Yleiset suodattimet

Etsy Alennuskoodi ja -kupongit heinäkuu 2024

Etsyn asiakkaat voivat hyödyntää erilaisia ​​kuponkeja, kuponkeja ja tarjouksia ostaessaan tuotteita verkossa. Nämä tarjoukset tarjoavat säästömahdollisuuksia ja parantavat... Lue lisää
Sinun Rating: Ei eristetty
Arvosana: 5 - 1 äänestää
35%
 • 29

Paras Etsy Tarjouskoodi: jopa 35% alennus

Joulukuu 31, 2025 KATSO KOODI BACK
10%
 • 21

Etsy-kuponki: säästä 10%

10%
Joulukuu 31, 2024 KATSO KOODI kyou

Mistä löytää Etsy-alennuskoodeja

Tämän sivun lisäksi, jolla esittelemme sinulle uusimmat Etsy Tarjouskoodit, on myös muita tapoja pysyä ajan tasalla uusimmista Etsy-kampanjatarjouksista ja saada voimassa olevia Etsy-kuponkikoodeja. Alla on luettelo tavoista, joilla voit saada nämä kampanjakoodit ja alennustarjoukset.

Täältä löydät Etsy-tarjouskoodeja

 • Tarkista nykyiset alennukset ja tarjoukset Etsyn verkkosivuston "Sales and Promotions" -osiosta.
 • Tilaa Etsy-uutiskirje saadaksesi päivityksiä tulevista myynneistä ja erikoistarjouksista.
 • Seuraa Etsyä sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä, jotta pysyt ajan tasalla erikoistarjouksista ja rajoitetun ajan tarjouksista.
 • Käytä "Hinta (alhaisesta korkeaan)" -suodatinta selatessasi Etsy-kauppapaikkaa löytääksesi helposti alennettuja tuotteita.
 • Liity Etsy-foorumeihin ja yhteisöryhmiin pitääksesi yhteyttä muihin ostajiin, jotka voivat jakaa tietoa ajankohtaisista myynneistä ja kampanjoista.
 • Pidä silmällä loma-alennuksia ja kausitarjouksia, sillä Etsy tarjoaa usein alennuksia näinä aikoina.
 • Ota yhteyttä suoraan Etsyn myyjiin ja kysy heidän saatavilla olevista nykyisistä alennuksista tai tarjouskoodeista.
Etsyn alennuskoodi

Millaisia ​​Etsy-tarjouskoodeja ja alennustarjouksia on saatavilla

Vaikka saatat ajatella, että koko markkinapaikalle voi olla saatavilla vain yksi Etsy-alennusosio ja yksi tai useampi Etsy Tarjouskoodi, asiat eivät ole niin yksinkertaisia. Voit säästää useilla tavoilla, kun haluat ostaa jotain Etsyn verkkoportaalista.

Kaiken tyyppiset Etsy Alennuskoodit ja kampanjatarjoukset

 • Alennuskoodit: Etsy.com tarjoaa alennuskoodeja, joita voi käyttää kassalla saadakseen prosenttiosuuden tai kiinteän summan kokonaisostohinnasta. Nämä koodit ovat usein saatavilla erikoistarjousten yhteydessä tai kiitoksena uskollisille asiakkaille.
 • Ilmaiset toimituskoodit: asiakkaat voivat löytää ilmaiset toimituskoodit myös Etsy.com-sivustolta. Nämä koodit luopuvat toimituskuluista, jolloin asiakkaat voivat nauttia ostoksistaan ​​ilman lisäkustannuksia. Ilmaisia ​​toimituskoodeja tarjotaan yleensä rajoitetun ajan tai tietyille tuotteille.
 • Lahjakorttikoodit: Etsy.com tarjoaa lahjakorttikoodeja, joita voi käyttää maksuvälineenä kassalla. Nämä koodit sopivat täydellisesti lahjaksi tai henkilökohtaiseen käyttöön. Niitä voi ostaa useissa eri arvoissa ja ne ovat lunastettavissa sivustolla.
 • Pakettialennukset: Jotkut Etsy.com-myyjät tarjoavat pakettialennuksia, joissa asiakkaat voivat ostaa useita tuotteita samalta myyjältä alennettuun hintaan. Tämä on loistava tapa säästää rahaa ja saada enemmän vastinetta ostoksellesi.
 • Flash-alennukset: Etsy.com järjestää ajoittain flash-alennuksia, joissa tiettyjä tuotteita tarjotaan alennettuun hintaan rajoitetun ajan. Nämä myynnit ilmoitetaan yleensä etukäteen, ja ne voivat olla loistava tilaisuus tehdä kauppa.
 • Tyhjennysvarastojen alennukset: asiakkaat voivat löytää tyhjennysalennuksia Etsy.com-sivustolta, jossa myyjät tarjoavat alennettuja hintoja tietyistä tuotteista varastonsa tyhjentämiseksi. Nämä alennukset ovat loistava tapa löytää ainutlaatuisia tuotteita halvemmalla.
 • Kausimyynti: Etsy.com tarjoaa myös kausimyyntiä, jossa myyjät tarjoavat alennuksia kuluvan kauden tuotteista. Näitä voivat olla esimerkiksi loma-aiheisia esineitä, vuodenaikojen sisustus ja paljon muuta.
Etsy Kuponkikoodi

Etsy Tarjouskoodin käyttöä koskevat säännöt

On 6 sääntöä, jotka sinun tulee lukea ennen Etsy Tarjouskoodin käyttöä varmistaaksesi, että saat sen kuvauksessa vaaditun alennuksen. Monet vierailijoistamme eivät noudata yhtä tai useampaa näistä säännöistä, minkä vuoksi olemme laatineet ja julkaisseet luettelon niistä alla.

Mitkä ovat Etsy-kupongin käytön säännöt

 • Varmista, että kuponkikoodisi on voimassa ja että se ei ole vanhentunut.
 • Lue kupongin ehdot huolellisesti ymmärtääksesi mahdolliset rajoitukset.
 • Käytä kuponkikoodia kassalla syöttämällä se sille varattuun kenttään.
 • Varmista ennen kassalle, että alennus on käytetty.
 • Huomaa, että kuponkeja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai kampanjoihin.
 • Älä unohda käyttää kuponkia ennen viimeistä voimassaolopäivää hyötyäksesi alennuksesta.
Etsyn alennuskoodi

Nykyiset Etsyn tarjoukset ja kupongit

Haluatko pysyä ajan tasalla viimeisimmistä Etsyn kampanjatarjouksista ja alennuskoodeista? Tilaa uutiskirjeemme ja vieraile tällä sivulla päivittäin. Helpottaaksesi tätä prosessia ja nähdäksesi heti, mitä ne ovat, alta löydät luettelon uusimmista Etsyn alennuskoodeista ja tarjouksista.

Mitkä ovat viimeisimmät Etsyn kampanjatarjoukset ja alennuskoodit

 • Kausimyynti: Etsy.com tarjoaa kausimyyntiä ympäri vuoden, kuten Black Friday ja Cyber ​​Monday, joissa asiakkaat voivat nauttia jopa alennuksista 50% laajasta tuotevalikoimasta.
 • Ilmainen toimitus: Jotkut Etsy.com-myyjät tarjoavat ilmaisen toimituksen tietyille tuotteille, mikä tekee asiakkaille helpompaa ja kustannustehokkaampaa ostaa haluamansa tuotteet.
 • 10% kuponkikoodit: Etsy.com tarjoaa kuponkikoodeja, jotka asiakkaat voivat hakea kassalla saadakseen 10% alennuksia.
 • Joukkoalennukset: Monet Etsy.com-myyjät tarjoavat joukkoalennuksia, joissa asiakkaat voivat nauttia alhaisemmista hinnoista ostaessaan useita eriä samaa tuotetta, mikä tekee siitä ihanteellisen niille, jotka haluavat ostaa suurempia määriä.
 • Loppumyynti: Etsy.com järjestää säännöllisesti tyhjennysmyyntiä, josta asiakkaat voivat löytää alennettuja tuotteita, jotka myydään alennettuun hintaan tehdäkseen tilaa uudelle varastolle.
 • Kanta-asiakasohjelmat: Jotkut Etsy.comin myyjät tarjoavat kanta-asiakasohjelmia, joissa asiakkaat voivat ansaita pisteitä tai palkintoja ostoksistaan, mikä rohkaisee toistuvaa liiketoimintaa ja tarjoaa lisäsäästömahdollisuuksia.
 • Rajoitetut tarjoukset: Etsy.com tarjoaa toisinaan rajoitetun ajan tarjouksia, kuten flash-alennuksia tai eksklusiivisia alennuksia, mikä antaa asiakkaille kiireellisen tunteen hyödyntää näitä erikoistarjouksia.
 • "KESÄ15": 15% pois kaikista kesäaiheisista tuotteista.
 • "ILMAINEN TOIMITUS": Ilmainen toimitus yli 50 dollarin tilauksille.
 • "SALE20": 20% alennus valituista alennustuotteista.
 • "LOMA25": 25% alennus juhlakoristeita.
 • "SYNTYMÄPÄIVÄ10": 10 USD:n alennus syntymäpäivänäsi.
 • "LAHJA15": 15% alennusta lahjatuotteista.
 • "KOTI20": 20% alennus kodin sisustamisesta.
 • "KORU30": 30% alennusta koruista.
 • "ART25": 25% alennus taidetulosteista.
Etsy Kuponkikoodi

Etsyn vuotuiset kampanjakampanjat

Etsyn kevätalennus

Etsy.com tarjoaa kevään alennuksia. Nämä alennukset ovat saatavilla laajasta valikoimasta tuotteita, mukaan lukien käsintehdyt tuotteet, vintage-tuotteet ja ainutlaatuiset käsityöt. Asiakkaat voivat saada alennuksia jopa 50% pois valituista kohteista. Myynti sisältää erilaisia ​​tuotekategorioita, kuten kodin sisustusta, koruja, vaatteita ja asusteita. Tämä rajoitetun ajan tarjous on loistava tilaisuus shoppailijoille löytää ainutlaatuisia ja edullisia tuotteita itselleen tai lahjaksi. Älä missaa näitä Etsy.comin kevään säästöjä.

Etsyn kesäalennukset

Nämä alennukset ovat saatavilla laajasta valikoimasta tuotteita, mukaan lukien käsintehdyt tuotteet, vintage-tuotteet ja askartelutarvikkeet. Asiakkaat voivat nauttia jopa säästöistä 50% alkuperäisestä hinnasta pois. Myynti sisältää erilaisia ​​tuotekategorioita, kuten kodin sisustusta, koruja, vaatteita ja asusteita. Etsitpä sitten ainutlaatuista taideteosta tai ainutlaatuista lahjaa, Etsy.comin kesäale tarjoaa sinulle mahdollisuuden löytää laadukkaita tuotteita alennettuun hintaan. Älä missaa tätä rajoitetun ajan tarjousta. Osta nyt ja hyödynnä Etsy.comin kesäalennukset.

Etsyn syysale

Tämä kausialennus tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden ostaa laajan valikoiman tuotteita alennettuun hintaan. Alennuksia on saatavilla erilaisista tuotteista, mukaan lukien käsintehdyt käsityöt, vintage-tuotteet ja ainutlaatuinen kodin sisustus. Asiakkaat voivat selata sivustoa ja tutustua monipuoliseen alennustuotteiden valikoimaan. Tämän rajoitetun ajan tarjouksen avulla asiakkaat voivat säästää rahaa ostaessaan korkealaatuisia ja ainutlaatuisia tuotteita. Etsitpä sitten lahjaa tai haluaa vain hemmotella itseään, Etsy.comin syksyn alennukset ovat loistava tilaisuus tehdä niin.

Etsyn joulualennukset

Nämä alennukset ovat saatavilla laajasta valikoimasta tuotteita, mukaan lukien käsintehtyjä käsitöitä, vintage-esineitä ja ainutlaatuisia lahjoja. Asiakkaat voivat nauttia merkittävistä säästöistä ostoksissaan tänä jouluna. Se on loistava tilaisuus ostajille löytää erityisiä ja ainutlaatuisia tuotteita jopa alennuksella 50% tai enemmän. Älä missaa näitä Etsy.comin joulutarjouksia.

Etsyn talvialennukset

Etsy.com tarjoaa talvialennuksia laajasta valikoimasta tuotteita. Tämä kausialennus antaa asiakkaille mahdollisuuden ostaa ainutlaatuisia käsintehtyjä esineitä, vintage-aarteita ja käsintehtyjä esineitä alennettuun hintaan. Tarjoukset vaihtelevat myyjästä toiseen, ja jotkut tarjoavat alennuksia jopa 50% pois valituista kohteista. Ostajat voivat löytää monipuolisen valikoiman tuotteita, kuten vaatteita, asusteita, kodin sisustusta ja yksilöllisiä lahjoja. Etsy.comin talvialennukset ovat asiakkaille loistava tilaisuus tukea riippumattomia myyjiä ja löytää ainutlaatuisia tuotteita edulliseen hintaan. Älä missaa näitä rajoitetun ajan tarjouksia ja aloita talvialennusten selaaminen Etsy.comissa jo tänään.

Etsy Black Friday -alennukset

Etsy.com tarjoaa Black Friday -alennuksia. Tämä vuosittainen tapahtuma tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden ostaa käsintehtyjä ja vintage-esineitä alennettuun hintaan. Alennuksia on saatavilla laajasta valikoimasta tuotteita, kuten koruja, kodin sisustusta, vaatteita ja taidetta. Asiakkaat voivat selata sivustoa löytääkseen ainutlaatuisia ja ainutlaatuisia tuotteita, jotka sopivat heidän henkilökohtaiseen tyyliinsä. Black Friday -alennus Etsy.comissa on erittäin odotettu tapahtuma ostajille, jotka etsivät erityisiä JA erottuvia lahjoja. Älä missaa mahdollisuuttasi hyödyntää nämä rajoitetun ajan alennukset.

Etsy Cyber ​​Monday -alennukset

Etsy.com tarjoaa alennuksia Cyber ​​Mondayhin. Tämä vuosittainen tapahtuma tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden säästää laajasta valikoimasta alustalla saatavilla olevia tuotteita. Alennukset kattavat eri kategoriat, kuten kodin sisustuksen, muotin, korut ja paljon muuta. Asiakkaat voivat odottaa saavansa huomattavia hinnanalennuksia tietyistä tuotteista, mikä tekee siitä ihanteellisen ajan ostaa ainutlaatuisia ja käsintehtyjä tuotteita. Etsitpä sitten erityistä lahjaa tai jotain, joka parantaa omaa tilaasi, Etsy.comin Cyber ​​Monday -ale tarjoaa mahdollisuuden säästää. Älä missaa näitä rajoitetun ajan tarjouksia ja hyödynnä Etsy.comin alennukset Cyber ​​Mondayn aikana.

Etsyn vuosipäivämyynti

Etsy.com isännöi parhaillaan vuosipäivämyyntiä, joka tarjoaa asiakkaille laajan valikoiman alennettuja tuotteita. Saatavilla on useita ainutlaatuisia ja käsintehtyjä esineitä, joten ostajat voivat löytää täydellisen lahjan. Alennus sisältää tuotteita eri kategorioissa, kuten sisustus, korut, vaatteet ja paljon muuta. Älä missaa tätä tilaisuutta saada mahtavia tarjouksia Etsy.comista heidän vuosipäiväalennuksensa aikana. Onnellisia ostoksia! Etsy Promo Code

Usein kysytyt kysymykset Etsystä

Tarjoaako Etsy alennuskoodeja?

Tällä hetkellä Etsyllä on 3 alennuskoodia ja kampanjaa heinäkuussa 2024 ja parhaat kuponkitarjoukset 35% Alennus.

Mitkä ovat Etsyn uusimmat kupongit ja alennuskoodit?

Tällä hetkellä Etsyllä on seuraavat alennuskoodit ja kampanjatarjoukset

Miten löydän alennuskoodit Etsystä?

Etsyn alennuskoodit löytyvät eri kanavien kautta. Myyjät voivat mainostaa koodejaan kauppasivuillaan, sosiaalisen median tileillään tai uutiskirjeiden kautta. Lisäksi Etsy-alennusten jakamiseen omistetut verkkosivustot ja blogit voivat tarjota koodeja.

Kuinka käytän alennuskoodia Etsyssä?

Jos haluat käyttää alennuskoodia Etsyssä, lisää tuotteet ostoskoriin ja siirry kassasivulle. Oikealta puolelta löydät laatikon "Käytä kuponkikoodi". Syötä koodi tähän ruutuun ja napsauta "Käytä". Alennus koskee tilaustasi, jos se on voimassa.

Onko alennuskoodeja saatavilla kaikkiin Etsy-myymälöihin?

Kaikki Etsy-liikkeet eivät tarjoa alennuskoodeja. Jokainen myyjä päättää itse, tarjotaanko koodeja myynninedistämistyökaluna vai ei. Suosittelemme, että tarkistat kaupan käytännöt tai otat suoraan yhteyttä myyjään tiedustellaksesi alennuskoodeja.

Onko alennuskoodien käytöllä Etsyssä rajoituksia?

Kyllä, alennuskoodien käytölle Etsyssä on joitain rajoituksia. Joillakin koodeilla voi olla vähimmäisostovaatimus tai ne voivat olla voimassa vain tietyille tuotteille tai myymälöille. Lisäksi alennuskoodeja ei voi käyttää Etsy-sovelluksen kautta tehdyissä ostoksissa.

Kuinka kauan alennuskoodit ovat voimassa Etsyssä?

Alennuskoodien voimassaolo Etsyssä voi vaihdella. Myyjillä on mahdollisuus asettaa koodeilleen viimeinen voimassaolopäivä, joka voi vaihdella muutamasta päivästä muutamaan kuukauteen. On tärkeää tarkistaa viimeinen voimassaolopäivä ennen alennuskoodin käyttöä varmistaaksesi, että se on edelleen voimassa.

Voinko käyttää alennuskoodia olemassa olevaan tilaukseen?

Valitettavasti alennuskoodeja ei voi käyttää jo tehtyihin tilauksiin. Koodit tulee syöttää kassalla ennen tilauksen valmistumista.

Kuinka lisätä Etsy Kuponkikoodi

Etsyn käsintehdyssä markkinapaikassa pääset nyt jopa 50% alennus käyttämällä tarjouskoodia, kuten tämä:

 • 1
  Valitse tuotteet, joita haluat ostaa Etsy-verkkokaupasta ja napsauta LISÄÄ OSTOSKORIIN -painiketta, kun olet valinnut haluamasi vaihtoehdot.
 • 2
  Seuraavalla sivulla, Ostoskori-sivulla, valittujen tuotteiden luettelon alla näet tekstin "Käytä Shop Coupon Codes".
 • 3
  Kun olet napsauttanut kyseistä tekstiä, kirjoita Etsy-kuponki näkyviin tulevaan ruutuun ja napsauta sitten mustaa Käytä-painiketta saadaksesi alennuksen.
 • 4
  Jos kupongin tarjoama alennus ei koske, voit kokeilla toista Etsy-kuponkia nähdäksesi, onko se voimassa vai ei.
 • 5
  Kun olet saanut kuponkialennuksen, napsauta mustaa "Jatka kassalle" -painiketta viimeistelläksesi Etsy-tilauksesi.

Nykyiset Etsyn alennuskoodit ja tarjoukset

🛍️ Luokka Muut
🔥 Tarjouksia yhteensä 3
🎇️ Alennuskoodit 3
📌 Tarjoukset 0
➡️ Paras kuponki 35% Alennus
🆕 Uusin kuponki 35% Alennus
🚚 Ilmainen toimitus EI
🔄 Palautusaika 30 Days
⏳ Viimeisin päivitys 17 heinäkuu 2024

Parhaat kuponkikoodit Etsylle

Etsy KOODI Etsy TARJOUKSEN KUVAUS PÄÄTTYY
COMEBACK Paras Etsy Tarjouskoodi: jopa 35% alennus Joulukuu 31, 2025
10PERCENTOFF Etsy-kuponki: säästä 10% N / A
thankyou Lisää 10% alennus tällä Etsy Tarjouskoodilla Joulukuu 31, 2024

Kupongit ja tarjoukset Etsyn kaltaisista liikkeistä

 • 3

Nauti ylimääräisestä 5% tarjouskoodi osoitteessa MyProtein.com

Elokuu 28, 2025 KATSO KOODI EXCL
 • 24

SAMSUNG.com extra 10% kuponkikoodi

Heinäkuu 31, 2025 KATSO KOODI C5SG
 • 23

eBay.com Tarjouskoodi: 5 USD tietyille asiakkaille

Heinäkuu 30, 2025 KATSO KOODI FIVE
 • 8

COREL.com 15% promo code

Heinäkuu 24, 2025 KATSO KOODI IL15
 • 7

Banggod.com Tarjouskoodi: enintään 10% alennus koko sivustolla

Heinäkuu 22, 2025 KATSO KOODI ALL8

Lisää tuloksia vastaavista kuponkisivustoista

Maksutavat

PayPal
Pankkisiirto
Luottokortti
Lahjakortti

Kuljetusvaihtoehdot

Kuriiri
DHL / UPS
Sähkopostilla
Vakiolaivausehdot

Ota yhteyttä -vaihtoehdot

117 Adams St Brooklyn, NY 11201, USA
Etsy
Etsy
Etsy
www.etsy.com

Etsy Johdanto

Etsy.com on verkkokauppa, joka on erikoistunut käsintehtyihin ja vintage-esineisiin. Sivusto tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, kuten koruja, vaatteita, kodin sisustusta ja taidetta. Yksi Etsyn ominaisuuksista on sen promootiojärjestelmä, jonka avulla myyjät voivat tarjota alennuksia ja erikoistarjouksia tuotteistaan. Nämä tarjoukset löytyvät sivuston etusivulta sekä yksittäisten myyjien sivuilta. Hyödyntämällä näitä tarjouksia, ostajat voivat säästää rahaa upeista ja ainutlaatuisista tuotteista. Kaiken kaikkiaan Etsy.com tarjoaa alustan sekä ostajille että myyjille, joilla he voivat olla yhteydessä käsintehtyjen ja vintage-tuotteiden maailmaan.

Etsyn toimituskäytäntö

 • Maailmanlaajuinen toimitus kaikille Etsy-tuotteille.
 • Toimituskulut lasketaan kohteen määrän ja painon mukaan.
 • Tilaukset käsitellään ja lähetetään yleensä 1-3 arkipäivän kuluessa.
 • Toimitusajat voivat vaihdella kohteen ja valitun toimitustavan mukaan.
 • Asiakkaat voivat seurata tilauksiaan käyttämällä annettua seurantanumeroa.

Etsyn palautuskäytäntö

 • Hyväksyy palautukset 30 päivän sisällä toimituksesta.
 • Palautuksen aloittamiseksi asiakkaiden tulee ottaa meihin yhteyttä ja antaa tilaustietonsa.
 • Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossaan ja pakkauksessaan.
 • Asiakas vastaa palautuksen toimituskuluista, ellei tuote ole viallinen tai vaurioitunut.
 • Kun palautettu tuote on vastaanotettu ja tarkastettu, hyvitetään alkuperäiselle maksutavalle.
 • Huomaa, että personoidut tuotteet eivät ole palautusoikeutettuja, elleivät ne ole viallisia tai vaurioituneet kuljetuksen aikana.
Etsy-kuponki
© 2024 oxiDeals. Kaikki esitetyt tiedot ovat informatiivisia otsikoita.