttaa lentoasi ilman maksuja. Voit ostaa Flex Packin perushinnalla. Valitessasi vakuutuksen varauksen yhteydessä saat täyden käteispalautuksen varauksestasi muun muassa sairauden sattuessa.

Lisää tuloksia vastaavista kuponkisivustoista

Maksutavat

PayPal
Luottokortti

Kuljetusvaihtoehdot

Sähkopostilla

Ota yhteyttä -vaihtoehdot

Vueling Airlines, SA El Prat de Llobregat (Barcelona), Espanja
+34 931 224 400
vueling.com
/Vueling
© 2022 oxiDeals. Kaikki esitetyt tiedot ovat informatiivisia otsikoita.