Yleiset suodattimet

VIMEO Tarjouskoodi

Voit alentaa premium-jäsenyyssuunnitelman hintaa jopa 15%, käytä OxiDealsin Vimeo Tarjouskoodia. Käytä Vimeo-videoalustaa ja toteuta ideasi. Luo, hallinnoi ja... Lue lisää
Sinun Rating: Ei eristetty
Arvosana: 5 - 1 äänestää
Käy Store

VIMEO:n nykyiset alennuskoodit ja tarjoukset

🛍️ Luokka Internet-palvelut
🔥 Tarjouksia yhteensä 9
🎇️ Alennuskoodit 8
📌 Tarjoukset 1
➡️ Paras kuponki 40% Alennus
🚚 Ilmainen toimitus KYLLÄ
🔄 Palautusaika 30 Days
⏳ Viimeisin päivitys 01 joulukuu 2023

Usein kysytyt kysymykset VIMEOsta

Tarjoaako VIMEO alennuskoodeja?

Tällä hetkellä VIMEOlla on 9 alennuskoodia ja kampanjaa joulukuussa 2023 ja parhaat kuponkitarjoukset 40% Alennus

Mitkä ovat uusimmat kupongit ja alennuskoodit VIMEO:lle?

Kuinka käytän tarjouskoodia Vimeossa?

 1. Valitse yksi oxiDeals-verkkosivustolta löytyvistä alennuskoodeista.
 2. Napsauta "Hae koodi" -painiketta.
 3. Napsauta koodia kopioidaksesi automaattisesti tai käytä "Kopioi"-painiketta.
 4. Näet viestin "koodi on kopioitu, käytä sitä", paina sitten punaista tekstiä "täällä".
 5. Sinut ohjataan automaattisesti VIMEO-sivustolle ja voit käyttää tarjouskoodia.

Voinko saada Vimeo Tarjouskoodin ensimmäiselle tilaukselle?

Vimeo-tarjoukset tarjoavat 30 päivän ilmaisen kokeilujakson kaikille tilaustasoille. Voit myös saada Vimeo First Order Tarjouskoodin alkaen klo 10% säästää vielä enemmän.

Voinko maksaa kuukausittain Vimeossa?

Vimeo tarjoaa maksuttoman peruspaketin, jossa on 500 Mt lataustilaa viikossa ja jopa 5 Gt kokonaistallennustilaa. Maksetut suunnitelmat sisältävät myös "Plus"-suunnitelman, joka maksaa 12 dollaria kuukaudessa tai 7 dollaria vuodessa (laskutetaan vuosittain).

Onko Vimeolla opiskelija-alennuksia?

Vimeo tarjoaa opiskelijoille a 50% alennus. Käytä Student Beansia. Tämä alennus on saatavilla Vimeo Plus-, Pro- tai Business-jäsenyyksiin.

Kuinka lisätä VIMEO Tarjouskoodi

Asiakkaat, jotka käyttävät kampanjakoodia säästääkseen rahaa VIMEO:n palvelupaketteihin, saavat halvemman hinnan. Alla on ohjeet Vimeo Tarjouskoodin onnistuneeseen käyttöön.

 • 1
  Selaa vimeo.com-sivustoa ja valitse haluamasi VIMEO-suunnitelma.
 • 2
  Kirjaudu Vimeoon. Jos sinulla ei ole tiliä, luo se antamalla sähköpostiosoitteesi ja valitsemalla salasana.
 • 3
  Kun olet suorittanut tämän vaiheen, sinut ohjataan maksusivulle.
 • 4
  Kysymys "Onko sinulla tarjouskoodi?" sijaitsee maksutavan alla. Napsauta tätä kysymystä avataksesi laatikon, johon syötät VIMEO-tarjouskupongin
 • 5
  Aktivoi alennus painamalla "Käytä koodi" -painiketta.

Parhaat kuponkikoodit VIMEO:lle

TYYPPI KUVAUS PÄÄTTYY
Sale Säästä 40% kun valitset Vimeon vuosisuunnitelman tilaukselle Heinäkuu 31, 2025
Koodi Vimeo Promo Code 15% Alennus vuositilauksista Marraskuussa 30, 2024
Koodi 10% alennus Vimeon vuositilauksista tällä tarjouskoodilla Elokuu 31, 2024

Säästä enemmän Vimeo-tarjouskoodeilla

Jos et ole koskaan käyttänyt Vimeoa aiemmin, sinun kannattaa hyödyntää heidän verkkosivustollaan saatavilla olevia ilmaisia ​​kokeiluversioita. Ennen rekisteröitymistä voit kokeilla heidän palveluaan ilmaiseksi ennen kuin sitoudut vuodeksi. Jos et pidä siitä, voit halutessasi alentaa jäsentasosi. Jos sinulla kuitenkin on jo Vimeo-tili, voit käyttää a Vimeo kuponkikoodi säästääksesi rahaa tilauksestasi.

Jos olet kiinnostunut käyttämään a Vimeo Tarjouskoodi, voit tarkistaa sen viimeisen käyttöpäivän. A Vimeon alennuskoodi voidaan käyttää jopa viisi kertaa. Voit edelleen käyttää koodia sen vanhentuessa, mutta sinun on poistettava se ennen kuin syötät sen uudelleen. Paras tapa varmistaa, että koodisi toimii, on tarkistaa viimeinen voimassaolopäivä ja tarkistaa, onko se edelleen aktiivinen. Voit yrittää etsiä toista koodia, jos vanhentunut ei toimi.

Voit myös säästää rahaa rekisteröitymällä Student Beans -ohjelmaan. Ohjelma vahvistaa opiskelija-asemasi ja antaa a Vimeon tarjouskoodi kanssa 50% alennus. Opiskelijaalennuskoodin voi käyttää Vimeo Plusissa, Vimeo Prossa ja Vimeo Businessissa. Muut Vimeo Tarjouskoodit tarjoavat yleensä 10% tai vähemmän. Lisäksi Student Beans jakaa ilmaisen dronin opiskelijoille, jotka tilaavat Vimeo Premiumin.

 

Vimeon käytön edut

Vimeon perusti neljä henkilöä vuonna 2004 tavoitteenaan tarjota vaihtoehto YouTubelle. IAC osti yrityksen vuonna 2009, ja sillä on nyt yli 100 miljoonaa yksittäistä kävijää kuukaudessa. Se on online-videosivusto, joka keskittyy korkealaatuiseen, ammattimaiseen sisältöön. Vimeolla on hyvät ja huonot puolensa, mutta se on loistava alusta, jossa on uskomattomia ominaisuuksia, kuten HD-videoita, tietosuoja-asetuksia ja analytiikan kojelauta.

Voit hankkia opiskelijoille ilmaisen tilin, jolla he voivat ladata videoitasi Vimeoon. Voit ladata jopa 250 Gt vuosittain ja saada 5 Gt tallennustilaa viikossa ilmaisella paketilla. Yrityksen tapauksessa sinun tulee maksaa premium-sopimus, jos haluat lisää ominaisuuksia.

Voit myös nähdä, kuka katseli videoitasi, ennen kuin lähetät ne. Voit myös tarkistaa, onko videoistasi tykätty tai onko niitä kommentoitu. Toisin kuin YouTube, Vimeo ei salli ulkopuolisten mainosverkostojen kohdistaa videoihisi. Sinulla on myös enemmän yksityisyysvaihtoehtoja ja voit muokata videotasi logollasi tai väriteemallasi. Siellä on myös vankka analytiikkapaketti yrityskäyttäjille.

Vimeon mainokseton alusta antaa sinulle paremman hallinnan sisällöstäsi. Voit myös poistaa upottamisen käytöstä tietyillä verkkosivustoilla.

 

Kuinka ottaa yhteyttä Vimeoon

Ensinnäkin sinun on kirjauduttava sisään Vimeoon. Ota yhteyttä Vimeoon napsauttamalla sinistä chat-ruutua ohjekeskuksen oikeassa alakulmassa. Kun olet kirjoittanut kyselyn, järjestelmä etsii vastausta heidän ohjekeskuksestaan.

Lisää tuloksia vastaavista kuponkisivustoista

Maksutavat

PayPal
Luottokortti

Kuljetusvaihtoehdot

Sähkopostilla
© 2022 oxiDeals. Kaikki esitetyt tiedot ovat informatiivisia otsikoita.