Yleiset suodattimet

VIMEO Tarjouskoodi

Voit alentaa premium-jäsenyyssuunnitelman hintaa jopa 15%, käytä OxiDealsin Vimeo Tarjouskoodia. Käytä Vimeo-videoalustaa ja toteuta ideasi. Luo, hallinnoi ja... Lue lisää
Sinun Rating: Ei eristetty
Arvosana: 5 - 1 äänestää
 • 4

ottaa 15% kuponkikoodi VIMEO.comin vuositilauksessa

Kesäkuu 2, 2025 KATSO KOODI IN15
10%
 • 1

VIMEO Tarjouskoodi: extra 10% alennusta tilauksestasi

Elokuu 31, 2024 KATSO KOODI Q123
 • 0

Vimeon tämän päivän tarjous: 7 päivän ilmainen kokeilu!

Joulukuu 31, 2024 KATSO TARJOUS

Vanhentuneet kuponit

20%
 • 11

Vimeo Promo Code 20% pois | Luo, hallinnoi ja jaa videoita

Voi 31, 2023 KATSO KOODI RE20
25%
 • 29

Vastaanottaa 25% kaikki Vimeo-tilaukset

Marraskuussa 30, 2022 KATSO KOODI ally

Säästä enemmän Vimeo-tarjouskoodeilla

Jos et ole koskaan käyttänyt Vimeoa aiemmin, sinun kannattaa hyödyntää heidän verkkosivustollaan saatavilla olevia ilmaisia ​​kokeiluversioita. Ennen rekisteröitymistä voit kokeilla heidän palveluaan ilmaiseksi ennen kuin sitoudut vuodeksi. Jos et pidä siitä, voit halutessasi alentaa jäsentasosi. Jos sinulla kuitenkin on jo Vimeo-tili, voit käyttää a Vimeo kuponkikoodi säästääksesi rahaa tilauksestasi.

Jos olet kiinnostunut käyttämään a Vimeo Tarjouskoodi, voit tarkistaa sen viimeisen käyttöpäivän. A Vimeon alennuskoodi voidaan käyttää jopa viisi kertaa. Voit edelleen käyttää koodia sen vanhentuessa, mutta sinun on poistettava se ennen kuin syötät sen uudelleen. Paras tapa varmistaa, että koodisi toimii, on tarkistaa viimeinen voimassaolopäivä ja tarkistaa, onko se edelleen aktiivinen. Voit yrittää etsiä toista koodia, jos vanhentunut ei toimi.

Voit myös säästää rahaa rekisteröitymällä Student Beans -ohjelmaan. Ohjelma vahvistaa opiskelija-asemasi ja antaa a Vimeon tarjouskoodi kanssa 50% alennus. Opiskelijaalennuskoodin voi käyttää Vimeo Plusissa, Vimeo Prossa ja Vimeo Businessissa. Muut Vimeo Tarjouskoodit tarjoavat yleensä 10% tai vähemmän. Lisäksi Student Beans jakaa ilmaisen dronin opiskelijoille, jotka tilaavat Vimeo Premiumin.

 

Vimeon käytön edut

Vimeon perusti neljä henkilöä vuonna 2004 tavoitteenaan tarjota vaihtoehto YouTubelle. IAC osti yrityksen vuonna 2009, ja sillä on nyt yli 100 miljoonaa yksittäistä kävijää kuukaudessa. Se on online-videosivusto, joka keskittyy korkealaatuiseen, ammattimaiseen sisältöön. Vimeolla on hyvät ja huonot puolensa, mutta se on loistava alusta, jossa on uskomattomia ominaisuuksia, kuten HD-videoita, tietosuoja-asetuksia ja analytiikan kojelauta.

Voit hankkia opiskelijoille ilmaisen tilin, jolla he voivat ladata videoitasi Vimeoon. Voit ladata jopa 250 Gt vuosittain ja saada 5 Gt tallennustilaa viikossa ilmaisella paketilla. Yrityksen tapauksessa sinun tulee maksaa premium-sopimus, jos haluat lisää ominaisuuksia.

Voit myös nähdä, kuka katseli videoitasi, ennen kuin lähetät ne. Voit myös tarkistaa, onko videoistasi tykätty tai onko niitä kommentoitu. Toisin kuin YouTube, Vimeo ei salli ulkopuolisten mainosverkostojen kohdistaa videoihisi. Sinulla on myös enemmän yksityisyysvaihtoehtoja ja voit muokata videotasi logollasi tai väriteemallasi. Siellä on myös vankka analytiikkapaketti yrityskäyttäjille.

Vimeon mainokseton alusta antaa sinulle paremman hallinnan sisällöstäsi. Voit myös poistaa upottamisen käytöstä tietyillä verkkosivustoilla.

 

Kuinka ottaa yhteyttä Vimeoon

Ensinnäkin sinun on kirjauduttava sisään Vimeoon. Ota yhteyttä Vimeoon napsauttamalla sinistä chat-ruutua ohjekeskuksen oikeassa alakulmassa. Kun olet kirjoittanut kyselyn, järjestelmä etsii vastausta heidän ohjekeskuksestaan.

Usein kysytyt kysymykset VIMEOsta

Tarjoaako VIMEO alennuskoodeja?

Tällä hetkellä on 6 alennuskoodia ja kampanjaa, jotka toimivat VIMEOlle toukokuussa 2024 ja parhaat kuponkitarjoukset 40% Alennus.

Kuinka käytän tarjouskoodia Vimeossa?

 1. Valitse yksi oxiDeals-verkkosivustolta löytyvistä alennuskoodeista.
 2. Napsauta "Hae koodi" -painiketta.
 3. Napsauta koodia kopioidaksesi automaattisesti tai käytä "Kopioi"-painiketta.
 4. Näet viestin "koodi on kopioitu, käytä sitä", paina sitten punaista tekstiä "täällä".
 5. Sinut ohjataan automaattisesti VIMEO-sivustolle ja voit käyttää tarjouskoodia.

Voinko saada Vimeo Tarjouskoodin ensimmäiselle tilaukselle?

Vimeo-tarjoukset tarjoavat 30 päivän ilmaisen kokeilujakson kaikille tilaustasoille. Voit myös saada Vimeo First Order Tarjouskoodin alkaen klo 10% säästää vielä enemmän.

Voinko maksaa kuukausittain Vimeossa?

Vimeo tarjoaa maksuttoman peruspaketin, jossa on 500 Mt lataustilaa viikossa ja jopa 5 Gt kokonaistallennustilaa. Maksetut suunnitelmat sisältävät myös "Plus"-suunnitelman, joka maksaa 12 dollaria kuukaudessa tai 7 dollaria vuodessa (laskutetaan vuosittain).

Onko Vimeolla opiskelija-alennuksia?

Vimeo tarjoaa opiskelijoille a 50% alennus. Käytä Student Beansia. Tämä alennus on saatavilla Vimeo Plus-, Pro- tai Business-jäsenyyksiin.

Kuinka lisätä VIMEO Tarjouskoodi

Asiakkaat, jotka käyttävät kampanjakoodia säästääkseen rahaa VIMEO:n palvelupaketteihin, saavat halvemman hinnan. Alla on ohjeet Vimeo Tarjouskoodin onnistuneeseen käyttöön.

 • 1
  Selaa vimeo.com-sivustoa ja valitse haluamasi VIMEO-suunnitelma.
 • 2
  Kirjaudu Vimeoon. Jos sinulla ei ole tiliä, luo se antamalla sähköpostiosoitteesi ja valitsemalla salasana.
 • 3
  Kun olet suorittanut tämän vaiheen, sinut ohjataan maksusivulle.
 • 4
  Kysymys "Onko sinulla tarjouskoodi?" sijaitsee maksutavan alla. Napsauta tätä kysymystä avataksesi laatikon, johon syötät VIMEO-tarjouskupongin
 • 5
  Aktivoi alennus painamalla "Käytä koodi" -painiketta.

VIMEO:n nykyiset alennuskoodit ja tarjoukset

🛍️ Luokka Internet-palvelut
🔥 Tarjouksia yhteensä 6
🎇️ Alennuskoodit 4
📌 Tarjoukset 2
➡️ Paras kuponki 15% Alennus
🆕 Uusin kuponki 10% Alennus
🚚 Ilmainen toimitus KYLLÄ
🔄 Palautusaika 30 Days
⏳ Viimeisin päivitys 18 toukokuuta 2024

Parhaat kuponkikoodit VIMEO:lle

VIMEO KOODI VIMEO TARJOUKSEN KUVAUS PÄÄTTYY
BACKAGAIN15 ottaa 15% kuponkikoodi VIMEO.comin vuositilauksessa Kesäkuu 2, 2025
NTBPQ123 VIMEO Tarjouskoodi: extra 10% alennusta tilauksestasi Elokuu 31, 2024
N/A Vimeon tämän päivän tarjous: 7 päivän ilmainen kokeilu! Joulukuu 31, 2024
N/A Säästä 40% kun valitset Vimeon vuosisuunnitelman tilaukselle Heinäkuu 31, 2025

Kupongit ja tarjoukset kaupoista, jotka ovat samankaltaisia ​​kuin VIMEO

 • 0

Kampanjakoodi sivustolle RIMOWA.com: 20% alennus

Heinäkuu 11, 2025 KATSO KOODI SP20
 • 0

Tarjouskoodi osoitteessa WONDERSHARE.com: 25% alennus valitse tuotteista

 • 1

Säästä 10% HOSTINGER-suunnitelmaasi tällä tarjouskoodilla

Marraskuussa 16, 2025 KATSO KOODI ATAM
 • 3

Kuponkikoodi osoitteessa LEGO.com: enintään 10% alennus

Kesäkuu 21, 2025 KATSO KOODI SK10

Lisää tuloksia vastaavista kuponkisivustoista

Vimeo kupongit

https://www.groupon.com/coupons/vimeo
Sitten miten saan käsiini nämä Vimeo Mainitsemasi kuponkikoodit? Miksi juuri täällä Grouponissa... Mitä voin tehdä a Vimeo Bonukset Koodi? mainos koodi auttaa säästämään Vimeo tilaukset...

Vimeo ProU Save 15% mainos koodi

https://shopspring.kr/2021/05/02/vimeo-prou-save-15-promo-code/
koodi ExpiredVimeo ProU Save 15% mainos koodi 바로가기 PROU15Q221 TallennettuTallennettuPoistettu 0 Vimeo ProU mainos koodi Kaikki Vimeo ProU 상품에 추가 15% 할인 적용 가능한 프로모션 코드 체크아웃 전에 프로모션 코드에...

[캐나다] 2024.03. 케이시네마 온라인 상영회 <서울의 봄> (2023) : 클리앙

https://www.clien.net/service/board/cm_oversea/18646211
3. Vimeo 가입 또는 페이스/구글 계정으로 접속한다. 4. 결제 창 아래에 위치한 파란색 KÄYTÄ PROMO CODE 버튼을 클릭한다. *유료 결제 하지 마세요. 5. 코드를 입력한다. 6. 할인 금액을 확인 후 진행한다. 7...

Vimeo Kuponki Koodi

https://uptodatecouponcodes.com/site/vimeo.com.php
Säästä jopa 10% pois kupongin käytöstä koodi : PROU10Q122 Vimeo kuponki & Bonukset Koodi Uptodate Coupon Codes -ohjelmassa on hienostunut tarjousten päivitysjärjestelmä tarkistettavaksi Vimeo osta uusi kuponki ja mainos koodi niin ...

Vimeo mainos koodi

https://www.wikibacklink.com/search/vimeo-promo-code
Avainsanojen analyysi ja tutkimus: Vimeo mainos koodi Avainsanaanalyysi Avainsanatutkimus: Ihmiset, jotka tekivät haun Vimeo mainos koodi haki myös hakutuloksia, jotka liittyvät aiheeseen Vimeo mainos koodi hakukoneessa 20...

Vimeo Bonukset Koodi 25% 2022 & Bonukset Koodi Reddit

https://couponplay.com/stores/vimeo/
Vimeo videoita ja säästä enemmän verkkotilauksestasi, kiitos Vimeo mainos koodi 25, Vimeo mainos koodi reddit ja muut mainos koodit. Liity nyt nähdäksesi erot! Voinko ottaa Vimeo mainos koodi 25? Seuraa...

Maksutavat

PayPal
Pankkisiirto
ApplePay
Luottokortti
Lahjakortti

Kuljetusvaihtoehdot

Kuriiri
DHL / UPS
Vakiolaivausehdot

Ota yhteyttä -vaihtoehdot

Toimiston osoite First Floor, 25 St Stephens Green, Dublin 2, Irlanti
@temu
shoptemu
shoptemu
www.temu.com

TEMU Johdanto

TEMU.com on verkkosivusto, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita alennettuun hintaan. Sivustolla on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, jonka avulla asiakkaiden on helppo navigoida ja löytää etsimänsä tuotteet. Se tarjoaa erilaisia ​​luokkia, kuten elektroniikkaa, muotia, kodin tavaroita ja paljon muuta. Sivusto tarjoaa myös yksityiskohtaisia ​​tuotekuvauksia, mukaan lukien tekniset tiedot ja asiakasarvostelut, jotta asiakkaat voivat tehdä tietoisia ostopäätöksiä. Lisäksi TEMU.com tarjoaa useita maksuvaihtoehtoja, kuten luottokortti- ja postiennakkomaksun, mikä varmistaa asiakkaiden mukavuuden. Luotettavan asiakaspalvelun ja turvallisen maksujärjestelmän ansiosta TEMU.com on luotettava verkkokauppakohde niille, jotka etsivät laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan.

TEMU:n toimitus- ja palautuskäytäntö

ILMAINEN vakiotoimitus kaikille tilauksille 5-15 arkipäivää. Kaikki TEMU.com-sivustolla tehdyt ostokset ovat oikeutettuja palauttamaan 30 päivän kuluessa ostosta. TEMU-kuponki
© 2024 oxiDeals. Kaikki esitetyt tiedot ovat informatiivisia otsikoita.