Yleiset suodattimet

TEMU Alennuskoodi ja -kupongit heinäkuu 2024

Tarjoamme verkkosivustollamme erilaisia ​​TEMU-kuponkeja ja -tarjouksia. Nämä erikoistarjoukset on suunniteltu tarjoamaan asiakkaille lisäsäästöjä ja kannustimia, kun he tekevät ostoksen.... Lue lisää
Sinun Rating: 3.4
Arvosana: 4.3 - 5 ääntä
30%
 • 716

Heinäkuun TEMU Kuponkikoodi kaikille asiakkaille: säästä 30% uusiin tilauksiin

Heinäkuu 31, 2024 KATSO KOODI 8231
30%
 • 2370

TEMU Tarjouskoodi Turkille: saat 3000 TL kuponkipaketista + ylimääräiset 30% alennus siitä, että olet uusi asiakas

Joulukuu 31, 2025 KATSO KOODI 5390
30%
 • 3505

Hanki jo tänään 30% lisäalennus tällä TEMU kuponkikoodilla

Heinäkuu 31, 2024 KATSO KOODI 1589
30%
 • 1538

30% tarjouskoodi osoitteessa TEMU.com, tilaa yli USD35

Kesäkuu 12, 2025 KATSO KOODI 8231
30%
 • 2917

TEMU Kuponkikoodi: tallenna 30% tilauksista yli $ 39

Marraskuussa 30, 2024 KATSO KOODI 1589
30%
 • 3140

Vain uusille asiakkaille! Tallentaa 30% tällä TEMU Tarjouskoodilla

Joulukuu 31, 2025 KATSO KOODI 1589
30%
 • 2366

30% TEMU-kuponki yli 39 dollarin tilauksiin

Joulukuu 29, 2024 KATSO KOODI 1589
30%
 • 2705

TEMU Tarjouskoodi: tallenna 30% yli 29 dollarin tilauksille

Marraskuussa 30, 2024 KATSO KOODI 1589

Mistä löydät TEMU-alennuskoodeja

TEMU-verkkokaupasta löydät tarjouskoodit suoraan etusivulta tai tuotesivulta maksutavalle tullessasi. Mutta voit saada myös TEMU-alennuskoodeja, joilla saat merkittäviä alennuksia muilla tavoilla, jotka selitetään alla.

Katso täältä, kuinka saat TEMU-alennuskoodeja

 • TEMU.com-sivusto: TEMU:n sivuilla on alennuskoodeille omistettu osio, josta löydät säännöllisesti päivitetyt koodit.
 • TEMU-mobiilisovellus: TEMU-mobiilisovelluksessa on myös alennuskoodeille omistettu osio, josta löydät säännöllisesti päivitetyt koodit.
 • Kuponkisivustot: On olemassa useita kuponkisivustoja, jotka luettelevat alennuskoodeja useille myymälöille, mukaan lukien TEMU.com. Esimerkkejä kuponkisivustoista ovat Promonix, Promocode.ac ja Coupons-Promo-Code.com.
 • Sosiaalinen media: TEMU on aktiivinen useilla sosiaalisen median alustoilla, mukaan lukien Facebook, Instagram ja Twitter. Yritys julkaisee usein alennuskoodeja ja muita erikoistarjouksia näille alustoille.
 • Voit myös tilata TEMUn uutiskirjeen pysyäksesi ajan tasalla uusimmista tarjouksista ja kampanjoista.
TEMU Tarjouskoodi

TEMU:n tarjoamat kampanjakoodit ja alennustarjoukset

TEMU-verkkokaupassa on useita tapoja saada alennuksia, sillä kampanjatarjouksia ja kampanjakoodeja on useita erilaisia. Jotta sinun olisi helpompi ymmärtää, alla selitämme, mitä kaiken tyyppiset TEMU Tarjouskoodit ovat.

Selvitä nyt, millaisia ​​TEMU-kampanjatarjouksia ja alennuskoodeja on olemassa

 • Prosenttialennukset: Nämä koodit tarjoavat tietyn prosenttiosuuden alennuksen tilauksen arvosta. Esimerkiksi a 10% alennuskoodi alentaa tilauksen arvoa 10%.
 • Kiinteät alennukset: Nämä koodit tarjoavat kiinteän raha-alennuksen tilauksen arvosta. Esimerkiksi 50 dollarin alennuskoodi vähentää tilauksen arvoa 50 dollarilla.
 • Ilmainen toimitus: Nämä koodit tarjoavat ilmaisen toimituksen tietyn arvon ylittäville tilauksille. Esimerkiksi ilmainen toimituskoodi yli 100 dollarin tilauksille antaa asiakkaille mahdollisuuden vastaanottaa tilauksensa ilmaiseksi, jos tilauksen arvo on yli 100 dollaria.
 • Erikoistarjoukset: Nämä koodit tarjoavat erikoistarjouksia, kuten alennuksia tietyillä merkinnöillä varustetuista tuotteista tai ilmaistarjouksia tiettyjä tuotteita ostettaessa. Esimerkiksi koodi, joka tarjoaa a 20% alennus kaikista tuotteista, joissa on merkintä "Alennus", antaa asiakkaille mahdollisuuden säästää 20% kaikissa tällä merkinnällä varustetuissa tuotteissa.
 • Lahjakoodit: Näitä koodeja voidaan käyttää lahjojen ostamiseen muille ihmisille. Yleensä näitä koodeja voi käyttää minkä tahansa tuotteen ostamiseen kaupasta.
 • Kutsukoodit: Uudet asiakkaat voivat käyttää näitä koodeja saadakseen alennuksen ensimmäisestä tilauksestaan. Yleensä nämä koodit tarjoavat a 10% or 20% alennus.
 • Kanta-asiakaskoodit: Kanta-asiakkaat voivat käyttää näitä koodeja saadakseen palkintoja, kuten kanta-asiakaspisteitä tai lisäalennuksia. Yleensä näitä koodeja tarjotaan asiakkaille, jotka ovat tehneet useita ostoksia kaupasta.
TEMU Kuponkikoodi

TEMU Alennuskoodien käytön säännöt

Kun TEMU-alennuskuponki ei toimi, on mahdollista, että sitä käytetään väärin. Tästä syystä alla selitämme kaikki TEMU Kuponkikoodin käytön säännöt, jotta voit hyötyä alennuksesta, joka on kuvattu kupongin esittelysivulla.

Kaikki TEMU Tarjouskoodin käyttöä koskevat säännöt

 • Tarkista kupongin voimassaoloaika. Jokaisella TEMU-tarjouskupongilla on viimeinen voimassaolopäivä. Jos yrität käyttää vanhentunutta kuponkia, se ei toimi.
 • Varmista, että kuponki on voimassa tuotteille, jotka haluat ostaa. Jotkut TEMU-tarjouskupongit ovat voimassa vain tietyille tuotteille tai tuoteryhmille.
 • Syötä oikea kuponkikoodi. Varmista, että syötät oikean kuponkikoodin ilman virheitä. Jos syötät väärän koodin, kuponki ei toimi.
 • Käytä kuponki ennen tilauksen suorittamista. Et voi käyttää tarjouskuponkia sen jälkeen, kun olet jo suorittanut tilauksesi.
 • Jos sinulla on kysyttävää TEMU-tarjouskupongin käytöstä, voit ottaa yhteyttä TEMUn asiakaspalveluun.
TEMU Alennuskoodi

Nykyiset TEMU-tarjoukset ja alennuskoodit

TEMU-verkkokaupassa on tänään voimassa paljon kampanjatarjouksia ja alennuskoodeja. Tästä syystä alla esittelemme sinulle tämän kaupan viimeisimmät voimassa olevat kampanjakoodit ja alennustarjoukset.

TEMU:n viimeisimmät voimassa olevat kampanjakoodit ja alennustarjoukset

 • Käytä koodia "SAVE10" saadaksesi 10% alennus kaikista ostoksista.
 • Syötä koodi "FREESHIP" saadaksesi ilmaisen toimituksen yli 50 dollarin tilauksille.
 • Saada 20% alennus valituista tuotteista koodilla "SALE20".
 • Käytä koodia "EXTRA15" ylimääräisenä 15% alennus tyhjennystuotteista.
 • Syötä koodi "TERVETULOA" kohtaan a 5% alennus ensimmäisestä tilauksestasi.
 • Saat ilmaisen 25 dollarin lahjan koodilla "GIFT25" yli 100 dollarin tilauksista.
 • Käytä koodia "FLASHSALE" rajoitetun ajan 25% alennus kaikista tuotteista.
 • Anna koodi "LOYALTY" saadaksesi 10 dollarin kupongin seuraavaa ostostasi varten.
TEMU Kuponkikoodi

Vuotuiset TEMU-kampanjat

TEMU uudenvuoden alennus

TEMU.com, johtava verkkokauppias, ilmoittaa innolla uudenvuoden alennuksistaan. Lomakauden saapuessa asiakkaat voivat nyt nauttia uskomattomista säästöistä laajasta tuotevalikoimasta. Muodikkaasta elektroniikasta, kodin sisustuksesta kauneudenhoitoon – TEMU.com tarjoaa jokaiselle jotakin lyömättömään hintaan. Tämän rajoitetun ajan kampanjan aikana asiakkaat voivat hyötyä jopa alennuksista 60% pois valituista kohteista. Haluatpa päivittää älypuhelimeesi, päivittää vaatekaappiasi tai kaunistaa asuintilasi, TEMU.com tarjoaa sinulle kaiken. Laadukkaiden huippumerkkien valikoiman avulla voit tehdä ostoksia luottavaisin mielin tietäen, että saat parhaan vastineen rahalle. Älä missaa näitä upeita tarjouksia! Vieraile osoitteessa TEMU.com tänään ja ala säästää suosikkituotteistasi. Helppokäyttöisen verkkosivuston ja turvallisten maksuvaihtoehtojen ansiosta ostosten tekeminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Hyödynnä uudenvuoden alennukset osoitteessa TEMU.com ja aloita uusi vuosi uskomattomilla säästöillä.

TEMU kevät alennus

Tämä rajoitetun ajan kampanja tarjoaa asiakkaille uskomattomia alennuksia laajasta valikoimasta tuotteita. Muodista ja kauneudesta elektroniikkaan ja kodintarvikkeisiin ostajat voivat löytää hyviä tarjouksia suosikkituotteistaan. Älä missaa tätä upeaa mahdollisuutta säästää paljon TEMU.comin kevätalennuksessa. Kevätaleen aikana asiakkaat voivat odottaa löytävänsä alennuksia jopa 50% pois valituista kohteista. Tarvitsetpa uuden vaatekaapin kaudelle tai haluat päivittää elektroniikkaasi, TEMU.com tarjoaa sinulle kaiken. Laajasta huippumerkkien tuotteiden valikoimasta ostajat löytävät varmasti jotain, joka sopii heidän tarpeisiinsa ja budjettiinsa. Lyömättömien hintojen lisäksi TEMU.com tarjoaa myös nopean ja luotettavan toimituksen, mikä varmistaa, että ostoksesi saapuvat kotiovellesi hetkessä. Joten miksi odottaa? Hyödynnä TEMU.comin kevään alennukset ja nauti uskomattomista säästöistä korkealaatuisista tuotteista.

TEMUn kesäale

TEMU.com tarjoaa jännittäviä kesätarjouksia. Etsitpä sitten uutta asua, elektroniikkaa tai kodin sisustusta, TEMU.com tarjoaa sinulle kaiken. Alennuksilla jopa 50% pois päältä, nyt on täydellinen aika ostaa suosikkituotteitasi. Älä missaa näitä upeita kesätarjouksia osoitteessa TEMU.com. Muodin ystävät löytävät TEMU.com-sivustolta laajan valikoiman muodikkaita vaatetusvaihtoehtoja. Tyylikkäistä mekoista mukaviin aktiivisiin vaatteisiin löytyy jokaiselle jotakin. Kesäkampanjoiden avulla voit päivittää vaatekaappisi pankkia rikkomatta. Hyödynnä alennukset ja pysy muodikas tällä kaudella. Muodin lisäksi TEMU.com tarjoaa myös mahtavia tarjouksia elektroniikasta ja kodin sisustuksesta. Tarvitsetpa sitten uuden älypuhelimen, älykkään kodin laitteen tai tyylikkäitä huonekaluja, TEMU.com tarjoaa kaiken. Kesätarjousten avulla voit päivittää laitteitasi ja parantaa asuintilaasi murto-osalla hinnasta. Älä missaa kesätarjouksia osoitteessa TEMU.com. Muodin, elektroniikan ja kodin sisustuksen alennukset tarjoavat jokaiselle jotakin. Vieraile osoitteessa TEMU.com tänään ja hyödynnä nämä upeat tarjoukset.

TEMU Takaisin kouluun -tarjoukset

TEMU.com, johtava verkkoalusta, tarjoaa opiskelijoille ja oppilaille jännittäviä paluu kouluun -tarjouksia. Kun uusi lukuvuosi on aivan nurkan takana, TEMU.com on täällä tekemässä koulumatkastasi unohtumattoman. Koulutarvikkeista elektroniikkaan he auttavat sinua. TEMU.com-sivustolta löydät laajan valikoiman tuotteita kaikkiin koulunkäynnin tarpeisiisi. Tarvitsetpa muistikirjoja, kyniä, reppuja tai laskimia, heiltä löytyy kaikki. Laajasta valikoimastaan ​​löydät helposti tyyliisi ja budjettiisi sopivat tuotteet. TEMU.com ei tarjoa vain erilaisia ​​tuotteita, vaan ne tarjoavat myös kilpailukykyiset hinnat. Niiden edullisilla hinnoilla saat kaiken tarvitsemasi menettämättä kaikkia rahojasi. Älä jää paitsi uskomattomista koulunkäynnin tarjouksista osoitteessa TEMU.com. Aloita uusi lukuvuosi heidän korkealaatuisilla tuotteillaan ja edullisilla hinnoilla. Vieraile heidän verkkosivustollaan tänään ja hyödynnä nämä upeat tarjoukset.

TEMU syksyn alennus

TEMU.com tarjoaa jännittäviä syksyn tarjouksia ja alennuksia. Uuden kauden saapuessa asiakkaat voivat hyödyntää erikoistarjouksia laajasta tuotevalikoimasta. TEMU.com tarjoaa jokaiselle jotakin muotia ja asusteita kodin sisustukseen ja elektroniikkaan. Älä missaa näitä upeita tarjouksia ja aloita ostokset jo tänään! Halusitpa päivittää vaatekaappiasi tai uudistaa asuintilaasi, TEMU.com tarjoaa sinut. Löydä viimeisimmät muotitrendit ja nauti vaatteiden, kenkien ja asusteiden alennushinnoista. Saatavilla on useita eri tyylejä ja kokoja, joten löydät varmasti jotain, joka sopii makuun ja budjettiin. Muodin lisäksi TEMU.com tarjoaa suuria alennuksia kodin sisustukseen ja elektroniikkaan. Korosta olohuonettasi tyylikkäillä huonekaluilla ja koriste-esineillä tai päivitä laitteesi uusimmalla tekniikalla. Näillä syksyn kampanjoilla voit muuttaa kotisi ja pysyä ajan tasalla viimeisimmistä trendeistä kuluttamatta kaikkea rahaa. Hyödynnä TEMU.comin syksyn tarjoukset ja alennukset jo tänään. Osta muotia, kodin sisustusta ja elektroniikkaa lyömättömillä hinnoilla. Älä missaa näitä rajoitetun ajan tarjouksia ja valmistaudu omaksumaan uusi sesonki tyylikkäästi.

TEMU Halloween -kampanjat

Valmistaudu pelottaviin säästöihin ja uskomattoman hyviin tarjouksiin laajasta tuotevalikoimasta. Puvuista koristeisiin, TEMU.com tarjoaa kaiken mitä tarvitset tehdäksesi tästä Halloweenista ikimuistoisen. Etsitkö täydellistä asua? Älä etsi enää! TEMU.com tarjoaa laajan valikoiman Halloween-asuja kaiken ikäisille ja kiinnostuksen kohteille. Halusitpa olla klassinen vampyyri, ilkeä noita tai suloinen kurpitsa, meillä on jokaiselle jotakin. Älä unohda tarkistaa asusteet ja meikki viimeistelläksesi lookisi. Pukujen lisäksi meillä on myös erilaisia ​​Halloween-koristeita, joiden avulla voit luoda todella ahdistavan tunnelman. Valikoima tekee varmasti vaikutuksen pelottavista hämähäkinseitistä pelottaviin valoihin. Muuta kotisi kummitustaloksi pelottavalla TEMU-sisustelulla ja pelottele vieraasi animatronic-rekvisiitta. Älä missaa näitä pelottavia tarjouksia! Vieraile osoitteessa TEMU.com tänään ja hyödynnä Halloween-tarjouksia. Pidä kiirettä, nämä tarjoukset eivät kestä kauan. Valmistaudu juhlimaan Halloweenia tyylikkäästi TEMUn kanssa.

TEMU Black Friday

Black Friday on vuosittainen ostostapahtuma, joka järjestetään kiitospäivän jälkeisenä päivänä. Se tunnetaan massiivisista alennuksistaan ​​ja jälleenmyyjien tarjouksista sekä myymälässä että verkossa. Yksi suosittu online-alusta, joka osallistuu Black Friday -tapahtumaan, on TEMU.com. TEMU.com on verkkokauppasivusto, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, kuten elektroniikkaa, vaatteita, kodin tuotteita ja paljon muuta. Mustana perjantaina TEMU.com tarjoaa eksklusiivisia alennuksia ja kampanjoita asiakkailleen, joten se on ensisijainen kohde verkko-ostajille, jotka etsivät hyviä tarjouksia. Etsitpä sitten uutta älypuhelinta, tyylikästä asua tai kodinkonetta, TEMU.com on luotettava ja kätevä vaihtoehto harkita tänä Black Fridayna.

TEMU Cyber ​​Monday

Cyber ​​Monday on erittäin odotettu verkkokauppatapahtuma, joka järjestetään kiitospäivän jälkeisenä maanantaina. Se tunnetaan tarjoavansa merkittäviä alennuksia laajasta valikoimasta tuotteita ja palveluita. Yksi Cyber ​​Mondayhin osallistuva verkkosivusto on TEMU.com. TEMU.com on sähköisen kaupankäynnin alusta, joka tarjoaa erilaisia ​​tuotteita, kuten elektroniikkaa, muotia, kodin tuotteita ja paljon muuta. Kybermaanantaina TEMU.com tarjoaa asiakkailleen eksklusiivisia tarjouksia ja kampanjoita, joten se on suosittu kohde verkko-ostajille, jotka haluavat saada hyviä tarjouksia. Etsitpä sitten uutta älypuhelinta, tyylikästä asua tai kodin sisustustuotteita, TEMU.com kannattaa vierailla Cyber ​​Mondayna saadaksesi upeita säästöjä.

TEMU:n loppuvuoden lupa

TEMU.com on julkistanut vuoden lopun myyntinsä. Tämä vuosittainen tapahtuma, joka tunnetaan nimellä "End of Year Clearance", tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden nauttia merkittävistä alennuksista laajasta valikoimasta tuotteita. Lomakauden lähestyessä tämä alennus tarjoaa ostajille täydellisen mahdollisuuden löytää hyviä tarjouksia ja säästää rahaa ostoksissaan. Osana "End of Year Clearance" -alennusta TEMU.com tarjoaa alennuksia useista tuotekategorioista, mukaan lukien elektroniikka, muoti, kodinkoneet ja paljon muuta. Asiakkaat voivat odottaa löytävänsä alennuksia jopa 50% pois valituista kohteista. Tämä alennus on loistava tilaisuus niille, jotka haluavat päivittää laitteitaan, päivittää vaatekaappiaan tai päivittää kotiaan ennen uutta vuotta. Houkuttelevien alennusten lisäksi TEMU.com tarjoaa myös ilmaisen toimituksen kaikille tilauksille alennuksen aikana. Tämä tarkoittaa, että asiakkaat voivat nauttia ostosten tekemisen mukavuudesta omassa kodissaan ilman, että heidän tarvitse huolehtia ylimääräisistä toimituskuluista. Laajan tuotevalikoiman, kilpailukykyisten hintojen ja ilmaisen toimituksen ansiosta TEMU.com tekee asiakkaidensa entistä helpommaksi löytää hyviä tarjouksia ja hyödyntää vuoden lopun ostostaan. Älä missaa 'End of Year Clearance' -tarjousta osoitteessa TEMU.com. Laajan tuotevalikoiman alennusten ja ilmaisen toimituksen ansiosta tämä on täydellinen tilaisuus säästää rahaa ja löytää täydelliset lahjat itsellesi tai läheisillesi. Kiirehdi vierailemaan TEMU.com-sivustolla tänään hyödyntääksesi nämä upeat tarjoukset, ennen kuin ne katoavat. TEMU Tarjouskoodi

Usein kysyttyjä kysymyksiä TEMUsta

Tarjoaako TEMU alennuskoodeja?

Tällä hetkellä on 11 alennuskoodia ja kampanjaa, jotka toimivat TEMUssa heinäkuussa 2024 ja parhaat kuponkitarjoukset 30% Alennus.

Kuinka saan TEMU Alennuskoodin?

Vähittäiskauppiaat tarjoavat usein alennuskoodeja osana markkinointikampanjoitaan. Ne löytyvät jälleenmyyjän verkkosivuilta, mainossähköposteista tai sosiaalisen median kanavista.

Koskevatko TEMU Alennuskoodit kaikkia tuotteita?

Kaikki alennuskoodit eivät koske kaikkia tuotteita. Jotkut koodit voivat olla tiettyjä tuotteita tai luokkia koskevia, kun taas toisilla voi olla rajoituksia, kuten vähimmäisostosumma.

Voinko käyttää useita TEMU-alennuskoodeja yhdessä tilauksessa?

Useimmiten per tilaus voidaan käyttää vain yhtä alennuskoodia. Jälleenmyyjillä on yleensä käytäntö, jonka mukaan asiakkaat voivat käyttää vain yhtä koodia kerrallaan.

Vanhenevatko TEMU Alennuskoodit?

Kyllä, alennuskoodeilla on yleensä viimeinen voimassaolopäivä. On tärkeää tarkistaa koodin ehdot varmistaaksesi, että se on edelleen voimassa ennen sen käyttöä.

Voinko jakaa TEMU Alennuskoodini muiden ihmisten kanssa?

Yleensä alennuskoodit ovat vain henkilökohtaiseen käyttöön, eikä niitä voi jakaa muiden kanssa. Jälleenmyyjillä voi olla erityisiä alennuskoodien jakamiseen liittyviä ehtoja.

Mitä minun pitäisi tehdä, jos TEMU Alennuskoodini ei toimi?

Jos alennuskoodisi ei toimi, tarkista, että annoit sen oikein ja että se on edelleen voimassa. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

TEMU Kuponkikoodin lisääminen

TEMU-kupongilla voit saada jopa 30% alennus tänään tekemästäsi tilauksesta. Tässä on 6 vaihetta, jotka tarvitaan TEMU-kupongin onnistuneeseen käyttöön:

 • 1
  Lisää virtuaaliseen ostoskoriisi mitä haluat ostaa tänään.
 • 2
  Klikkaa ostoskorisymbolia (ylhäällä oikealla) siirtyäksesi sivulle, jolla sinun tulee rekisteröityä TEMU-verkkokaupan asiakkaaksi.
 • 3
  Kun olet kirjautunut sisään asiakkaana, siirry Ostoskori-sivulle nähdäksesi, mitä tuotteita olet lisännyt ostoskoriin.
 • 4
  Oikeassa sarakkeessa Tilauksen yhteenveto -kohdassa näet "Anna kuponkikoodi" -ruudun, johon voit kirjoittaa TEMU-kuponkisi.
 • 5
  Syötä TEMU Tarjouskoodi, napsauta Käytä-painiketta ja katso, mitä alennuksia se tarjoaa.
 • 6
  Napsauta Lähetä tilaus -painiketta viimeistelläksesi tilauksesi heti, kun näet alennuksen käytetyn (älä odota liian kauan, koska jotkin kupongit voivat vanhentua ajan myötä).

Nykyiset TEMU Alennuskoodit ja -tarjoukset

🛍️ Luokka huipputekniikka
🔥 Tarjouksia yhteensä 11
🎇️ Alennuskoodit 11
📌 Tarjoukset 0
➡️ Paras kuponki 30% Alennus
🆕 Uusin kuponki 30% Alennus
🚚 Ilmainen toimitus KYLLÄ
🔄 Palautusaika 30 Days
⏳ Viimeisin päivitys 16 heinäkuu 2024

Parhaat kuponkikoodit TEMU:lle

TEMU-KOODI TEMU TARJOUKSEN KUVAUS PÄÄTTYY
acs518231 Heinäkuun TEMU Kuponkikoodi kaikille asiakkaille: säästä 30% uusiin tilauksiin Heinäkuu 31, 2024
acq725390 TEMU Tarjouskoodi Turkille: saat 3000 TL kuponkipaketista + ylimääräiset 30% alennus siitä, että olet uusi asiakas Joulukuu 31, 2025
acs831589 Hanki jo tänään 30% lisäalennus tällä TEMU kuponkikoodilla Heinäkuu 31, 2024
acs518231 Tämän päivän paras TEMU Alennuskoodi: käytä se säästämiseen 30% koko tilauksesi yhteydessä Joulukuu 31, 2024

Kupongit ja tarjoukset TEMUn kaltaisista myymälöistä

 • 3

Saat 3 dollarin alennuksen Aliexpress-tilauksista yli 29 dollaria tällä kupongilla

Heinäkuu 31, 2024 KATSO KOODI GD03
 • 3

Nauti ylimääräisestä 5% tarjouskoodi osoitteessa MyProtein.com

Elokuu 28, 2025 KATSO KOODI EXCL
 • 24

SAMSUNG.com extra 10% kuponkikoodi

Heinäkuu 31, 2025 KATSO KOODI C5SG
 • 23

eBay.com Tarjouskoodi: 5 USD tietyille asiakkaille

Heinäkuu 30, 2025 KATSO KOODI FIVE
 • 4

Tenorshare.com 10% koko sivuston tarjouskoodi

Heinäkuu 24, 2025 KATSO KOODI 28A8

Lisää tuloksia vastaavista kuponkisivustoista

Maksutavat

PayPal
Pankkisiirto
ApplePay
Luottokortti
Lahjakortti

Kuljetusvaihtoehdot

Kuriiri
DHL / UPS
Vakiolaivausehdot

Ota yhteyttä -vaihtoehdot

Toimiston osoite First Floor, 25 St Stephens Green, Dublin 2, Irlanti
@temu
shoptemu
shoptemu
www.temu.com

TEMU Johdanto

TEMU.com on verkkosivusto, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita alennettuun hintaan. Sivustolla on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, jonka avulla asiakkaiden on helppo navigoida ja löytää etsimänsä tuotteet. Se tarjoaa erilaisia ​​luokkia, kuten elektroniikkaa, muotia, kodin tavaroita ja paljon muuta. Sivusto tarjoaa myös yksityiskohtaisia ​​tuotekuvauksia, mukaan lukien tekniset tiedot ja asiakasarvostelut, jotta asiakkaat voivat tehdä tietoisia ostopäätöksiä. Lisäksi TEMU.com tarjoaa useita maksuvaihtoehtoja, kuten luottokortti- ja postiennakkomaksun, mikä varmistaa asiakkaiden mukavuuden. Luotettavan asiakaspalvelun ja turvallisen maksujärjestelmän ansiosta TEMU.com on luotettava verkkokauppakohde niille, jotka etsivät laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan.

TEMU:n toimitus- ja palautuskäytäntö

ILMAINEN vakiotoimitus kaikille tilauksille 5-15 arkipäivää. Kaikki TEMU.com-sivustolla tehdyt ostokset ovat oikeutettuja palauttamaan 30 päivän kuluessa ostosta. TEMU-kuponki
© 2024 oxiDeals. Kaikki esitetyt tiedot ovat informatiivisia otsikoita.