Yleiset suodattimet

DIOR Alennuskoodi ja -kupongit kesäkuu 2024

DIOR.com tarjoaa tällä hetkellä erilaisia ​​alennuskuponkeja ja tarjouksia. Nämä tarjoukset on suunniteltu tarjoamaan asiakkaille kustannussäästöjä ostoksistaan. Hyödynnä nämä alennukset... Lue lisää
Sinun Rating: Ei eristetty
Arvosana: 5 - 1 äänestää
 • 14

Ilmainen lahja DIORilta tällä kupongilla

Lokakuu 31, 2024 KATSO KOODI LUXE
10%
 • 14

Dior 10% tarjouskoodi uusille ostajille

 • 16

Täydentävä lahja tällä DIOR Tarjouskoodilla

Helmikuu 28, 2025 KATSO KOODI GE23
 • 13

DIOR Tarjouskoodi: saat lahjan kaikista ostoksista

Marraskuussa 30, 2024 KATSO KOODI AY24

Mistä löydät DIOR-alennuskoodeja

DIOR-alennuskoodeista saat selville muutamia temppuja. Yksi tapa on tilata DIOR-uutiskirje, koska he lähettävät usein yksinoikeudellisia alennuskoodeja tilaajilleen. Lisäksi voit seurata DIORin sosiaalisen median yhteyksiä, sillä siellä julistetaan joskus alennuskoodeja. Toinen vaihtoehto on vierailla kuponkisivustoilla tai hakukoneissa, joista löydät luettelon saatavilla olevista DIOR-alennuskoodeista. On tärkeää huomata, että näillä koodeilla voi olla viimeinen voimassaolopäivä tai erityisiä ehtoja, joten on suositeltavaa lukea ne ennen käyttöä.

Täältä löydät DIOR-tarjouskoodeja

 • Vieraile DIORin virallisella verkkosivustolla. DIORin virallinen verkkosivusto tarjoaa usein alennuskoodeja uusille ja nykyisille asiakkaille. Yleensä nämä koodit löytyvät "Tarjoukset" tai "Tarjoukset" -osiosta.
 • Seuraa DIORin sosiaalisen median tilejä. DIOR on aktiivinen useilla sosiaalisen median alustoilla, mukaan lukien Facebook, Twitter ja Instagram. Näitä alustoja käytetään usein alennuskoodien JA muiden erikoistarjousten ilmoittamiseen.
 • Tilaa DIOR-uutiskirje. DIOR lähettää säännöllisesti uutiskirjeitä, joissa on tietoa uusista tuotteista, tarjouksista ja kampanjoista. Nämä uutiskirjeet ovat loistava tapa pysyä ajan tasalla viimeisimmistä alennuskoodeista.
 • Vieraile kuponki- ja alennussivustoilla. On monia verkkosivustoja, jotka keräävät alennuskoodeja useille myymälöille, mukaan lukien DIOR. Nämä sivustot ovat helppo tapa löytää tällä hetkellä voimassa olevia alennuskoodeja.
 • Rekisteröidy DIOR-kanta-asiakasohjelmaan. DIOR-kanta-asiakasohjelma tarjoaa asiakkailleen erilaisia ​​etuja, mukaan lukien eksklusiiviset alennuskoodit.
 • Osallistu kilpailuihin ja arvontoihin. DIOR järjestää usein kilpailuja ja arvontoja, jotka tarjoavat palkintoja, mukaan lukien alennuskoodeja.
 • Ota yhteyttä DIORin asiakaspalveluun. DIORin asiakaspalvelu voi olla tietolähde saatavilla olevista alennuskoodeista.
DIOR Tarjouskoodi

Millaisia ​​tarjouskoodeja virallinen DIOR-verkkokauppa tarjoaa

DIOR-tuotemerkki tarjoaa useita erilaisia ​​alennuskoodeja. Nämä koodit löytyvät tuotemerkin viralliselta verkkosivustolta sekä muilta online-kupongialustoilta. Jotkut alennuskoodit voivat tarjota prosentuaalisen alennuksen DIOR-tuotteista, kun taas toiset voivat tarjota ilmaisen toimituksen tai lahjoja tiettyjen tuotteiden oston yhteydessä. Suosittelemme, että käyt säännöllisesti DIORin verkkosivuilla, jotta pysyt ajan tasalla viimeisimmistä saatavilla olevista alennuskoodeista.

Tässä on joitain DIOR.comin tarjoamia promokoodeja

 • Prosenttialennukset: Nämä koodit tarjoavat tietyn prosenttiosuuden alennuksen tilauksen kokonaishinnasta. Esimerkiksi alennuskoodi 10% alentaa tilauksen kokonaishintaa 10%.
 • Kiinteät alennukset: Nämä koodit tarjoavat kiinteän alennuksen tilauksen kokonaishinnasta. Esimerkiksi 50 dollarin alennuskoodi alentaa tilauksen kokonaishintaa 50 dollarilla.
 • DIOR Tarjouskoodi ilmaiseen toimitukseen: Nämä koodit tarjoavat ilmaisen toimituksen tietyn arvon ylittäville tilauksille. Esimerkiksi ilmainen toimituskoodi yli 250 dollarin tilauksille kattaa kaikkien yli 250 dollarin tilausten toimituskulut.
 • Ilmainen lahja: Nämä koodit tarjoavat ilmaisen lahjan tietyllä arvolla tietyn arvon ylittäville tilauksille. Esimerkiksi 100 dollarin ilmaisen lahjan koodi antaa sinulle 100 dollarin ilmaisen lahjan kaikista yli 250 dollarin tilauksista.
 • Alennus tietyille tuoteryhmille: Nämä koodit tarjoavat tietyn prosentin alennuksen tai kiinteän alennuksen tietyille tuoteryhmille, kuten tuoksuille, ihonhoitotuotteille tai meikkituotteille.
 • Alennus tietyistä tuotteista: Nämä koodit tarjoavat tietyn prosentin alennuksen tai kiinteän alennuksen tietyille tuotteille, kuten tietylle tuoksulle, tietylle ihonhoitotuotteelle tai tietylle meikkituotteelle.
 • Alennus uusille asiakkaille: Nämä koodit tarjoavat tietyn prosentin alennuksen tai kiinteän alennuksen uusille asiakkaille.
 • Kanta-asiakasalennus: Nämä koodit tarjoavat tietyn prosentin alennuksen tai kiinteän alennuksen kanta-asiakkaille.
 • Erikoistapahtumaalennus: Nämä koodit tarjoavat prosentuaalisen alennuksen tai kiinteän alennuksen erikoistapahtumiin, kuten Black Friday tai ystävänpäivä.
DIOR Kuponkikoodi

DIOR Tarjouskoodin käyttösäännöt

Verkkotarjouskoodin käyttöä koskevat säännöt vaihtelevat tarjouksen mukaan. Yleisesti ottaen asiakkaiden on syötettävä koodi verkkokaupan verkkosivuilla suoritettavan kassan aikana. Koodilla voi olla tiettyjä kelpoisuusehtoja, kuten vähimmäisostosumma tai tietyt tuotteet, jotka ovat oikeutettuja alennukseen. Lisäksi joillakin koodeilla voi olla viimeinen voimassaolopäivä tai rajoituksia niiden käyttökertojen lukumäärälle. On tärkeää, että asiakkaat lukevat huolellisesti ja ymmärtävät kunkin tarjouskoodin ehdot varmistaakseen, että he täyttävät vaatimukset ja saavat halutun alennuksen.

Kaikki DIOR Tarjouskoodin käyttösäännöt

 • Tarkista, onko kuponkikoodi voimassa. Jokaisella kuponkikoodilla on voimassaoloaika ja se on voimassa tietyille tuotteille tai tuoteryhmille.
 • Syötä oikea kuponkikoodi. Kuponkikoodit erottelevat isot ja pienet kirjaimet.
 • Syötä kuponkikoodi sopivaan kenttään. Yleensä kuponkikoodikenttä sijaitsee ostoskorin alaosassa.
 • Napsauta "Käytä". Kun olet syöttänyt kuponkikoodisi, napsauta "Käytä" ottaaksesi alennus käyttöön.
 • Tarkista, että alennus on käytetty. Kun olet napsauttanut "Käytä", alennuksen pitäisi näkyä tilauksesi kokonaissummassa.
 • Et voi käyttää useampaa kuin yhtä kuponkikoodia samanaikaisesti. Jos yrität käyttää useita kuponkikoodeja kerralla, korkein kuponkikoodi otetaan käyttöön automaattisesti.
 • Jos kuponkikoodi ei toimi, tarkista viimeinen voimassaolopäivä, oikea merkintä ja onko se voimassa tuotteille, joita haluat ostaa.
 • Jos olet tarkistanut kaikki nämä asiat eikä kuponkikoodi vieläkään toimi, voit ottaa yhteyttä DIORin asiakaspalveluun.
DIOR alennuskoodi

DIOR-kampanjat ja alennuskoodit

Tällä hetkellä DIOR.com-sivustolla on tarjouksia ja kuponkikoodeja. Nämä tarjoukset voivat sisältää alennuksia, ilmaisia ​​lahjoja oston yhteydessä tai erikoistarjouksia. Saat lisätietoja tietyistä tarjouksista ja kuponkikoodeista vierailemalla virallisella DIOR.com-sivustolla ja siirtymällä kampanja- tai tarjousosioon. Sieltä löydät yksityiskohtaista tietoa nykyisistä tarjouksista ja vastaavista kuponkikoodeista, joita saatat tarvita lunastaaksesi tarjouksen.

Tässä ovat parhaat DIOR-kampanjatarjoukset ja alennuskoodit

 • 20% alennus kaikista DIOR-tuoksuista.
 • Ilmainen toimitus yli 100 USD tilauksille.
 • Osta yksi DIOR-huulipuna, hanki toinen osoitteessa 50% pois päältä.
 • Ainutlaatuinen lahja DIOR-ihonhoitosetin oston yhteydessä.
 • Rajoitettu aika DIOR-tarjous: 30% pois valituista DIOR-laukuista.
 • Ilmainen DIOR-meikkipussi ostaessasi minkä tahansa DIOR-meikkivoiteen.
 • Erikoisalennus uusille asiakkaille - 15% alennus ensimmäisestä tilauksesta.
 • Osta mikä tahansa DIOR-ripsiväri, niin saat ilmaisen DIOR-minishown Maximizer 3D:n.
 • DIOR-kanta-asiakasohjelman jäsenet saavat tuplapisteitä kaikista ostoksista.
 • Käytä koodia "DIOR20" saadaksesi 20% pois DIOR aurinkolaseista.
DIOR Kuponkikoodi

DIORin vuotuiset myynninedistämiskampanjat

DIORin kevään tarjoukset

Tutustu tunnetun DIOR-brändin uusimpiin kevään tarjouksiin. Erinomaisen maineen omaava DIOR tarjoaa laajan valikoiman houkuttelevia tarjouksia kevään vaatekaappisi parantamiseen. Näitä kampanjoita ei kannata jättää väliin valikoitujen tuotteiden alennushinnoista eksklusiivisiin lahjoihin oston yhteydessä. Hemmottele ajatonta eleganssia ja ylivertaista ammattitaitoa, josta DIOR tunnetaan, samalla kun hyödynnät näitä rajoitetun ajan tarjouksia. Päivitä tyylisi kausiin DIORin poikkeuksellisilla tarjouksilla. Älä odota, vaan käytä tilaisuutta parantaaksesi tyyliäsi.

DIORin ystävänpäivätarjoukset

DIORilla on verkossa ystävänpäiväalennuksia. He tarjoavat erilaisia ​​alennettuja hintoja valikoiduista tuotteista kokoelmastaan. Pääset näihin alennuksiin vierailemalla DIORin virallisella verkkosivustolla ja selaamalla Ystävänpäivän alennukset -osiota. Sieltä löydät valikoiman tuotteita, kuten vaatteita, asusteita ja tuoksuja, jotka on alennettu tilaisuuteen. On suositeltavaa, että tarkistat sivustolta säännöllisesti päivityksiä ja hyödynnät näitä tarjouksia, kun niitä on saatavilla.

DIORin naistenpäivän tarjoukset

Juhlista kansainvälistä naistenpäivää DIORin ainutlaatuisilla naisille suunnatuilla online-tarjouksilla. Tutustu laajaan valikoimaan tuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti tilaisuuteen, mukaan lukien ihonhoitotuotteet, meikit ja tuoksut. Hemmottele itseäsi tai yllätä elämäsi erityinen nainen ylellisillä DIOR-tuotteilla, jotka tunnetaan erinomaisesta laadustaan ​​ja eleganssistaan. Hyödynnä nämä rajoitetun ajan tarjoukset ja tee päivästä todella ikimuistoinen. Vieraile DIORin virallisella verkkosivustolla selataksesi ja ostaaksesi näitä eksklusiivisia tarjouksia. Osoita arvostuksesi naisille tarjoamalla heille parhaat verkossa saatavilla olevat DIOR-tuotteet. Älä missaa tätä tilaisuutta juhlia tyylikkäästi.

DIORin miestenpäiväkampanjat

DIOR tarjoaa miestenpäivän erikoistarjouksia verkkokaupassa. Hyödynnä nämä rajoitetun ajan tarjoukset juhlimaan ja hemmottelemaan elämäsi miehiä. Selaa heidän verkkosivustoaan tutustuaksesi laajaan valikoimaan tuotteita, kuten tuoksuja, ihonhoitotuotteita ja asusteita. Anna rakkaillesi ylellisiä lahjoja, jotka huokuvat eleganssia ja tyyliä. Älä missaa tätä tilaisuutta saada elämäsi miehet tuntemaan olonsa arvostetuiksi ja erityisiksi. Vieraile DIORissa verkossa tänään ja löydä täydellinen lahja miestenpäiväksi.

DIORin pääsiäiskampanjat

DIOR tarjoaa tällä hetkellä pääsiäisalennuksia. Nämä alennukset ovat saatavilla vain rajoitetun ajan. Asiakkaat voivat säästää jopa 50% valittuihin DIOR-kokoelman tuotteisiin. Myynti sisältää laajan valikoiman tuotteita, kuten vaatteita, asusteita ja kauneustuotteita. Asiakkaat voivat hyödyntää nämä alennukset vierailla DIORin verkkosivustolla tai vierailla lähellä olevassa DIOR-myymälässä. Älä missaa tätä tilaisuutta säästää korkealaatuisista DIOR-tuotteista. Osta nyt ja nauti pääsiäisalennuksista DIORissa.

DIORin kesätarjoukset

DIOR tarjoaa erilaisia ​​tarjouksia kesäkaudella. He tarjoavat a 20% alennus valituista DIOR-aurinkolaseista. Nämä tarjoukset ovat saatavilla sekä myymälässä että verkossa. Vieraile DIOR-verkkosivustolla tai lähimmästä DIOR-liikkeestäsi saadaksesi lisätietoja.

DIORin talvikampanjat

DIOR tarjoaa merkittäviä alennuksia talvikaudella. Asiakkaat voivat nauttia alennuksista jopa 50% valikoiduista tuotteista, mukaan lukien vaatteet, asusteet ja tuoksut. Alennus sisältää sekä miesten että naisten mallistot, joista löytyy laaja valikoima tyylejä ja kokoja. Lisäksi DIOR tarjoaa ilmaisen toimituksen verkkotilauksille, joten asiakkaiden on kätevää tehdä ostoksia mukavasti kotoa käsin. Älä missaa näitä DIOR.comin eksklusiivisia talvitarjouksia. Käy heidän verkkosivustollaan tai lähimmässä myymälässäsi hyödyntääksesi nämä uskomattomat säästöt.

DIORin Black Friday -tarjoukset

DIORilla on Black Friday -alennukset. Tämä päivä on suosittu ostostapahtuma, joka järjestetään kiitospäivän jälkeen Yhdysvalloissa. Monet jälleenmyyjät, mukaan lukien DIOR, tarjoavat erikoistarjouksia ja alennuksia tänä aikana. Tämä on loistava tilaisuus ostaa DIOR-tuotteita alennettuun hintaan. Hyödynnä nämä alennukset vierailemalla DIORin verkkosivustolla tai katsomalla lisätietoja paikallisesta DIOR-liikkeestäsi. Onnea ostoksille!

DIORin kybermaanantaikampanjat

DIOR Cyber ​​Monday -ale tarjoaa merkittäviä alennuksia laajasta valikoimasta tuotteita. Tämä vuosittainen tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden ostaa DIOR-tuotteita alennettuun hintaan. Asiakkaat voivat odottaa saavansa alennuksia eri luokista, mukaan lukien vaatteet, asusteet ja kauneustuotteet. On suositeltavaa käydä DIORin virallisella verkkosivustolla tai valtuutetuilla jälleenmyyjillä hyödyntääksesi nämä rajoitetun ajan tarjoukset. Älä missaa mahdollisuuttasi säästää DIOR-ylellisistä tuotteista Cyber ​​Mondayn aikana. Aloita selaaminen ja ostosten tekeminen nyt saadaksesi parhaat tarjoukset.

DIORin joulutarjoukset

Tutustu eksklusiivisiin joulutarjouksiin osoitteessa DIOR.com. Uppoudu ylellisyyden maailmaan rajoitetun erän lomakokoelmilla, jotka sisältävät upeita tuoksuja, tyylikkäitä muotituotteita ja hienostuneita asusteita. Hemmottele itseäsi ikonisilla DIOR-tuotteilla, jotka tunnetaan poikkeuksellisesta laadustaan ​​ja ammattitaitostaan. Hyödynnä erikoistarjouksia ja alennuksia ja varmista, että löydät täydellisen lahjan läheisillesi tai hemmottele itseäsi jollakin erikoisella. Älä missaa tätä tilaisuutta kokea eleganssia ja tyyliä. Vieraile osoitteessa DIOR.com nyt ja tee tästä joulusta todella unohtumaton! DIOR Tarjouskoodi

Usein kysyttyjä kysymyksiä DIORista

Tarjoaako DIOR alennuskoodeja?

Tällä hetkellä on 4 alennuskoodia ja kampanjaa, jotka toimivat DIORille kesäkuussa 2024 ja parhaat kuponkitarjoukset 10% Alennus.

Mitkä ovat uusimmat kupongit ja alennuskoodit DIORille?

Mikä on DIOR Alennuskoodi?

DIOR Alennuskoodi on aakkosnumeerinen koodi, jonka avulla voit saada hintaalennuksen ostaessasi tuotteita DIOR.com-sivustolta. DIOR voi tarjota alennuskoodeja säännöllisesti tai ne voivat olla saatavilla erityisissä tilaisuuksissa, kuten Black Friday tai ystävänpäivä.

Ovatko kaikki DIOR Alennuskoodit voimassa?

Kaikki alennuskoodit eivät ole voimassa kaikkiin tuotteisiin. Jotkut koodit saattavat olla voimassa vain tietyille tuoteryhmille, kuten tuoksuille, ihonhoitotuotteille tai meikkituotteille.

Onko DIOR-alennuskoodeilla määräaikoja?

Kyllä, useimmilla DIOR-alennuskoodeilla on määräajat. On tärkeää tarkistaa koodin viimeinen käyttöpäivä ennen sen käyttöä.

Voinko käyttää useampaa kuin yhtä DIOR Alennuskoodia samanaikaisesti?

Yleensä et voi käyttää useampaa kuin yhtä alennuskoodia samanaikaisesti. Jos yrität käyttää useita koodeja, korkein alennuskoodi otetaan automaattisesti käyttöön.

Voinko käyttää DIOR Alennuskoodia, jos ostan DIOR-tuotteita verkosta?

Kyllä, voit käyttää DIOR Alennuskoodia, jos ostat DIOR-tuotteita verkosta. DIOR Alennuskoodit ovat yleensä voimassa sekä verkko- että myymäläostoksissa.

Mitä tapahtuu, jos DIOR Alennuskoodi ei toimi?

Jos DIOR Alennuskoodisi ei toimi, voit kokeilla muutamia asioita: Tarkista, että koodi on syötetty oikein. Varmista, että koodi ei ole vanhentunut. Tarkista, että koodi on voimassa tuotteille, jotka haluat ostaa. Jos olet kokeillut kaikkia näitä asioita, mutta alennuskoodi ei vieläkään toimi, voit ottaa yhteyttä DIORin asiakaspalveluun saadaksesi apua.

Nykyiset alennuskoodit ja tarjoukset DIORille

🛍️ Luokka Ylellinen muoti
🔥 Tarjouksia yhteensä 4
🎇️ Alennuskoodit 4
📌 Tarjoukset 0
➡️ Paras kuponki 10% Alennus
🆕 Uusin kuponki 10% Alennus
🚚 Ilmainen toimitus KYLLÄ
🔄 Palautusaika 30 Days
⏳ Viimeisin päivitys 19 kesäkuu 2024

Parhaat kuponkikoodit DIORille

DIOR KOODI DIOR TARJOUKSEN KUVAUS PÄÄTTYY
FIRSTDELUXE Ilmainen lahja DIORilta tällä kupongilla Lokakuu 31, 2024
Via Email Dior 10% tarjouskoodi uusille ostajille N / A
SAUVAGE23 Täydentävä lahja tällä DIOR Tarjouskoodilla Helmikuu 28, 2025
VDAY24 DIOR Tarjouskoodi: saat lahjan kaikista ostoksista Marraskuussa 30, 2024

Kupongit ja tarjoukset DIORin kaltaisista myymälöistä

 • 1

MonnierParis.com 20% kuponkikoodi koko sivustolla

Elokuu 15, 2025 KATSO KOODI SHIV
 • 1

Kuponkikoodi osoitteessa HBX.com: 20% alennus valitse tuotteista

Heinäkuu 25, 2025 KATSO KOODI RA20
 • 3

Ota ylimääräistä 10% kuponkikoodi osoitteessa PaulSmith.com

Heinäkuu 18, 2025 KATSO KOODI ME10
 • 4

Tarjouskoodi osoitteessa 24S.com: 15% alennustilaus sovelluksessa

Kesäkuu 27, 2025 KATSO KOODI 5APP

Lisää tuloksia vastaavista kuponkisivustoista

에어 조던 1 - 나무위키

https://namu.wiki/w/%EC%97%90%EC%96%B4%20%EC%A1%B0%EB%8D%98%201
면에는 Dior 로고가 투명하게 새겨졌다. 올드한 이미지의 루이비통을 다양한 콜라보와 세련된 세련된 디자인으로 슈딤꿦로 탈밤 의 수석 디자이너로 자리를 옮긴 킴 존스가 직접 주도한 이 제품은 읡이 읡이

백래시(도서) - 나무위키

https://namu.wiki/w/%EB%B0%B1%EB%9E%98%EC%8B%9C(%EB%8F%84%EC%84%9C)
진단코드를 부여받았다는 것. 팔루디 가 인용 한 한 문헌 에 따르면 따르면 학계 에서 더 레코드 레코드 (?) 식 으로 주고 받던 사적 대화 는 더욱 가관 이었다 고 한다 한다. 당시 남성 학자로서 피학증적 성격장애 등재에 반대한...

Ainutlaatuinen 최대 20% off code 24s 프로모션 코드 정상가 할인가 적용

https://shopspring.kr/2022/06/22/exclusive-%ec%b5%9c%eb%8c%80-20-off-code-24s-%ed%94%84%eb%a1%9c%eb%aa%a8%ec%85%98-%ec%bd%94%eb%93%9c-%ec%a0%95%ec%83%81%ea%b0%80-%ed%95%a0%ec%9d%b8%ea%b0%80-%ec%a0%81%ec%9a%a9/
Miu, Aquazzura 남성) Bottega Veneta, Celine, Dior, JM Weston, Louis Vuitton, Marni, Rimowa, Tod's...15% 할인코드→KOODI: FIRST15/일부 루이비통 등 10% 할인코드→KOODI: ULTIMATESFIRST10 (▶바로가기...

겨울 맨해튼 1박 2일 - 크리스마스, 센트럴파크, 먹은 것들, 맨해튼 맛콧, 겨울 맨해튼 맲콧

https://mytinylibrary.com/5504
삭스의 Dior's Carousel of Dreams Sakissa 너무 많아서 유모차를 끌고 걷기가 힘들 정도였다. 록펠러센터 크리스마스 트리는...

Maksutavat

PayPal
Pankkisiirto
Luottokortti
Lahjakortti

Kuljetusvaihtoehdot

Kuriiri
DHL / UPS
Vakiolaivausehdot

Ota yhteyttä -vaihtoehdot

10 boulevard de Grenelle 75015 Paris, Ranska
@24Virallinen
24S_official
24soffiel
www.24s.com/

24s Johdanto

24S on muotiverkkokauppa, joka myy laajan valikoiman vaatteita, jalkineita ja asusteita yli 300 luksusbrändiltä ympäri maailmaa. 24S-tuotemerkkejä ovat Celine, Chloe, Louis Vuitton, Dior, Fendi, Max Mara, Jacquemus, Loewe, Alexander McQueen, Dolce Gabbana. 24S tarjoaa asiakkailleen erilaisia ​​tarjouksia ja alennuksia. 24S tarjoaa myös useita etuja klubin jäsenilleen. Klubin jäsenet saavat ilmaisen toimituksen yli 100 euron tilauksille, pääsyn yksinmyyntiin ja muita etuja. 24S on loistava vaihtoehto niille, jotka etsivät laajaa valikoimaa luksusmuotia kilpailukykyiseen hintaan. Kauppa tarjoaa erilaisia ​​tarjouksia ja alennuksia, jotka auttavat asiakkaita säästämään rahaa. Pysy ajan tasalla uutiskirjeistä: Tilaa 24S.com-uutiskirjeet saadaksesi säännöllisiä päivityksiä uusimmista kampanjoista, erikoistarjouksista ja alennuskoodeista. Saat ensimmäisenä tiedon tulevista myynneistä ja erikoistapahtumista.

24S-toimituskäytäntö

Normaali toimitus on ilmainen tietyn summan ylittäville tilauksille. Tämän summan alle tehdyistä tilauksista peritään pieni toimitusmaksu. Normaali toimitus kestää yleensä 3-5 työpäivää. Nopea toimitus on saatavilla lisämaksusta. Pikatilaukset saapuvat yleensä 24 tunnin sisällä. 24S tarjoaa toimituksia yli 100 maahan maailmanlaajuisesti. Tarkista 24S:n verkkosivustolta, toimittaako 24S maahasi.

24S palautuskäytäntö

24S tarjoaa asiakkailleen runsaan palautuskäytännön, jonka avulla he voivat palauttaa tuotteet ilmaiseksi 30 päivän kuluessa ostosta. Tämä käytäntö koskee kaikkia tuotteita, lukuun ottamatta tiettyjä tuotteita, jotka on erityisesti suljettu palautuskäytännön ulkopuolelle. 24S-kuponki
© 2024 oxiDeals. Kaikki esitetyt tiedot ovat informatiivisia otsikoita.