Yleiset suodattimet

STOCKX Alennuskoodi ja -kupongit voi 2024

STOCKX.com on ostossivusto, joka tarjoaa käyttäjilleen laajan valikoiman kuponkeja ja tarjouksia. Nämä alennukset kattavat useita luokkia, kuten muoti, elektroniikka, vaatteet,... Lue lisää
Sinun Rating: Ei eristetty
Arvosana: 5 - 2 ääntä
$10
 • 0

Tämän kuukauden voimassa oleva STOCKX Alennuskoodi: saat 10 dollarin alennuksen yli 150 dollarin tilauksista; vain mobiilikäyttäjille.

Kesäkuu 30, 2024 KATSO KOODI PDWN
 • 4

Kampanjakoodi osoitteessa STOCKX.com: 10% yli 50 euron alennustilaukset

Kesäkuu 3, 2025 KATSO KOODI GG10
 • 1

Nauttia 5% kuponkikoodi + ilmainen toimitus osoitteessa STOCKX.com

Voi 21, 2025 KATSO KOODI SHIP
15%
 • 4

15% StockX Alennuskoodi vaatteille

Joulukuu 31, 2024 KATSO KOODI ON15
20%
 • 20

StockX Tarjouskoodi: 20% alennus

Kesäkuu 8, 2024 KATSO KOODI ER20

Vanhentuneet kuponit

5%
 • 2

5 % alennus maaliskuussa tällä StockX Tarjouskoodilla

Maaliskuussa 31, 2024 KATSO KOODI SHIP
 • 21

10 dollarin lisäalennus tällä kupongilla

Joulukuu 31, 2023 KATSO KOODI 2S23

Mistä löydän Stockx-alennuskoodeja

 • Alennuskoodeja löytyy erilaisista kampanjakampanjoista tai erikoistapahtumista.
 • Alennuskoodin saamiseksi on suositeltavaa seurata STOCKX-verkkosivustoa ja heidän sosiaalisen median tilejä, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista tarjouksista.
 • Joskus STOCKX lähettää alennuskoodeja sähköpostitse rekisteröityneille käyttäjille.
 • Kanta-asiakasohjelmat. STOCKX tarjoaa kanta-asiakasohjelman, joka antaa jäsenille pisteitä jokaisesta ostoksesta. Näitä pisteitä voidaan sitten käyttää alennuskoodien ostamiseen.
 • Kuponkisivustot. On olemassa useita verkkosivustoja, jotka keräävät alennuskoodeja useille myymälöille, mukaan lukien STOCKX. Löydät STOCKX-alennuskoodeja verkkosivustoilta, kuten RetailMeNot, Groupon ja Honey.

Minkä tyyppisiä promokoodeja Stockx tarjoaa

 • Tarjouskoodit prosentuaalisille alennuksille tuotteiden myyntihinnoista.
 • Tilaa STOCKX-uutiskirje. STOCKX lähettää säännöllisesti sähköpostiviestejä, joissa on alennuskoodeja ja muita tarjouksia.
 • Tarjouskoodit ilmaiseen toimitukseen tilausten toimituksen yhteydessä.
 • Kampanjakoodit tiettyjen tuoteryhmien kiinteähintaisiin alennuksiin.
 • Kampanjakoodit ensitilauksen alennuksiin.
 • Tarjouskoodit tiettyjen merkkien tuotteiden alennuksille.

Stockx-kupongisäännöt

 • Kampanjakoodeja voi käyttää vain tiettyihin tuoteluokkiin tai tiettyihin tapahtumiin. On aina hyvä idea tarkistaa ehdot ennen tarjouskoodin käyttöä.
 • Tarjouskoodeilla voi olla enimmäisarvo. Tämä tarkoittaa, että alennus voidaan rajoittaa tiettyyn rahasummaan.
 • Tarjouskoodeilla voi olla viimeinen voimassaolopäivä. On tärkeää käyttää tarjouskoodia ennen kuin se vanhenee.

Nykyiset Stockx-tarjoukset ja kupongit

 • 20% alennus kaikista STOCKX-tuotteista promokoodilla.
 • Ilmainen toimitus yli 200 dollarin tilauksille.
 • 10% alennus ensimmäisestä ostoksestasi tarjouskoodilla "FIRST10".
 • Ainutlaatuisia tarjouksia STOCKX Gold -jäsenille.
 • 15% alennus vaatteista promokoodilla.
 • 5% alennus kaikista viikon aikana tehdyistä tilauksista.
 • 25% alennus jalkineista promokoodilla.
 • 10 USD bonus ensimmäisestä ostoksesta promokoodilla.
 • 30% alennus kaikista luksustuotteista promokoodilla.
 • 15% alennus lastentarvikkeista promokoodilla.
StockX Tarjouskoodi

Stockx:n vuotuiset myynninedistämiskampanjat

STOCKX tarjoaa vuosittain myynninedistämiskampanjoita, jotka on suunniteltu tarjoamaan asiakkaille parhaat säästöt. Nämä myynninedistämiskampanjat on suunniteltu huolellisesti vastaamaan asiakkaiden erilaisia ​​tarpeita ja mieltymyksiä. STOCKX julkaisee joka vuosi joukon jännittäviä tarjouksia ja alennuksia laajasta tuotevalikoimasta, mukaan lukien rajoitetun erän urheilujalkineet ja eksklusiiviset katuvaatteet. Näiden kampanjoiden tarkoituksena ei ole vain antaa asiakkaille mahdollisuus ostaa haluamiaan tuotteita alennettuun hintaan, vaan myös palkita heidän uskollisuutensa ja tuensa. Osallistumalla näihin vuosittaisiin kampanjakampanjoihin asiakkaat voivat hyötyä merkittävistä säästöistä ja eksklusiivisista tarjouksista, jotka tekevät ostokokemuksestaan ​​entistä nautinnollisemman. Olitpa lenkkarien ystävä, katuvaatteiden ystävä tai luksustavaroiden tuntija, STOCKX.comin vuotuiset promootiokampanjat on suunniteltu vastaamaan sinun mieltymyksiäsi ja tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen vastineen. Pidä siis silmällä tulevia kampanjoita ja valmistaudu päivittämään tyyliäsi STOCKX:n avulla.

STOCKX Black Friday

STOCKX osallistuu Black Friday -myyntitapahtumaan. Tässä kampanjassa asiakkailla on mahdollisuus ostaa laaja valikoima tuotteita alennettuun hintaan. Kampanja sisältää tennareita, katuvaatteita, elektroniikkaa ja paljon muuta. Lisäksi he tarjoavat eksklusiivisia tarjouksia ja kampanjoita ostokokemuksen parantamiseksi. Kutsumme asiakkaita vierailemaan verkkosivustolla tai lataamaan sovelluksen hyödyntämään näitä rajoitetun ajan tarjouksia.

STOCKX Cyber ​​Monday

STOCKXilla on ilo ilmoittaa Cyber ​​Monday -alennuksestamme. Tämä odotettu tapahtuma tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden ostaa laajan valikoiman tuotteita halvemmalla. Monipuolisesta valikoimasta tennareita, katuvaatteita, elektroniikkaa ja enemmän asiakkaita voi odottaa löytävänsä poikkeuksellisia tarjouksia suosituista merkeistä. Älä missaa tätä ainutlaatuista tilaisuutta säästää suosikkituotteistasi.

STOCKX 11:11

11. marraskuuta STOCKX järjestää erityisen myyntitapahtuman, joka tunnetaan nimellä "STOCKX 11:11 Sale". Tämä tapahtuma on suunniteltu tarjoamaan asiakkaille eksklusiivisia tarjouksia ja alennuksia laajasta valikoimasta tuotteita. Kauppaan kuuluu jalkineita, katuvaatteita, elektroniikkaa ja asusteita. Asiakkaat hyötyvät huomattavista hinnanalennuksista, joiden alennukset ovat jopa 50% valituissa kohteissa. Alennettujen hintojen lisäksi STOCKX tarjoaa myös ilmaisen toimituksen kaikille tapahtuman aikana tehdyille tilauksille. Alennus kestää 24 tuntia ja antaa asiakkaille runsaasti aikaa selata ja tehdä ostoksia.

STOCKX-kauden ale

STOCKX ilmoittaa innolla kausialennuksista, joissa asiakkaat voivat nauttia merkittävistä alennuksista laajasta valikoimasta tuotteita. Tämä alennus on täydellinen tilaisuus ostaa haluttuja tuotteita murto-osalla niiden alkuperäisestä hinnasta. Alennuksilla jopa 50% Asiakkaat voivat odottaa löytävänsä hyviä tarjouksia jalkineista, katuvaatteista, elektroniikasta ja muista. Kausialennukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan, joten älä missaa tätä mahdollisuutta uudistaa vaatekaappiasi tai löytää täydellinen lahja. Osta nyt ja hyödynnä nämä uskomattomat säästöt STOCKX:ssa.

STOCKX ystävänpäivä

STOCKX:lla on ilo ilmoittaa erityisestä ystävänpäiväalennuksesta. 1. helmikuuta - 14. helmikuuta asiakkaat voivat nauttia a 25% alennus kaikista STOCKX-alustan kautta tehdyistä ostoksista. Tämä alennus koskee kaikkia tuotteita, mukaan lukien tennarit, katuvaatteet, elektroniikka ja keräilyesineet. Hyödynnä tämä tarjous syöttämällä tarjouskoodi kassalla. Huomaathan, että tätä alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Älä missaa tätä tilaisuutta säästää suosikkituotteistasi STOCKX:ssä.

STOCKX Takaisin kouluun

STOCKXilla on ilo ilmoittaa Back to School -kampanjasta, joka on suunniteltu auttamaan opiskelijoita ja vanhempia valmistautumaan tulevaan lukuvuoteen. Tämän rajoitetun ajan tapahtuman aikana asiakkaat voivat nauttia ainutlaatuisista alennuksista laajasta valikoimasta tuotteita, kuten tennareita, vaatteita, asusteita ja paljon muuta. Laajasta tuotevalikoimasta eri tyyleissä opiskelijat voivat löytää täydelliset tuotteet ilmaisemaan henkilökohtaista tyyliään noudattaen samalla koulun pukeutumissääntöjä. Alhaisten hintojen lisäksi STOCKX tarjoaa turvallisen ja läpinäkyvän markkinapaikan, joka varmistaa, että asiakkaat saavat aitoja tuotteita joka kerta. Olipa kyseessä uudet lenkkarit kuntosalitunnille tai tyylikäs reppu kirjoille, STOCKX:ssä on kaikki opiskelijoiden tarvitsema aloittaakseen kouluvuoden oikein. Älä missaa tätä tilaisuutta säästää ja tehdä ostoksia luottavaisin mielin STOCKX Back to School -kampanjassa. StockX alennuskoodi

Usein kysyttyjä kysymyksiä STOCKX:stä

Tarjoaako STOCKX alennuskoodeja?

Tällä hetkellä on 5 alennuskoodia ja kampanjaa, jotka toimivat STOCKX:lle toukokuussa 2024 ja parhaat kuponkitarjoukset 20% Alennus.

Kuinka saan STOCKX-koodini?

Saadaksesi STOCKX-koodisi, toimi seuraavasti:
 • Kirjaudu tilillesi. STOCKX-TILI.
 • Siirry tilisi asetuksiin.
 • Etsi osio "Tarjouskoodit" tai "Alennuskoodit".
 • Napsauta sitä päästäksesi STOCKX-koodiin.
 • Kirjoita tai kopioi koodi tulevaa käyttöä varten. Sinulla on nyt STOCKX-koodi ja voit käyttää sitä seuraavassa ostoksessasi.

Kuinka monta kampanjakoodia voit käyttää STOCKX:ssä?

STOCKX:ssä voit käyttää vain yhtä promokoodia tilausta kohden. Rajoittamalla kampanjakoodien käytön yhteen tilausta kohden STOCKX pyrkii tarjoamaan kaikille asiakkaille yhtäläiset mahdollisuudet nauttia alennuksista ja kampanjoista.

Onko STOCKX:llä syntymäpäiväalennusta?

Kyllä, STOCKX tarjoaa syntymäpäiväalennuksen. Asiakkaat, jotka ovat rekisteröineet STOCKX-tilin ja ilmoittaneet syntymäpäivätietonsa, ovat oikeutettuja erityiseen syntymäpäiväalennukseen. Tämä alennus on yleensä prosenttiosuus ostoksesta tai kiinteä dollarimäärä. Syntymäpäiväalennuksen hyödyntämiseksi asiakkaiden on varmistettava, että syntymäaika on merkitty tilitietoihinsa oikein ja heitä voidaan pyytää vahvistamaan henkilöllisyytensä. On tärkeää huomata, että syntymäpäiväalennuksen yksityiskohdat ja ehdot voivat vaihdella, joten on suositeltavaa tarkistaa ajantasaiset tiedot STOCKX:n verkkosivuilta tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Kuinka saat STOCKX-tarjouskoodeja?

Yleinen tapa on tilata STOCKX:n uutiskirjeitä tai mainossähköposteja. Nämä sähköpostit sisältävät usein eksklusiivisia tarjouskoodeja, joita voidaan käyttää alennuksiin tai erikoistarjouksiin. Lisäksi STOCKX voi tarjota promokoodeja sosiaalisen median kanavien, kuten Facebookin tai Twitterin, kautta. Toinen tapa saada tarjouskoodeja on osallistua kanta-asiakasohjelmiin tai palkkio-ohjelmiin. Nämä ohjelmat tarjoavat usein jäsenille pääsyn eksklusiivisiin tarjouskoodeihin tapana palkita heidän uskollisuutensa. Lopuksi, jotkut verkkosivustot ovat erikoistuneet tarjouskoodeihin, mikä helpottaa kuluttajien löytämistä ja käyttöä.

Mistä saan voimassa olevan STOCKX Tarjouskoodin?

Voit saada voimassa olevan tarjouskoodin vierailemalla virallisella STOCKX.com-sivustolla. STOCKX tarjoaa tarjouskoodeja suoraan verkkosivuillaan, usein bannerin tai ponnahdusmainoksen muodossa. Lisäksi voit tilata myymälän uutiskirjeen tai seurata heidän sosiaalisen median tilejä, sillä he usein jakavat yksinoikeudellisia promokoodeja tilaajilleen tai seuraajilleen. Toinen vaihtoehto on etsiä kuponkikoodeja kuponkisivustoilta tai online-foorumeilta, jotka on tarkoitettu alennusten ja tarjousten jakamiseen. On tärkeää huomata, että tarjouskoodeilla voi olla tietty viimeinen voimassaolopäivä tai ehdot, joten on suositeltavaa lukea pienellä painettu teksti ennen niiden käyttöä.

Tarjoaako STOCKX ilmaisen toimituksen?

Kyllä, STOCKX tarjoaa ilmaisen toimituksen. Kun asiakkaat ostavat tuotteen STOCKX:ltä, he ovat oikeutettuja ilmaiseen toimitukseen Yhdysvalloissa. Tämä koskee sekä kotimaisia ​​että kansainvälisiä asiakkaita. On kuitenkin tärkeää huomata, että kansainvälisistä tilauksista saattaa aiheutua lisämaksuja tai tulleja. STOCKX pyrkii tarjoamaan asiakkailleen kätevän ja kustannustehokkaan toimituskokemuksen.

Kuinka lisätä StockX Alennuskoodi

Valitse StockX-kuponki sivultamme tänään ja käytä se näin:

 • 1
  Lisää virtuaaliseen ostoskoriisi kaikki tuotteet niiden kokoisina.
 • 2
  Kirjaudu seuraavalla sivulla StockX-asiakastilillesi tai luo uusi asiakastili.
 • 3
  Kirjautumisen jälkeen StockX-asiakastilillesi näet tuotteiden hinnan ja tekstin "Alennuskoodi". Napsauta LISÄÄ-vaihtoehtoa.
 • 4
  Kirjoita StockX-kuponki avautuvaan ruutuun ja paina Käytä-painiketta ottaaksesi alennus käyttöön.
 • 5
  Täytä toimitustietosi, valitse maksutapa ja viimeistele tilaus napsauttamalla SEURAAVA-painiketta.

Nykyiset alennuskoodit ja tarjoukset STOCKX:lle

🛍️ Luokka Urheiluasut
🔥 Tarjouksia yhteensä 5
🎇️ Alennuskoodit 5
📌 Tarjoukset 0
➡️ Paras kuponki 20% Alennus
🆕 Uusin kuponki $ 10 alennus
🚚 Ilmainen toimitus KYLLÄ
🔄 Palautusaika 30 Days
⏳ Viimeisin päivitys 17 toukokuuta 2024

STOCKX:n parhaat kuponkikoodit

STOCKX-KOODI STOCKX TARJOUKSEN KUVAUS PÄÄTTYY
SXPAPPDWN Tämän kuukauden voimassa oleva STOCKX Alennuskoodi: saat 10 dollarin alennuksen yli 150 dollarin tilauksista; vain mobiilikäyttäjille. Kesäkuu 30, 2024
EGG10 Kampanjakoodi osoitteessa STOCKX.com: 10% yli 50 euron alennustilaukset Kesäkuu 3, 2025
5FREESHIP Nauttia 5% kuponkikoodi + ilmainen toimitus osoitteessa STOCKX.com Voi 21, 2025
FASHION15 15% StockX Alennuskoodi vaatteille Joulukuu 31, 2024

Kupongit ja tarjoukset kaupoista, jotka ovat samankaltaisia ​​kuin STOCKX

 • 0

FACTCOOL.com extra 20% Tarjouskoodi

Kesäkuu 7, 2025 KATSO KOODI RA20
 • 1

Tarjouskoodi osoitteessa ANTONIOLI.com: 35% alennus

Kesäkuu 5, 2025 KATSO KOODI PRVT
 • 40

Tarjouskoodi osoitteessa CETTIRE.com: 10% alennustilaus sovelluksessa

Kesäkuu 5, 2025 KATSO KOODI PP10
 • 1

Kuponkikoodi osoitteessa ASOS.com: extra 30% alennusmyyntituotteet ensimmäinen tilaus

Kesäkuu 13, 2025 KATSO KOODI ASOS
 • 5

Tarjouskoodi osoitteessa ADIDAS.com: 25% alennus valitse tuotteista

Kesäkuu 14, 2025 KATSO KOODI AR25

Lisää tuloksia vastaavista kuponkisivustoista

Maksutavat

PayPal
Pankkisiirto
ApplePay
Luottokortti
Lahjakortti

Kuljetusvaihtoehdot

Kuriiri
DHL / UPS
Vakiolaivausehdot

Ota yhteyttä -vaihtoehdot

Urheilumaailma Adi-Dassler-Straße 1 91074 Herzogenaurach, Saksa
adidas
adidas
adidas
www.adidas.com/us

Adidaksen esittely

Adidas on urheiluvaatteiden ja asusteiden valmistukseen ja myyntiin erikoistunut brändi. Yritys tarjoaa usein alennuksia ja kampanjoita tuotteilleen, jolloin asiakkaat voivat ostaa haluamiaan tuotteita halvemmalla. Nämä alennukset ovat usein saatavilla sekä verkossa että fyysisissä myymälöissä, joten asiakkaiden on kätevä hyödyntää säästöjä. Adidas tarjoaa myös laajan valikoiman tuotteita, joista valita, mukaan lukien jalkineet, vaatteet ja varusteet erilaisiin urheilulajeihin ja aktiviteetteihin. Etsitpä sitten juoksukenkiä, jalkapallopaitoja tai urheilukasseja, Adidas tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisiin mieltymyksiin ja tarpeisiin. Lisäksi yrityksen sitoutuminen laatuun ja innovaatioihin varmistaa, että asiakkaat saavat tuotteita, jotka eivät ole vain tyylikkäitä, vaan myös kestäviä ja suorituskykyä parantavia. Erinomaisen maineensa ja toistuvien alennustarjoustensa ansiosta Adidas on edelleen suosittu valinta urheilijoiden ja urheilun harrastajien keskuudessa.

Adidaksen toimitus- ja palautuskäytäntö

Adidaksen toimituskäytäntö Toimitusajat voivat vaihdella toimitusosoitteen mukaan. Asiakkaat voivat valita haluamansa toimitustavan maksuprosessin aikana. Adidas tarjoaa vakiotoimituksen sekä pikatoimituksen vaihtoehtoja. Normaali toimitus kestää yleensä 3-5 arkipäivää. Pikatoimitus on saatavilla lisämaksusta ja kestää yleensä 1-2 arkipäivää. Asiakkaat saavat vahvistussähköpostin, jossa on seurantatiedot, kun tilaus on lähetetty. Adidas tarjoaa myös ilmaisen toimituksen tietyn summan ylittäville tilauksille.

Adidaksen palautuskäytäntö

Palautukset hyväksytään 30 päivän sisällä ostosta. Useimpien tuotteiden palautus on ilmaista. Palautukset maksetaan, kun palautetut tuotteet on vastaanotettu ja tarkastettu. ADIDAS -kuponki
© 2024 oxiDeals. Kaikki esitetyt tiedot ovat informatiivisia otsikoita.