Yleiset suodattimet

DIOR Alennuskoodi ja -kupongit

DIOR.com tarjoaa tällä hetkellä erilaisia ​​alennuskuponkeja ja tarjouksia. Nämä tarjoukset on suunniteltu tarjoamaan asiakkaille kustannussäästöjä ostoksistaan. Hyödynnä nämä alennukset... Lue lisää
Sinun Rating: Ei eristetty
Arvosana: 0 - 0 ääntä
Käy Store
10%
 • 5

Dior 10% tarjouskoodi uusille ostajille

 • 5

Täydentävä lahja tällä DIOR Tarjouskoodilla

Helmikuu 28, 2025 KATSO KOODI GE23
 • 3

DIOR Tarjouskoodi: saat lahjan kaikista ostoksista

Marraskuussa 30, 2024 KATSO KOODI AY24

Nykyiset alennuskoodit ja tarjoukset DIORille

🛍️ Luokka Ylellinen muoti
🔥 Tarjouksia yhteensä 3
🎇️ Alennuskoodit 3
📌 Tarjoukset 0
➡️ Paras kuponki 10% Alennus
🚚 Ilmainen toimitus KYLLÄ
🔄 Palautusaika 30 Days
⏳ Viimeisin päivitys 27 helmikuu 2024

Usein kysyttyjä kysymyksiä DIORista

Tarjoaako DIOR alennuskoodeja?

Tällä hetkellä on 3 alennuskoodia ja kampanjaa, jotka toimivat DIORille helmikuussa 2024 ja parhaat kuponkitarjoukset 10% Alennus

Mitkä ovat uusimmat kupongit ja alennuskoodit DIORille?

Mikä on DIOR Alennuskoodi?

DIOR Alennuskoodi on aakkosnumeerinen koodi, jonka avulla voit saada hintaalennuksen ostaessasi tuotteita DIOR.com-sivustolta. DIOR voi tarjota alennuskoodeja säännöllisesti tai ne voivat olla saatavilla erityisissä tilaisuuksissa, kuten Black Friday tai ystävänpäivä.

Ovatko kaikki DIOR Alennuskoodit voimassa?

Kaikki alennuskoodit eivät ole voimassa kaikkiin tuotteisiin. Jotkut koodit saattavat olla voimassa vain tietyille tuoteryhmille, kuten tuoksuille, ihonhoitotuotteille tai meikkituotteille.

Onko DIOR-alennuskoodeilla määräaikoja?

Kyllä, useimmilla DIOR-alennuskoodeilla on määräajat. On tärkeää tarkistaa koodin viimeinen käyttöpäivä ennen sen käyttöä.

Voinko käyttää useampaa kuin yhtä DIOR Alennuskoodia samanaikaisesti?

Yleensä et voi käyttää useampaa kuin yhtä alennuskoodia samanaikaisesti. Jos yrität käyttää useita koodeja, korkein alennuskoodi otetaan automaattisesti käyttöön.

Voinko käyttää DIOR Alennuskoodia, jos ostan DIOR-tuotteita verkosta?

Kyllä, voit käyttää DIOR Alennuskoodia, jos ostat DIOR-tuotteita verkosta. DIOR Alennuskoodit ovat yleensä voimassa sekä verkko- että myymäläostoksissa.

Mitä tapahtuu, jos DIOR Alennuskoodi ei toimi?

Jos DIOR Alennuskoodisi ei toimi, voit kokeilla muutamia asioita: Tarkista, että koodi on syötetty oikein. Varmista, että koodi ei ole vanhentunut. Tarkista, että koodi on voimassa tuotteille, jotka haluat ostaa. Jos olet kokeillut kaikkia näitä asioita, mutta alennuskoodi ei vieläkään toimi, voit ottaa yhteyttä DIORin asiakaspalveluun saadaksesi apua.

Parhaat kuponkikoodit DIORille

TYYPPI KUVAUS PÄÄTTYY
Koodi Dior 10% tarjouskoodi uusille ostajille N / A
Koodi Täydentävä lahja tällä DIOR Tarjouskoodilla Helmikuu 28, 2025
Koodi DIOR Tarjouskoodi: saat lahjan kaikista ostoksista Marraskuussa 30, 2024

Mistä löydät DIOR-alennuskoodeja

DIOR-alennuskoodeista saat selville muutamia temppuja. Yksi tapa on tilata DIOR-uutiskirje, koska he lähettävät usein yksinoikeudellisia alennuskoodeja tilaajilleen. Lisäksi voit seurata DIORin sosiaalisen median yhteyksiä, sillä siellä julistetaan joskus alennuskoodeja. Toinen vaihtoehto on vierailla kuponkisivustoilla tai hakukoneissa, joista löydät luettelon saatavilla olevista DIOR-alennuskoodeista. On tärkeää huomata, että näillä koodeilla voi olla viimeinen voimassaolopäivä tai erityisiä ehtoja, joten on suositeltavaa lukea ne ennen käyttöä.

Täältä löydät DIOR-tarjouskoodeja

 • Vieraile DIORin virallisella verkkosivustolla. DIORin virallinen verkkosivusto tarjoaa usein alennuskoodeja uusille ja nykyisille asiakkaille. Yleensä nämä koodit löytyvät "Tarjoukset" tai "Tarjoukset" -osiosta.
 • Seuraa DIORin sosiaalisen median tilejä. DIOR on aktiivinen useilla sosiaalisen median alustoilla, mukaan lukien Facebook, Twitter ja Instagram. Näitä alustoja käytetään usein alennuskoodien JA muiden erikoistarjousten ilmoittamiseen.
 • Tilaa DIOR-uutiskirje. DIOR lähettää säännöllisesti uutiskirjeitä, joissa on tietoa uusista tuotteista, tarjouksista ja kampanjoista. Nämä uutiskirjeet ovat loistava tapa pysyä ajan tasalla viimeisimmistä alennuskoodeista.
 • Vieraile kuponki- ja alennussivustoilla. On monia verkkosivustoja, jotka keräävät alennuskoodeja useille myymälöille, mukaan lukien DIOR. Nämä sivustot ovat helppo tapa löytää tällä hetkellä voimassa olevia alennuskoodeja.
 • Rekisteröidy DIOR-kanta-asiakasohjelmaan. DIOR-kanta-asiakasohjelma tarjoaa asiakkailleen erilaisia ​​etuja, mukaan lukien eksklusiiviset alennuskoodit.
 • Osallistu kilpailuihin ja arvontoihin. DIOR järjestää usein kilpailuja ja arvontoja, jotka tarjoavat palkintoja, mukaan lukien alennuskoodeja.
 • Ota yhteyttä DIORin asiakaspalveluun. DIORin asiakaspalvelu voi olla tietolähde saatavilla olevista alennuskoodeista.
DIOR Tarjouskoodi

Millaisia ​​tarjouskoodeja virallinen DIOR-verkkokauppa tarjoaa

DIOR-tuotemerkki tarjoaa useita erilaisia ​​alennuskoodeja. Nämä koodit löytyvät tuotemerkin viralliselta verkkosivustolta sekä muilta online-kupongialustoilta. Jotkut alennuskoodit voivat tarjota prosentuaalisen alennuksen DIOR-tuotteista, kun taas toiset voivat tarjota ilmaisen toimituksen tai lahjoja tiettyjen tuotteiden oston yhteydessä. Suosittelemme, että käyt säännöllisesti DIORin verkkosivuilla, jotta pysyt ajan tasalla viimeisimmistä saatavilla olevista alennuskoodeista.

Tässä on joitain DIOR.comin tarjoamia promokoodeja

 • Prosenttialennukset: Nämä koodit tarjoavat tietyn prosenttiosuuden alennuksen tilauksen kokonaishinnasta. Esimerkiksi alennuskoodi 10% alentaa tilauksen kokonaishintaa 10%.
 • Kiinteät alennukset: Nämä koodit tarjoavat kiinteän alennuksen tilauksen kokonaishinnasta. Esimerkiksi 50 dollarin alennuskoodi alentaa tilauksen kokonaishintaa 50 dollarilla.
 • DIOR Tarjouskoodi ilmaiseen toimitukseen: Nämä koodit tarjoavat ilmaisen toimituksen tietyn arvon ylittäville tilauksille. Esimerkiksi ilmainen toimituskoodi yli 250 dollarin tilauksille kattaa kaikkien yli 250 dollarin tilausten toimituskulut.
 • Ilmainen lahja: Nämä koodit tarjoavat ilmaisen lahjan tietyllä arvolla tietyn arvon ylittäville tilauksille. Esimerkiksi 100 dollarin ilmaisen lahjan koodi antaa sinulle 100 dollarin ilmaisen lahjan kaikista yli 250 dollarin tilauksista.
 • Alennus tietyille tuoteryhmille: Nämä koodit tarjoavat tietyn prosentin alennuksen tai kiinteän alennuksen tietyille tuoteryhmille, kuten tuoksuille, ihonhoitotuotteille tai meikkituotteille.
 • Alennus tietyistä tuotteista: Nämä koodit tarjoavat tietyn prosentin alennuksen tai kiinteän alennuksen tietyille tuotteille, kuten tietylle tuoksulle, tietylle ihonhoitotuotteelle tai tietylle meikkituotteelle.
 • Alennus uusille asiakkaille: Nämä koodit tarjoavat tietyn prosentin alennuksen tai kiinteän alennuksen uusille asiakkaille.
 • Kanta-asiakasalennus: Nämä koodit tarjoavat tietyn prosentin alennuksen tai kiinteän alennuksen kanta-asiakkaille.
 • Erikoistapahtumaalennus: Nämä koodit tarjoavat prosentuaalisen alennuksen tai kiinteän alennuksen erikoistapahtumiin, kuten Black Friday tai ystävänpäivä.
DIOR Kuponkikoodi

DIOR Tarjouskoodin käyttösäännöt

Verkkotarjouskoodin käyttöä koskevat säännöt vaihtelevat tarjouksen mukaan. Yleisesti ottaen asiakkaiden on syötettävä koodi verkkokaupan verkkosivuilla suoritettavan kassan aikana. Koodilla voi olla tiettyjä kelpoisuusehtoja, kuten vähimmäisostosumma tai tietyt tuotteet, jotka ovat oikeutettuja alennukseen. Lisäksi joillakin koodeilla voi olla viimeinen voimassaolopäivä tai rajoituksia niiden käyttökertojen lukumäärälle. On tärkeää, että asiakkaat lukevat huolellisesti ja ymmärtävät kunkin tarjouskoodin ehdot varmistaakseen, että he täyttävät vaatimukset ja saavat halutun alennuksen.

Kaikki DIOR Tarjouskoodin käyttösäännöt

 • Tarkista, onko kuponkikoodi voimassa. Jokaisella kuponkikoodilla on voimassaoloaika ja se on voimassa tietyille tuotteille tai tuoteryhmille.
 • Syötä oikea kuponkikoodi. Kuponkikoodit erottelevat isot ja pienet kirjaimet.
 • Syötä kuponkikoodi sopivaan kenttään. Yleensä kuponkikoodikenttä sijaitsee ostoskorin alaosassa.
 • Napsauta "Käytä". Kun olet syöttänyt kuponkikoodisi, napsauta "Käytä" ottaaksesi alennus käyttöön.
 • Tarkista, että alennus on käytetty. Kun olet napsauttanut "Käytä", alennuksen pitäisi näkyä tilauksesi kokonaissummassa.
 • Et voi käyttää useampaa kuin yhtä kuponkikoodia samanaikaisesti. Jos yrität käyttää useita kuponkikoodeja kerralla, korkein kuponkikoodi otetaan käyttöön automaattisesti.
 • Jos kuponkikoodi ei toimi, tarkista viimeinen voimassaolopäivä, oikea merkintä ja onko se voimassa tuotteille, joita haluat ostaa.
 • Jos olet tarkistanut kaikki nämä asiat eikä kuponkikoodi vieläkään toimi, voit ottaa yhteyttä DIORin asiakaspalveluun.
DIOR alennuskoodi

DIOR-kampanjat ja alennuskoodit

Tällä hetkellä DIOR.com-sivustolla on tarjouksia ja kuponkikoodeja. Nämä tarjoukset voivat sisältää alennuksia, ilmaisia ​​lahjoja oston yhteydessä tai erikoistarjouksia. Saat lisätietoja tietyistä tarjouksista ja kuponkikoodeista vierailemalla virallisella DIOR.com-sivustolla ja siirtymällä kampanja- tai tarjousosioon. Sieltä löydät yksityiskohtaista tietoa nykyisistä tarjouksista ja vastaavista kuponkikoodeista, joita saatat tarvita lunastaaksesi tarjouksen.

Tässä ovat parhaat DIOR-kampanjatarjoukset ja alennuskoodit

 • 20% alennus kaikista DIOR-tuoksuista.
 • Ilmainen toimitus yli 100 USD tilauksille.
 • Osta yksi DIOR-huulipuna, hanki toinen osoitteessa 50% pois päältä.
 • Ainutlaatuinen lahja DIOR-ihonhoitosetin oston yhteydessä.
 • Rajoitettu aika DIOR-tarjous: 30% pois valituista DIOR-laukuista.
 • Ilmainen DIOR-meikkipussi ostaessasi minkä tahansa DIOR-meikkivoiteen.
 • Erikoisalennus uusille asiakkaille - 15% alennus ensimmäisestä tilauksesta.
 • Osta mikä tahansa DIOR-ripsiväri, niin saat ilmaisen DIOR-minishown Maximizer 3D:n.
 • DIOR-kanta-asiakasohjelman jäsenet saavat tuplapisteitä kaikista ostoksista.
 • Käytä koodia "DIOR20" saadaksesi 20% pois DIOR aurinkolaseista.
DIOR Kuponkikoodi

DIORin vuotuiset myynninedistämiskampanjat

DIORin kevään tarjoukset

Tutustu tunnetun DIOR-brändin uusimpiin kevään tarjouksiin. Erinomaisen maineen omaava DIOR tarjoaa laajan valikoiman houkuttelevia tarjouksia kevään vaatekaappisi parantamiseen. Näitä kampanjoita ei kannata jättää väliin valikoitujen tuotteiden alennushinnoista eksklusiivisiin lahjoihin oston yhteydessä. Hemmottele ajatonta eleganssia ja ylivertaista ammattitaitoa, josta DIOR tunnetaan, samalla kun hyödynnät näitä rajoitetun ajan tarjouksia. Päivitä tyylisi kausiin DIORin poikkeuksellisilla tarjouksilla. Älä odota, vaan käytä tilaisuutta parantaaksesi tyyliäsi.

DIORin ystävänpäivätarjoukset

DIORilla on verkossa ystävänpäiväalennuksia. He tarjoavat erilaisia ​​alennettuja hintoja valikoiduista tuotteista kokoelmastaan. Pääset näihin alennuksiin vierailemalla DIORin virallisella verkkosivustolla ja selaamalla Ystävänpäivän alennukset -osiota. Sieltä löydät valikoiman tuotteita, kuten vaatteita, asusteita ja tuoksuja, jotka on alennettu tilaisuuteen. On suositeltavaa, että tarkistat sivustolta säännöllisesti päivityksiä ja hyödynnät näitä tarjouksia, kun niitä on saatavilla.

DIORin naistenpäivän tarjoukset

Juhlista kansainvälistä naistenpäivää DIORin ainutlaatuisilla naisille suunnatuilla online-tarjouksilla. Tutustu laajaan valikoimaan tuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti tilaisuuteen, mukaan lukien ihonhoitotuotteet, meikit ja tuoksut. Hemmottele itseäsi tai yllätä elämäsi erityinen nainen ylellisillä DIOR-tuotteilla, jotka tunnetaan erinomaisesta laadustaan ​​ja eleganssistaan. Hyödynnä nämä rajoitetun ajan tarjoukset ja tee päivästä todella ikimuistoinen. Vieraile DIORin virallisella verkkosivustolla selataksesi ja ostaaksesi näitä eksklusiivisia tarjouksia. Osoita arvostuksesi naisille tarjoamalla heille parhaat verkossa saatavilla olevat DIOR-tuotteet. Älä missaa tätä tilaisuutta juhlia tyylikkäästi.

DIORin miestenpäiväkampanjat

DIOR tarjoaa miestenpäivän erikoistarjouksia verkkokaupassa. Hyödynnä nämä rajoitetun ajan tarjoukset juhlimaan ja hemmottelemaan elämäsi miehiä. Selaa heidän verkkosivustoaan tutustuaksesi laajaan valikoimaan tuotteita, kuten tuoksuja, ihonhoitotuotteita ja asusteita. Anna rakkaillesi ylellisiä lahjoja, jotka huokuvat eleganssia ja tyyliä. Älä missaa tätä tilaisuutta saada elämäsi miehet tuntemaan olonsa arvostetuiksi ja erityisiksi. Vieraile DIORissa verkossa tänään ja löydä täydellinen lahja miestenpäiväksi.

DIORin pääsiäiskampanjat

DIOR tarjoaa tällä hetkellä pääsiäisalennuksia. Nämä alennukset ovat saatavilla vain rajoitetun ajan. Asiakkaat voivat säästää jopa 50% valittuihin DIOR-kokoelman tuotteisiin. Myynti sisältää laajan valikoiman tuotteita, kuten vaatteita, asusteita ja kauneustuotteita. Asiakkaat voivat hyödyntää nämä alennukset vierailla DIORin verkkosivustolla tai vierailla lähellä olevassa DIOR-myymälässä. Älä missaa tätä tilaisuutta säästää korkealaatuisista DIOR-tuotteista. Osta nyt ja nauti pääsiäisalennuksista DIORissa.

DIORin kesätarjoukset

DIOR tarjoaa erilaisia ​​tarjouksia kesäkaudella. He tarjoavat a 20% alennus valituista DIOR-aurinkolaseista. Nämä tarjoukset ovat saatavilla sekä myymälässä että verkossa. Vieraile DIOR-verkkosivustolla tai lähimmästä DIOR-liikkeestäsi saadaksesi lisätietoja.

DIORin talvikampanjat

DIOR tarjoaa merkittäviä alennuksia talvikaudella. Asiakkaat voivat nauttia alennuksista jopa 50% valikoiduista tuotteista, mukaan lukien vaatteet, asusteet ja tuoksut. Alennus sisältää sekä miesten että naisten mallistot, joista löytyy laaja valikoima tyylejä ja kokoja. Lisäksi DIOR tarjoaa ilmaisen toimituksen verkkotilauksille, joten asiakkaiden on kätevää tehdä ostoksia mukavasti kotoa käsin. Älä missaa näitä DIOR.comin eksklusiivisia talvitarjouksia. Käy heidän verkkosivustollaan tai lähimmässä myymälässäsi hyödyntääksesi nämä uskomattomat säästöt.

DIORin Black Friday -tarjoukset

DIORilla on Black Friday -alennukset. Tämä päivä on suosittu ostostapahtuma, joka järjestetään kiitospäivän jälkeen Yhdysvalloissa. Monet jälleenmyyjät, mukaan lukien DIOR, tarjoavat erikoistarjouksia ja alennuksia tänä aikana. Tämä on loistava tilaisuus ostaa DIOR-tuotteita alennettuun hintaan. Hyödynnä nämä alennukset vierailemalla DIORin verkkosivustolla tai katsomalla lisätietoja paikallisesta DIOR-liikkeestäsi. Onnea ostoksille!

DIORin kybermaanantaikampanjat

DIOR Cyber ​​Monday -ale tarjoaa merkittäviä alennuksia laajasta valikoimasta tuotteita. Tämä vuosittainen tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden ostaa DIOR-tuotteita alennettuun hintaan. Asiakkaat voivat odottaa saavansa alennuksia eri luokista, mukaan lukien vaatteet, asusteet ja kauneustuotteet. On suositeltavaa käydä DIORin virallisella verkkosivustolla tai valtuutetuilla jälleenmyyjillä hyödyntääksesi nämä rajoitetun ajan tarjoukset. Älä missaa mahdollisuuttasi säästää DIOR-ylellisistä tuotteista Cyber ​​Mondayn aikana. Aloita selaaminen ja ostosten tekeminen nyt saadaksesi parhaat tarjoukset.

DIORin joulutarjoukset

Tutustu eksklusiivisiin joulutarjouksiin osoitteessa DIOR.com. Uppoudu ylellisyyden maailmaan rajoitetun erän lomakokoelmilla, jotka sisältävät upeita tuoksuja, tyylikkäitä muotituotteita ja hienostuneita asusteita. Hemmottele itseäsi ikonisilla DIOR-tuotteilla, jotka tunnetaan poikkeuksellisesta laadustaan ​​ja ammattitaitostaan. Hyödynnä erikoistarjouksia ja alennuksia ja varmista, että löydät täydellisen lahjan läheisillesi tai hemmottele itseäsi jollakin erikoisella. Älä missaa tätä tilaisuutta kokea eleganssia ja tyyliä. Vieraile osoitteessa DIOR.com nyt ja tee tästä joulusta todella unohtumaton! DIOR Tarjouskoodi

Lisää tuloksia vastaavista kuponkisivustoista

DJ/목록 - 나무위키

https://namu.wiki/w/DJ/%EB%AA%A9%EB%A1%9D
Pascal Dior: 과거 푸른거탑에 손담비 역으로 출연한 그 파스칼이다. Paul Bazooka Pure 100 % Primit QUAN Radio Revolution Rana Rangevak Raiden: 평창올림픽 폐막식때 마틴 발릭스가 나오기 이J 줔

Dior Bonukset Koodi – 100 $ alennus (sivustonlaajuinen) joulukuussa 2023

https://dealspotr.com/promo-codes/dior.com
tämän päivän suurin alennus 15% pois ostostasi. Meidän viimeisin Dior Kauneus mainos koodi lisättiin 11. Keskimäärin löydämme uuden Dior Kauneus kuponki koodi 6 päivän välein. Yli...

24s usa mainos koodi jopa 20% alennusta koodi

https://shopspring.kr/2022/06/25/24s-usa-promo-code-up-to-20-off-code/
Yhdysvallat mainos koodi 정보 Jopa 20% eksklusiivinen alennus koodi sovelletaan normaaleihin ja alennettuihin hintoihin 15% alennus 500,000 XNUMX wonin ostosta → CODE: 15 LTK 20% alennus miljoonan wonin ostosta...

Ulta kuponki 50% pois

https://coupons.thedailybeast.com/coupons/ulta
Ishayoiden opettaman koodi tai skannaa se puhelimestasi aktivoidaksesi myymälän kampanjan. Jos sinun on löydettävä lähin Ulta-myymälä, käytä lähin minä -toimintoa. Parhaat Ulta-verkkotarjoukset ja -tarjoukset screeshot...

Ainutlaatuinen 최대 20% pois koodi 24s 프로모션 코드 정상가 할인가 적용

https://shopspring.kr/2022/06/22/exclusive-%ec%b5%9c%eb%8c%80-20-off-code-24s-%ed%94%84%eb%a1%9c%eb%aa%a8%ec%85%98-%ec%bd%94%eb%93%9c-%ec%a0%95%ec%83%81%ea%b0%80-%ed%95%a0%ec%9d%b8%ea%b0%80-%ec%a0%81%ec%9a%a9/
Celine, Dior, JM Weston, Louis Vuitton, Marni, Rimowa, Tod's, Ami 위의 적용 제외 브랜드에 적용 불가 신규계정 10% 할인코드→CODE: 10 ENSIMMÄINEN/15% 할인코드→CODE: FIRST15/일부 루이비통 등 10% 할인코드...

Maksutavat

PayPal
Pankkisiirto
ApplePay
Luottokortti
Lahjakortti

Kuljetusvaihtoehdot

Kuriiri
DHL / UPS
Vakiolaivausehdot

Ota yhteyttä -vaihtoehdot

Pariisi, 30 Avenue Montaigne, Ranska
@Dior
Dior
Dior
www.dior.com/

DIOR Johdanto

DIOR on tunnettu luksusbrändi, joka on erikoistunut muotiin, kauneuteen ja asusteisiin. Christian DIORin perustamasta brändistä on tullut eleganssin ja hienostuneisuuden synonyymi. DIOR tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, kuten vaatteita, käsilaukkuja, kenkiä, tuoksuja ja ihonhoitotuotteita. Brändi tunnetaan ainutlaatuisista tuotteistaan, huomiota yksityiskohtiin ja ajattomaan muotoiluun. DIOR järjestää usein kampanjoita palkitakseen uskollisia asiakkaitaan, kuten eksklusiivisia alennuksia, rajoitetun erän kokoelmia ja erikoislahjoja oston yhteydessä. Pysyäksesi ajan tasalla uusimmista DIOR-kampanjoista vieraile heidän virallisella verkkosivustollaan tai tilaa heidän uutiskirjeensä. Koe DIORin ylellisyys ja viehätys jo tänään!

DIORin toimitusehdot

Tarjoaa ilmaisen vakiotoimituksen kaikille tilauksille maan sisällä. Nopeutettuja toimitusvaihtoehtoja on saatavilla lisämaksusta. Toimitusaika voi vaihdella kohteen ja valitun toimitustavan mukaan. Asiakkaat saavat vahvistussähköpostin, jossa on seurantatiedot, kun tilaus on lähetetty.

DIORin palautuskäytäntö

Hyväksyy palautukset 30 päivän sisällä ostopäivästä. Tuotteiden tulee olla alkuperäisessä kunnossaan ja kaikki etiketit ja pakkaukset ehjät. Hyvitykset suoritetaan alkuperäisellä maksutavalla 5-7 arkipäivän kuluessa palautetun tuotteen vastaanottamisesta ja tarkastuksesta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi palautukset ja lisäohjeet. DIOR-kuponki
© 2024 oxiDeals. Kaikki esitetyt tiedot ovat informatiivisia otsikoita.