Yleiset suodattimet

IBERIA Alennuskoodi ja -kupongit

IBERIA Airlines tarjoaa tällä hetkellä erilaisia ​​kuponkeja ja tarjouksia parantaakseen matkakokemustasi. Nämä kupongit ja tarjoukset sisältävät alennetut hinnat, bonusmailit ja... Lue lisää
Sinun Rating: Ei eristetty
Arvosana: 4.8 - 1 äänestää
Käy Store
 • 0

IBERIA-lomapaketit: alkaen vain 110 €

 • 2

Madridin lentoliput alkaen 13 €

 • 0

IBERIA 10% alennus nuorille

IBERIA:n nykyiset alennuskoodit ja tarjoukset

🛍️ Luokka Matkustaa
🔥 Tarjouksia yhteensä 3
🎇️ Alennuskoodit 1
📌 Tarjoukset 2
➡️ Paras kuponki 0 Alennus
🚚 Ilmainen toimitus EI
🔄 Palautusaika 30 Days
⏳ Viimeisin päivitys 01 joulukuu 2023

Usein kysyttyjä kysymyksiä IBERIAsta

Tarjoaako IBERIA alennuskoodeja?

Currently there are 3 Discount Codes and Promotions that will work for IBERIA in December 2023 and the best Coupon offers 0 Discount

Mitkä ovat uusimmat IBERIA-kupongit ja alennuskoodit?

Tällä hetkellä IBERIAlla on seuraavat alennuskoodit ja kampanjatarjoukset

Mikä on IBERIA Alennuskoodi?

IBERIA Alennuskoodi on tarjouskoodi, jonka avulla voit saada alennusta IBERIA-lentolipuista. IBERIA voi tarjota alennuskoodeja säännöllisesti tai ne voivat olla erikoistarjouksia.

Kuinka löydän IBERIA Alennuskoodit?

On olemassa useita tapoja löytää IBERIA-alennuskoodeja. Joitakin parhaita paikkoja löytää alennuskoodeja ovat: IBERIA:n verkkosivusto; Kuponki- ja alennussivustot; Sosiaalinen media; IBERIA kanta-asiakasohjelmat.

Kuinka voin käyttää IBERIA Alennuskoodia?

Jos haluat käyttää IBERIA Alennuskoodia, sinun tulee syöttää se "Alennuskoodi" -kenttään varauksen yhteydessä. Alennuskoodi lisätään sitten lipun hintaan.

Millaisia ​​alennuksia IBERIA tarjoaa?

IBERIA tarjoaa erilaisia ​​alennuksia, mukaan lukien: Menopaluu-alennukset; edestakaiset alennukset; Ryhmämatka-alennukset; Liikematkojen alennukset; Alennukset IBERIA-kanta-asiakasohjelman jäsenille.

Kuinka kauan IBERIA Alennuskoodit ovat voimassa?

IBERIA Alennuskoodien voimassaolo vaihtelee koodin mukaan. Jotkut alennuskoodit ovat voimassa rajoitetun ajan, kun taas toiset ovat voimassa pysyvästi.

Voinko käyttää useampaa kuin yhtä IBERIA Alennuskoodia samanaikaisesti?

Yleensä et voi käyttää useampaa kuin yhtä IBERIA Alennuskoodia samanaikaisesti. On kuitenkin olemassa joitain poikkeuksia, kuten IBERIA-kumppanien tarjoamat alennuskoodit.

Kuinka lisätä IBERIA Alennuskoodi

Jotta voit hyötyä IBERIA-kupongin tarjoamista alennuksista, sinun on noudatettava tiettyjä vaiheita. Tässä on nämä vaiheet:

tyhjä
 • 1
  Siirry IBERIA-verkkosivustolle ja aloita varaus.
 • 2
  Anna lentosi tiedot, kuten määränpää, lähtö- ja saapumispäivämäärä ja -aika.
 • 3
  Syötä alennuskoodi varaussivulla kenttään "Alennuskoodi".
 • 4
  Alennuskoodi löytyy IBERIA-verkkosivustolta, kuponki- ja alennussivustoilta tai sosiaalisessa mediassa.
 • 5
  Napsauta "Käytä"-painiketta. Alennuskoodi lisätään lipun hintaan.
 • 6
  Tarkista lipun hinta varmistaaksesi, että alennus on käytetty.

Parhaat kuponkikoodit IBERIAlle

TYYPPI KUVAUS PÄÄTTYY
Sale IBERIA-lomapaketit: alkaen vain 110 € N / A
Koodi Madridin lentoliput alkaen 13 € N / A
Sale IBERIA 10% alennus nuorille N / A

Mistä saat IBERIA-alennuskoodeja

Vaikka julkaisemme täällä säännöllisesti IBERIA-tarjouskoodeja, voit saada kelvollisia IBERIA-kuponkeja useilla tavoilla. Listaamme nämä alla, jotta saat nyt parhaat hinnat espanjalaisen lentoyhtiön IBERIAn lentolippuihin.

Selvitä nyt, mistä voit löytää IBERIA-tarjouskoodeja

 • IBERIA-verkkosivusto: IBERIA tarjoaa verkkosivustollaan erilaisia ​​alennuskoodeja. Nämä alennuskoodit löydät "Tarjoukset" -osiosta.
 • Kuponki- ja alennussivustot: Monet sivustot listaavat alennuskoodeja lentoyhtiöille, mukaan lukien IBERIA. Jotkut suosituimmista kuponki- ja alennussivustoista ovat: Groupon, Travelzoo, Vouchercodes.com.
 • Sosiaalinen media: IBERIA on läsnä useilla sosiaalisen median alustoilla, mukaan lukien Facebook, Twitter ja Instagram. Lentoyhtiö ilmoittaa usein alennuskoodeja näillä alustoilla.
 • IBERIA-kanta-asiakasohjelmat: IBERIA-kanta-asiakasohjelmien jäsenet voivat hyötyä alennuskoodeista ja muista erikoistarjouksista.
 • Katso säännöllisesti verkkosivuillamme: IBERIA tarjoaa usein uusia alennuskoodeja, joten on tärkeää etsiä säännöllisesti.
 • Vertaile tarjouksia: Älä kiirehdi käyttämään ensimmäistä löytämääsi alennuskoodia.
 • Vertaile eri verkkosivustojen tarjouksia löytääksesi parhaat alennukset.

IBERIA:n tarjoamat tarjouskoodityypit

Ilmeisesti saatat ajatella, että IBERIA-kupongilla voi saada vain yhden tyyppisen alennuksen. Mutta IBERIA-kampanjatarjouksia ja IBERIA-alennuskoodeja on monenlaisia, erityyppisille matkailijoille tai ihmisryhmille.
 • Alennukset menopaluulennoista: IBERIA tarjoaa usein alennuskoodeja edestakaisille lennoille. Nämä alennuskoodit voivat tarjota alennuksen jopa 50% lipun hinnasta pois.
 • Alennukset yksisuuntaisille lennoille: IBERIA tarjoaa myös alennuskoodeja yksisuuntaisille lennoille. Nämä alennuskoodit voivat tarjota alennuksen jopa 30% lipun hinnasta.
 • Alennukset ryhmämatkoille: IBERIA tarjoaa alennuskoodeja ryhmämatkoille. Nämä alennuskoodit voivat tarjota alennuksen jopa 20% lipun hinnasta jokaista lisämatkustajaa kohden.
 • Alennukset liikematkoille: IBERIA tarjoaa alennuskoodeja liikematkoille. Nämä alennuskoodit voivat tarjota alennuksen jopa 10% lipun hinnasta.
 • Alennukset IBERIA-kanta-asiakasohjelman jäsenille: IBERIA-kanta-asiakasohjelman jäsenet voivat hyötyä alennuskoodeista ja muista erikoistarjouksista.
 • Tässä on joitain esimerkkejä IBERIA-tarjouskoodeista: - "IBERIA20" - tarjoaa a 20% alennus menopaluulennoista - "IBERIA15" - tarjoukset a 15% alennus yksisuuntaisista lennoista - "IBERIAGroup" - tarjoukset a 20% alennus jokaisesta lisämatkustajasta ryhmälennoilla - "IBERIABusiness" - tarjoaa a 10% alennus liikelennoista - "IBERIAFidelity" - tarjoukset a 10% alennus IBERIA Plus -ohjelman jäsenille.

IBERIA-kuponkien käyttösäännöt

IBERIA-kuponki toimii, kun se on voimassa ja syötät sen erityiseen IBERIA-kuponkilaatikkoon. Se ei kuitenkaan ole ainoa sääntö alennuksen saamisessa, vaan IBERIA-kupongin käyttämiseen on noudatettava tiettyjä sääntöjä.

Ota nyt selvää, mitkä ovat IBERIA-kupongin käytön säännöt

 • IBERIA-tarjouskuponkia voi käyttää vain lentolippujen ostamiseen.
 • Kuponki on voimassa vain IBERIA-lentoyhtiön lennoille.
 • Hyötyäksesi kupongin tarjoamasta alennuksesta, se on käytettävä varauksen yhteydessä.
 • Kuponkia ei voi käyttää yhdessä muiden tarjousten tai alennusten kanssa.
 • Kupongin arvoa ei voi palauttaa tai vaihtaa rahaksi.
 • Kuponki on voimassa rajoitetun ajan, joka on määritelty kampanjatarjouksen ehdoissa.
 • Kupongin käyttö riippuu saatavuudesta ja sitä voidaan rajoittaa tiettyinä aikoina tai kohteisiin.
 • IBERIA pidättää oikeuden muuttaa tai peruuttaa kampanjatarjous milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.
 • Kaikissa kupongin käyttöön liittyvissä kysymyksissä tai ongelmissa on suositeltavaa ottaa yhteyttä IBERIAn asiakaspalveluun.

Nykyiset IBERIA-tarjoukset ja -kupongit

Haluatko tietää uusimmat IBERIA-kampanjatarjoukset ja alennuskoodit? Siirry tälle sivulle, jolla julkaisemme uusimmat tarjoukset ja saat heidän tarjoamansa alennuksen IBERIA-lennoltasi.

Nykyiset IBERIA Alennuskoodit ja kampanjatarjoukset

 • 20% alennus lennoista valittuihin IBERIA-kohteisiin. Erikoistarjoukset ryhmävarauksiin.
 • 1000 mailin bonus IBERIA Plus -kanta-asiakasohjelman jäsenille.
 • Autonvuokrauskampanjat yhteistyössä IBERIA-kumppaneiden kanssa.
 • Alennuskupongit majoituspalveluihin IBERIA-kumppanihotelleissa.
 • Tarjoukset lomapaketteista, jotka sisältävät lennot IBERIAlla ja majoituksen parhaissa hotelleissa.

IBERIA:n vuotuiset myynninedistämiskampanjat

Black Fridayn, Cyber ​​Mondayn ja IBERIAn kausitarjousten lisäksi järjestetään vuosittain useita IBERIA-kampanjakampanjoita, joissa pääset jopa 70% alennus valituista kohteista.

IBERIA "Early Bird" -kampanja.

Tarjoaa merkittäviä alennuksia varauksista, jotka on tehty vähintään 6 kuukautta ennen matkapäivää. Tämä kampanja kannustaa asiakkaita suunnittelemaan matkansa aikaisemmin ja hyötymään alennetuista hinnoista.

IBERIA "Perhealennus" -kampanja

Tarjoaa erikoisalennuksia yhdessä matkustaville perheille. Tämä kampanja kannustaa ryhmämatkustamiseen ja tarjoaa yhdessä matkustaville perheille mahdollisuuden säästää rahaa.

IBERIA-kampanja "Frequent Flyer Rewards"

Tarjoaa etuja ja palkintoja uskollisille asiakkaille, jotka matkustavat usein IBERIAn kanssa. Tämä kampanja kannustaa asiakasuskollisuutta ja tarjoaa lisäetuja usein matkustaville.

IBERIA "Seasonal Sales" -kampanja

Tarjoaa erikoisalennuksia tiettyinä vuodenaikoina, kuten talvi- tai kesäkaudella. Tämä kampanja kannustaa matkustamaan vähemmän kiireisinä aikoina ja tarjoaa mahdollisuuden säästää rahaa.

IBERIA-kampanja "Business Class Upgrades"

Tarjoaa business-luokan korotuksia asiakkaille, jotka varaavat turistiluokan lippuja. Tämä kampanja rohkaisee asiakkaita parantamaan matkakokemustaan ​​ja hyötymään bisnesluokan eduista.

IBERIA "Opiskelija-alennukset" -kampanja

Tarjoaa erikoisalennuksia IBERIAn kanssa matkustaville opiskelijoille. Tämä kampanja kannustaa opiskelijoita tutkimaan maailmaa ja hyötymään alennetuista hinnoista.

IBERIA-kampanjan "Viime hetken tarjoukset"

Tarjoaa erikoisalennuksia viime hetkellä tehdyistä varauksista. Tämä kampanja rohkaisee asiakkaita olemaan joustavia ja hyödyntämään alennettuja hintoja viime hetken matkoille.

Lisää tuloksia vastaavista kuponkisivustoista

 • 카타르 항공 - 나무위키
  https://namu.wiki/w/%EC%B9%B4%ED%83%80%EB%A5%B4%20%ED%95%AD%EA%B3%B5
  kallis 할인이벤트 그런 것은 보기 힘들다. 어쨌든 대한민국 국민은 여행 목적으로 카타르에 방문할 때...CX411/439츽텠 인 흸 에 코드셰어가 걸려 있다.(QR5801/5829/5831) 단, 코드셰어라도...
 • 이베리아 항공 - 나무위키
  https://namu.wiki/w/%EC%9D%B4%EB%B2%A0%EB%A6%AC%EC%95%84%20%ED%95%AD%EA%B3%B5
  요금으로 할인 항공권을 풀고 있기에, 이베리아 항공의 요금 대비 묜비스 물 준에 의쪶. 으로 빙 둘러가는 사람들도 있다. 이베리아 항공의 모회사인 IAG는 2019년 11월 초, 경쟁사인 에어...
 • Patricia Nashin perulainen maalauskokoelma Iberia Kukkainen lompakko
  http://www.lafashionista.co.kr/product.php?c=9223982
  상품코드 LAF-9223982 원산지 미국 이외 국가에서 제조/수입 무이자 정보 카드사 할볶 할인기간/비고 삼성 5만원 이상 구매시 2~6개월 무이자할부 10개월 발월 쨰 1 ~ 4회차
 • 이베리아 항공 - 우만위키
  https://tcatmon.com/wiki/%EC%9D%B4%EB%B2%A0%EB%A6%AC%EC%95%84_%ED%95%AD%EA%B3%B5
  4.2 코드쉐어 5 보유 기종 1 개요 Iberia Líneas Aéreas de España, SA 스페인 제1의 항공사. 수도 마드리드에 본사가 있고 마드리드 아돌포 수아레스 뭭제곗이 신. 원월드의 창립 멤버다...
 • [번역기]크루세이더킹즈3 1.1 패치노트(초스왑) -1 - 포텐 터짐 최신순 - 섔더킹즈XNUMX
  https://www.fmkorea.com/best/3117091121
  Noin 할인을 받아 대중 반란이 심각한 부채에 굴복 할 가능성을 줄입니다. -농민과 ꏬ퓰리스트 진영 지도자는 이제 전쟁이 넠포되면 ꄠ포되면 ꄠꄘ 븸성원춀 받아 군대 유지비를 지불 할 수 있습니다...

Maksutavat

PayPal
Pankkisiirto
Luottokortti

Kuljetusvaihtoehdot

Sähkopostilla

Ota yhteyttä -vaihtoehdot

Calle Velázquez, 130, 28006 Madrid, Espanja
iberia
IBERIA
IBERIA
www.IBERIA.com

IBERIA Johdanto

IBERIA on espanjalainen lentoyhtiö, jonka kotipaikka on Madridissa. Vuonna 1927 perustettu IBERIA on yksi maailman vanhimmista lentoyhtiöistä. Yhtiö lentää yli 100 kohteeseen 40 maassa viidellä mantereella. IBERIAn laivasto koostuu 160 lentokoneesta, mukaan lukien matkustaja- ja rahtikoneet. Yhtiö tarjoaa laajan valikoiman matkustajapalveluita ja -tiloja, kuten catering-vaihtoehtoja, viihdettä lennon aikana ja kanta-asiakasohjelmia. IBERIA tunnetaan korkealaatuisesta palvelustaan ​​ja sitoutumisestaan ​​turvallisuuteen. Yritys tarjoaa myös alennuksia ja erikoistarjouksia tehdäkseen matkustamisesta edullisempaa ja mukavampaa asiakkaille. Nämä alennukset voivat sisältää alennettuja hintoja tiettyihin kohteisiin, ryhmätarjouksia tai alennuksia tietyille matkustajaryhmille, kuten opiskelijoille tai eläkeläisille. Hyödynnä IBERIA-alennukset asiakkaat voivat käydä yrityksen verkkosivuilla, ottaa yhteyttä varauskeskukseen tai käyttää IBERIA-mobiilisovellusta. IBERIA on omistautunut tarjoamaan miellyttävän ja mukavan kokemuksen matkustajilleen, ja sen alennukset on suunniteltu vastaamaan asiakkaiden erilaisia ​​tarpeita ja budjetteja.

IBERIA Varaus- ja peruutusehdot

Varauskäytännöt Varauksen tekemiseen IBERIAssa asiakkaat voivat käyttää IBERIA-verkkosivustoa, mobiilisovellusta tai ottaa yhteyttä varauskeskukseen puhelimitse. Varauksen voi tehdä 12 kuukautta ennen matkapäivää. Peruutuskäytäntö Jos asiakas haluaa peruuttaa varauksen, hänen tulee tutustua varauksensa ehtoihin. Valitusta hintatyypistä riippuen on mahdollisuus saada täysi hyvitys tai maksaa peruutusmaksu. Joustavilla hinnoilla tehdyissä varauksissa asiakkaat voivat peruuttaa varauksensa ilman sakkoja ennen lähtöpäivää. Alennettuun hintaan tehdyistä varauksista on mahdollisuus peruuttaa varaus, mutta peruutusmaksu veloitetaan lähtöpäivään jäljellä olevan ajan mukaan. Jos IBERIA peruuttaa lennon, asiakkailla on oikeus saada täysi hyvitys maksetusta summasta tai siirtää matkansa toiselle vapaalle lennolle. Asiakkaat voivat pyytää varauksen peruuttamista tai saada lisätietoja varaus- ja peruutuskäytännöistä ottamalla yhteyttä puhelinkeskukseen tai siirtyä verkkosivuston erityiseen osioon.
© 2022 oxiDeals. Kaikki esitetyt tiedot ovat informatiivisia otsikoita.